Tapahtumat Himos Parkissa

HimosLomat

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä. Himos Park sopii ihanteellisesti yritysten kesäpäivien viettoon sekä muihin suuriin tapahtumiin touko-syyskuun aikana.

HIMOS PARK TAITTUU MONEKSI

Terassi Riemu

Himos Parkissa järjestät isot ja pienemmät tapahtumat yhdistysten ja yritysten tarpeisiin – alue palveluineen tarjoaa mainiot puitteet niin kesäpäiville, kokouksille, minimessuille, tyky-päiville sekä monille muille tapahtumille.

Monipuoliset kokoustilat sekä tapahtuma-alueet ravintolapalveluineen ovat helposti saavutettavissa yhdessä pihapiirissä ja majoitus järjestyy kivenheiton päästä!

JÄRJESTÄ TAPAHTUMASI HIMOS PARKISSA

HimosLomat on ammattitaitoinen ohjelmajärjestäjä, jonka avulla suunnittelet ja toteutat tapahtuman sujuvasti. Me vuokraamme myös esiintymislavat, teltat, bajamajat, aidat ja muun tapahtumavälineistön.

Ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää, niin tehdään siitä yhdessä jättimenestys!

KAIKKI SAMASTA PIHAPIIRISTÄ

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä. Himos Parkin alue käsittää Terassi Riemun, Tapahtumateltan sekä kolme asfaltoitua tapahtumakenttää.

Samassa pihapiirissä sijaitsevat myös Kokouskeskus Koulun useat kokoustilat, Himos Areena 1150 hengelle sekä erilaisia ravintoloita. Alueella on yli 100 vesivessaa.

Terassi Riemu on näyttävä kokonaisuus keskellä Himos Parkia ja sen mahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ryhmille. Terassilta on upea näkyvyys festivaali- ja rantakentälle. Terassi Riemu on kolmessa kerroksessa ja se on helposti jaettavissa eri kokoisiin tiloihin. Iloiset värit markiiseissa, kalusteissa ja jopa iltavalaistuksessa luovat hyvän tunnelman.

Lue lisää »

Tapahtumateltta on monipuolinen, pohjoismaiden suurin tapahtumateltta, johon mahtuu 7000 henkilöä. Teltassa voi järjestää kokouksia yli 3000 hengelle, illallisia 1300 hengelle, minimessuja ja erilaisia tapahtumia. Teltassa juhlitaankin niin kesän festivaaleilla sekä syksyllä Oktoberfestin merkeissä.

Lue lisää »

TAPAHTUMAKENTÄT

Himos Park tapahtuma-alue

Himos Parkin alueella on kolme asfaltoitua kenttää, joita voi käyttää monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa:

  • Rantakenttä 3000 
  • Festivaalikenttä 8000 
  • Etukenttä 375 
  • Areena kenttä 1600 

Himos Parkin kentillä on järjestetty useita autonäyttelyitä ja -tapahtumia kuin isompia festivaalejakin.

Katso tästä kuva kenttien sijainnista »

Kokouskeskus Koulu

Viihtyisä vanha Säyrylän koulu on uudistettu tunnelmalliseksi kokouskeskukseksi. Koulu sijaitsee samassa pihapiirissä Himos Hotellin, Himos Areenan ja Himos Parkin kanssa. Isomman tapahtuman yhteydessä Koulu tarjoaa erillisiä tiloja esimerkiksi ryhmätöille.

Lue lisää »

Himos Areenan monipuoliset ravintola-, kokous- ja esiintymistilat antavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen suurelle yleisölle. Areenalla järjestät sekä seminaarin tai isomman iltajuhlan tapahtumaasi.

Lue lisää »

Pikkujouluruokailut

Himos Parkin välittömässä läheisyydessä sijaitsee useita ravintolavaihtoehtoja. Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi ja maukkaat pizzat ja snackfoodit nappaat mukaan Mono Pub&Pizzeriasta. Tilausravintolat Luola ja Liiteri tarjoavat persoonallisen vaihtoehdon eri kokoisille ryhmille. Isompiin tapahtumiin ruokailu voidaan järjestää myös Himos Areenalle tai Tapahtumatelttaan.

Tutustu ravintoloihimme »

Himos Parkissa järjestettyjä tapahtumia

HimosLomat

V8-Magazine Summer Meet täyttää Himos Parkin komeilla autoilla ja palavan kumin katkulla. Asfaltoidulle festivaalikentällä järjestetään autonäyttely sekä vauhdikasta ohjelmaa AutoSlalomin ja BurnOutin merkeissä. Viereisellä rantasaunalla pääsee huuhtomaan päivän pölyt ennen virallisia iltabileitä Himos Areenalla.

Tutustu tapahtumaan »

Tapahtumateltassa juhlitaan syyskuun pimenevissä illoissa Oktoberfestin merkeissä! Teltassa on katettuna notkuvat noutopöydät, istumapaikat tuhannelle ruokailijalle ja bändi pitää lavalla huolta illan tunnelmasta. Tilaa löytyy vielä rennompaankin oleskeluun sohvanurkkauksista. Lämmitys teltassa takaa mukavan illan vielä syyskuussakin.

Tutustu tapahtumaan »

New Wine-kesätapahtumassa Himos Parkin alue pääsee oikeuksiinsa! Tapahtumateltan lavalla puhutaan ja lauletaan, ryhmätöitä tehdään niin pienemmissä teltoissa kuin Terassi Riemussa, lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa Kokouskeskus Koululla ja ruokailut hoituu kätevästi Ravintola Tuvassa keskellä aluetta. Kuumana kesäpäivänä myös uimaranta löytyy aivan tapahtuma-alueen vierestä!

Tutustu tapahtumaan »