pilkkiminen himoksella

Himoksella pilkitään pitkin talvea

Himoksella pilkitään pitkin talvea – rennosti tai tositarkoituksella!

Himos on historiansa aikana ollut suosionsa huipussa erilaisissa pilkkikilpailuissa. Välissä oli vähän hiljaisempia vuosia, mutta nyt jälleen viime vuosien aikana Himoksella on järjestetty eri tasoisia pilkkikilpailuja – parhaana talvikautena melkein joka viikonloppu.

Himos Safarit hoitaa osaavasti pilkkikilpailujen järjestelyt; pilkkihaalareista pilkkivälineisiin, kisajärjestelyt punnituksineen ja tietenkin voittajien palkitsemiset. Ja ryhmän koolla ei niin väliä, koska kyllähän meillä vesistöä riittää; Päijänne ei heti lopu. Kauemmaksi mennään pilkkimään moottorikelkoilla.

Pilkkiretki Himos

Tarinoita pilkkiretkiltä Himoksella

Hollantilaisten elämyksellinen pilkkiretki tehtiin iltamyöhään myrskylyhtyjen kanssa. Tähtitaivas, hiljaisuus, ilon kiljahdukset, kun kala nappasi ja toisaalta koko se luonnon eksotiikka oli heille jotain valtaisaa. Kyllä siinä suomalaisenenkin sydän lämpesi luonnon kauneudesta, jota myrskylyhdyt vielä korostivat. Osa tuli pilkkipaikalle potkukelkoilla, osa kävellen.

Ammattimaisempaa pilkkimistä on tietenkin myös nähty, kun eri yhdistysten ja yritysten pitkälti itse järjestämät pilkkikilpailut ovat olleet Patalahdella, Himoksen rannassa tai sitten Päijänteen jäillä. Siinä on kairalla tehty reikää jos toista, välillä ihan hikipäässä huhkittu.

Useimmiten Himoksen pilkkikilpailuissa on pääroolissa rento lepotuoli, josta pilkkiminen suoritetaan. Hyvät pilkkieväät niin pilkkijälle kuin koukun päähän kalan houkutteluun takaa pilkkimisen nautinnon. Olipa Himoksella muutama viikko sitten niin rento pilkkiryhmä, että heille riitti yksi reikä ja siinä ympärillä oli 8 pilkkijää  tuoleineen… ei ollut paineita ja aurinkokin sopivasti paistoi.

Erään ryhmän osalta oli valitettavasti jään päällä 10 cm vettä pilkittäessä. Sehän sitten toi lisähauskuutta yhdelle kilpailijalle, kun hän pilkki jään päällä; jos sattuisi kala reiästä uimaan jään päälle.

Pilkki Himos

Miten pääset pilkkimään?

Pilkkiminen on yllättävän hauskaa yhdessäoloa tai osalle se on omaa aikaa itsekseen, nauttia talven hiljaisuudesta. Pilkkiminen sopii hyvin erilaisille ryhmille; isoille ja pienille ryhmille, kokeneille ja kokemattomille, rennosti tai tosissaan kilpaileville, suomalaisille tai ulkomaalaisille.

HimosLomien myyntipalvelu on myynyt pilkkikilpailuja melkein 30 vuoden ajan, monenlaisille ryhmille. Ja miten se onkin niin, että niin usein se kokemattomin saa parhaat saaliit! HimosLomien kautta voit tilata omalle ryhmällesi pilkkikilpailut – avaimet käteen periaatteella tai miten sinulle parhaiten sopii. Pilkkien rennosti rannan läheisyydessä tai pienen matkan päässä Päijänteellä. Tämän vuoden pilkkikilpailut on taidettu jo sopia ja miettiä, mutta pidähän HimosLomat mielessä ensi talven osalta. Lue lisää pilkkikilpailuiden järjestämisestä Himoksella »

HimosLomat yritys- ja ryhmämyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi