Aito rallikyyti

HimosLomat

Istut autoon ja pulssisi kiihtyy, kun tehokas moottori jyrähtää käyntiin. Kuljettajan rauhallinen olemus antaa kuitenkin mielenrauhan. Sitten mennään, raju kiihdytys ja ensimmäinen mutka hyppää silmille, miten käy?

Aitoa ralli-actionia

Vain 5 minuutin päässä Himokselta oleva Simulaattorimaailma tarjoaa simulaattoreiden lisäksi myös aitoja rallielämyksiä oikean ralliauton kyydissä!

Himoksen alue on ehdotonta ralliseutua, sillä lähialueella sijaitsee useita legendaarisia pikataipaleita.

Tämä ei todellakaan ole mikään näytösajo, joten G-voimien riepotellessa pidä penkistä tiukasta kiinni, kun luottokuski tarjoaa unohtumattoman elämyksen jämsäläisessä sorarännissä.

Rallikyyti

Kun kuskin penkki kiinnostaa ja kaasujalkaa kuumottaa…

Yritys- ja yksityisasiakkailla on nyt turvallinen mahdollisuus päästä kokeilemaan ralliautoilua ITSE kuljettajan paikalta, ammattilaisen opastamana. Simulaattorimaailma järjestää rallin itseajoja Joutsassa, 65 km päässä Himokselta.

Turvallinen 3,2 km mittainen metsäsprinttirata sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle rattisankarille. Kartanlukijana toimii kokenut kartanlukija, jonka neuvojen mukaan ajetaan.

Kaiken huipuksi pääset vielä oikean rallikuskin ja tehokkaan auton mukana kyyditykseen samalle pätkälle.

Rallikyyditys

Kokoa unohtumaton elämyspaketti!

Majoitu illansuussa ryhmäsi kanssa Himokselle luksushuvilaan, ja aamulla teidät noudetaan suoraan mökin pihasta kokemaan vauhdikas rallielämys. Kiivaan ajokokemuksen päätteeksi on aika rentoutua ja nauttia aidon savusaunan lempeistä löylyistä. Savusaunan lauteilla hiipuilevan mystisessä hämyssä on täydellinen hetki kerrata ajoajat ja -linjat. Elämyksen kruunaa tietenkin herkullinen saunaruokailu ja virkistävät juomat.

Soita meille ja kerro toiveesi, niin yritysmyyntimme räätälöi juuri teille sopivan elämyspaketin!

 

Lisätiedot ja varaukset

Himos Keskusvaraamo, yritys- ja ryhmämyynti
puh. 020 711 9222himoslomat@himoslomat.fi