Ohjaajat

KATRI SYVÄRINEN

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka tunnetaan kirjoista Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista. Niissä Katri jakaa avoimesti kokemuksiaan ylisuorittamisesta, uupumisesta ja toipumisesta. Katrin ohjauksessa painottuu sisäinen kokemus: itsensä hyväksyminen, rajoittavista uskomuksista vapautuminen ja omaan voimaan astuminen. Hänen ohjaustyylinsä on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Katri yhdistelee luovasti ja luontevasti eri menetelmiä, kuten lempeää joogaa, mielikuvaharjoituksia, NLP-tekniikoita, vapaata liikettä ja kirjoitusharjoituksia. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

MERI MORT

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja joogaopettajakoulutuksia. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Meri on kirjoittanut kirjan “Lumoava nainen – Tunne villi voimasi” ja ollut mukana useissa kirjaprojekteissa, viimeisimpänä Hanna-Mari Niemisen kanssa keväällä kirjassa “Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

ARI MARJAMÄKI

(henkinen nimi Teg Anand Singh) on sertifioitu kundaliinijoogaopettaja (Kundalini Research Institute, KRI), gongi-äänirentoutusten ja yin-joogan ohjaaja. Hän opettaa kundaliinijogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaisesti ja oman päivittäisen harjoituksen tuoman käytännön kokemuksen voimalla. Arin tavoitteena on lempeän rauhallisen ohjauksen välityksellä luoda vapautunut ja rento tunnelma, jossa kundaliinijoogan vuosituhansia vanhat opetukset ja harjoitukset välittyvät mahdollisimman puhtaina. Tällä hetkellä Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla mm. Joogakoulu Ong Namo:lla ja Om Yoga -koululla, sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä nimissä.

EMMI OHRANIEMI & SUSANNA JUSSILA

Emmi ja Susanna haluavat luoda harjoituksessaan turvallisen tilan, jossa jokainen voi rauhassa tutkailla omaa olemistaan. He ovat löytäneet joogaharjoituksen avulla kodin kehostaan – kaltoinkohtelun ja pakenemisen jälkeen. Tämän vuoksi he painottavat opetuksessaan kehon kuuntelua ja liikkeen kokemista sisältä käsin. Tärkeää ei ole se, miltä liike näyttää, vaan miltä se tuntuu. Emmi ja Susanna ovat opiskelleet somaattiseen kokemiseen ja kehosta sisältä päin lähtevään liikkeeseen painottuvaa Authentic Flow -suuntausta (RYT300h). Molemmat ovat myös intohimoisia kirjoittajia ja jakavat samasta aiheesta Hidasta elämää -sivustolle.

“BREATHINGMAN” ARTTU LIPSONEN

Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista ja katarttisista metodeista eri traditioissa. Hän on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage valmentaja.

LILLI KASTRÉN

Lilli Kastrén on joogaohjaaja ja kieltenopettaja, joka on opiskellut FitFlowjoogaa Kanadassa sekä afrotanssia Tukholmassa. Hän on ohjannut joogaa reilut kymmenen vuotta Kanadassa ja Suomessa länsirannikolla Kokkolasta Pietarsaareen. Lillin ohjaaminen on luontevaa ja hän nauttii suuresti oman harjoituksensa jakamisesta.

BINGEN ESTURO ETXABE

Bingen is a Master of Sport Science and movement enthusiast wether it’s yoga, pilates, martial arts or dance. He has dedicated years of practice to polish his own movement, bringing up his own unique method called 360° Training Method. He is passionate about helping others to find their own skills in moving their bodies with quality, freedom and authenticity, working spaces where there is no movement, rediscovering your fine and gross motor skills, adding curiosity to the movement, providing kinestetic empathy and love for the detail.

MAIJA PELTOLA

Maija on reilu nelikymppinen paperitekniikan DI, joka tekee koulutustaan vastaavia töitä ja ohjaa vapaa-ajalla joogaa (RYT500) Jämsässä. Suorittamisen vastapainona joogassa on mahdollista antaa joogan vain virrata kehon läpi intuitiivisesti ja tunnustella, miltä omassa kehossa ja mielessä tuntuu. Ohjaus on selkeää ja kansantajuista ja Maijan vahvuutena on, että ryhmässä olijat kokevat, että tunti on räätälöity juuri minulle juuri tähän hetkeen.

JARNA PAALANEN-FLYKTMAN

Jarna Paalanen-Flyktman on jooga- ja kieltenopettaja sekä hyvinvointiyrittäjä Yarnanta joogastudio/lifestylemyymälässä Jyväskylässä. Jarna on opettanut omien studioidensa lisäksi monilla studioilla ympäri Suomen. Jarna on kouluttautunut oman harjoituksen (alunperin hatha ja iyengar) ja opiskelun lisäksi mm. seuraavasti: multistyle RYT200 (Urban Prana, Jyväskylä), Unnata Aerial Yoga (Helsinki/New York), Strala Yoga (New York), Joogaterapia (Villa Mandala). Jarnan joogatyyli on kombinaatio voimistavaa ja energisoivaa flowtyyppistä harjoitusta sekä syvästi rentouttavaa ja restoratiivista yinpohjaista harjoitusta. Opettajuus näkyy Jarnan ohjauksissa syvästi: asanat rakennetaan huolella ja loogisesti, ja joogaajia kannustetaan ja ohjataan löytämään oman kehon ja hengityksen yhteys sekä kullekin sopivat linjaukset orgaanisesti, lempeästi ja suorittamatta.

ASHA PIOTELAT

Asha was born and grew up in Nainital, in the Indian Himalayas. She used to practice Yoga daily in the school since she was 4 years old. She now holds a Master degree in Yogic Sciences from the Sanskrit University of Haridwar. Asha teaches Yoga according to the traditional Indian way. She now lives in Finland with her husband and their four kids. She is a Yoga teacher for the city of Jamsa in Kuhmoinen and Halli.

JAGASPACE GONG SPA

Kaushalya and Alex met in 1999 and since that meeting they have travelled together through many different musical projects and many different places. Their vision has always been to make music which has a therapeutic effect on the people who hear it. This vision has led them to a variety of beautiful instruments and sounds. The foundation of lots of our music is the Gong. The Gong is an incredible tool for transformation. They learned about the art of gong playing from the great gong master Don Conreaux – A Yogi Bhajan disciple. They have also studied sound massage courses with Tibetan monks – including the techniques of “Sound Bath” and “Contact massage”. Most recently in 2017 they did a course in Music Therapy with EMTA (Estonian Music and Theater Academy).

LOTTA MAIJA & VELI SOLA

Lotta Maija on lauluntekijä, laulattaja ja inspiroija. Hänen intohimonaan on johdattaa musiikilla ihmisiä yhteyteen oman sisimpänsä, alati virtaavan luovuuden ja oman sielun äänensä kanssa. Hänen polkunsa on kulkenut klassisen huilistin ja musiikkipedagogin perinteisestä työkuvasta vapaampaa ilmasua, kalevalaisia juuria ja musiikkikanavointia/ medtitativisuutta kohti. Hänen tunnetaan mm. mantramusiikin pioneerien Sharanamin ja Deepthin huilistina. Monialainen muusikko soittaa keikoillansa useampia soittimia ja häneltä on vastikään ilmestynyt  tulevan levynsä ensimmäinen sinkku: Tunnen Uuteen. Tampereen seudulla hän pitää näkijän työn ohella säännöllisesti erilaisia kursseja ja workshoppeja mm. laulupiirejä, runonlaulua, bändikursseja, kaakaoseremonioita, siirtymäriittejä ja huilutunteja.

EMILIA HALJALA

Emilia Haljala on jooga -ja itseilmasuohjaaja sekä tamperelaisen Aloha Studion yrittäjä. Hän on oppinut joogan eri muotoja (Hatha, Yin ja Kaula Tantra) Intiassa, Ecuadorissa sekä myös Suomessa. Emilian intohimona on ohjata ihmisiä löytämään parempi yhteys itseensä ja toisiin ihmisiin liikeen, taiteen, hengityksen ja hyväksyvän läsnäolon kautta. Hän yhdistää joogaa ja itseilmaisutaitoja luovuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Emilian omat arvot ilo, vapaus ja luovuus ovat vahvasti läsnä hänen ohjauksessaan.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi