Ohjaajat 2021

Liput ja majoitus  •  Tuntikuvaukset   •  Ohjelma  •  Info  •  Tuotteet ja hoidot

KATRI SYVÄRINEN

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka tunnetaan kirjoista Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista. Niissä Katri jakaa avoimesti kokemuksiaan ylisuorittamisesta, uupumisesta ja toipumisesta. Katrin ohjauksessa painottuu sisäinen kokemus: itsensä hyväksyminen, rajoittavista uskomuksista vapautuminen ja omaan voimaan astuminen. Hänen ohjaustyylinsä on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Katri yhdistelee luovasti ja luontevasti eri menetelmiä, kuten lempeää joogaa, mielikuvaharjoituksia, NLP-tekniikoita, vapaata liikettä ja kirjoitusharjoituksia. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

MERI MORT

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja joogaopettajakoulutuksia. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Meri on kirjoittanut kirjan “Lumoava nainen – Tunne villi voimasi” ja ollut mukana useissa kirjaprojekteissa, viimeisimpänä Hanna-Mari Niemisen kanssa keväällä kirjassa “Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

ARI MARJAMÄKI

Ari Marjamäki (henkinen nimi Teg Anand Singh) on kokenut kundaliinijoogaopettaja, gongi-äänirentoutusten ohjaaja ja yin-joogan ohjaaja. Hän opettaa kundaliinijogaa perinteiden mukaisesti ja oman päivittäisen harjoituksen tuoman käytännön kokemuksen voimalla. Arin tavoitteena on lempeän rauhallisen ohjauksen välityksellä luoda vapautunut ja rento tunnelma, jossa kundaliinijoogan vuosituhansia vanhat opetukset ja harjoitukset välittyvät mahdollisimman puhtaina. Tällä hetkellä Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä nimissä

EMMI OHRANIEMI & SUSANNA JUSSILA

Emmi ja Susanna haluavat luoda harjoituksessaan turvallisen tilan, jossa jokainen voi rauhassa tutkailla omaa olemistaan. He ovat löytäneet joogaharjoituksen avulla kodin kehostaan –kaltoinkohtelun ja pakenemisen jälkeen. Tämän vuoksi he painottavat opetuksessaan kehon kuuntelua ja liikkeen kokemista sisältä käsin. Tärkeää ei ole se, miltä liike näyttää, vaan miltä se tuntuu. Emmi ja Susanna ovat opiskelleet somaattiseen kokemiseen ja kehosta sisältä päin lähtevään liikkeeseen painottuvaa Authentic Flow -suuntausta (RYT300h). He ovat kirjoittaneet omasta kehollisesta matkastaan ja kehoyhteyden vahvistamisesta kertovan kirjan Kotona kehossa – Matka kehon ja sielun sopukoihin (Otava / Hidasta elämää 2021).

“BREATHINGMAN” ARTTU LIPSONEN

Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista ja katarttisista metodeista eri traditioissa. Hän on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage valmentaja.

JARNA PAALANEN-FLYKTMAN

Jarna Paalanen-Flyktman on jooga- ja kieltenopettaja sekä hyvinvointiyrittäjä Yarnanta joogastudio/lifestylemyymälässä Jyväskylässä. Jarna on opettanut omien studioidensa lisäksi monilla studioilla ympäri Suomen. Jarna on kouluttautunut oman harjoituksen (alunperin hatha ja iyengar) ja opiskelun lisäksi mm. seuraavasti: multistyle RYT200 (Urban Prana, Jyväskylä), Unnata Aerial Yoga (Helsinki/New York), Strala Yoga (New York), Joogaterapia (Villa Mandala). Jarnan joogatyyli on kombinaatio voimistavaa ja energisoivaa flowtyyppistä harjoitusta sekä syvästi rentouttavaa ja restoratiivista yinpohjaista harjoitusta. Opettajuus näkyy Jarnan ohjauksissa syvästi: asanat rakennetaan huolella ja loogisesti, ja joogaajia kannustetaan ja ohjataan löytämään oman kehon ja hengityksen yhteys sekä kullekin sopivat linjaukset orgaanisesti, lempeästi ja suorittamatta.

MAIJA PELTOLA

Maija on reilu nelikymppinen paperitekniikan DI, joka tekee koulutustaan vastaavia töitä ja ohjaa vapaa-ajalla joogaa (RYT500) Jämsässä. Suorittamisen vastapainona joogassa on mahdollista antaa joogan vain virrata kehon läpi intuitiivisesti ja tunnustella, miltä omassa kehossa ja mielessä tuntuu. Ohjaus on selkeää ja kansantajuista ja Maijan vahvuutena on, että ryhmässä olijat kokevat, että tunti on räätälöity juuri minulle juuri tähän hetkeen.

ASHA PIOTELAT

Asha was born and grew up in Nainital in Himalayas. She was fortunate to practice asanas from her childhood. Now she holds a Master’s degree in Yogic science from Sanskrit University Haridwar. Asha teaches yoga in an Indian traditional way. Presently she lives in Finland with her family.

JAGASPACE

Kaushalya and Alex met in 1999 and since that meeting they have travelled together through many different musical projects and many different places. Their vision has always been to make music which has a therapeutic effect on the people who hear it. This vision has led them to a variety of beautiful instruments and sounds. The foundation of lots of our music is the Gong. The Gong is an incredible tool for transformation. They learned about the art of gong playing from the great gong master Don Conreaux – A Yogi Bhajan disciple. They have also studied sound massage courses with Tibetan monks – including the techniques of “Sound Bath” and “Contact massage”. Most recently in 2017 they did a course in Music Therapy with EMTA (Estonian Music and Theater Academy).

LOTTA MAIJA

Laulaja-lauluntekijä, muusikko, huilunsoitonopettaja, energiahoitaja, näkijä, ja musiikin herättäjä Lotta Maija, luo turvallisia tiloja musiikin keinoin.
Hänen musiikkinsa kumpuaa luonnon syvästä sylistä ja saattelee kuulijan oman luontonsa ja tunteiden äärelle. Hänen musiikkia on kuvailtu herkäksi ja avaavaksi, sekä oman
musiikki-inspiraation herättäväksi. Taustanaan Lotta Maijalla on elämän pituinen musiikkitaival orkesterihuilistin ja musiikkipedagogin kengistä luovempiin tapohin ilmaista musiikillista itseään. Artistina ja ohjaajana hänelle on tärkeintä luoda turvallisia tiloja, missä ihmiset voivat löytää autenttista itseään äänen, kehoyhteyden ja luovuuden keinoin. Hän pitää Turussa Alkuvoima- yhdistyksen tiloissa ja onlinenä laulupiirejä, nuotiokitarakursseja, runonlaulupiirejä, soittotunteja, ja erilaisia luovuuteen ja musiikin tekemiseen liittyviä kursseja, sekä naisten kaakaoseremonioita yhdessä @Naisen luonto, kanssa.

EMILIA HALJALA

Emilia Haljala on joogaohjaaja (RYT 500), luovuusvalmentaja ja taiteilija. Hänen intohimonaan on ohjata ihmisiä löytämään parempi yhteys itseensä ja toisiin ihmisiin liikkeen, taiteen, hengityksen ja hyväksyvän läsnäolon kautta. Hän yhdistää joogaa ja itseilmaisutaitoja luovuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Emilian omat arvot ilo, rehellisyys ja luovuus ovat vahvasti läsnä hänen ohjauksessaan. Hän on opiskellut Hathajoogaa Intiassa, Kaula Tantra joogaa ja shamanistisia traditioita Ecuadorissa sekä Yinjoogaa Suomessa.

KAJSA EKROOS

Kajsa Ekroos (henkinen nimi Siri Vedya Kaur) on helsinkiläinen kundaliinijooga- ja shaktitanssiopettaja ja -opettajakouluttaja. Siri Vedya on pitkän linjan yogini, jolla on 13 vuoden kokemus joogan opettamisesta. Hän on opiskellut joogaa, tanssia, eri viisaustraditioita, ihmisen energeettistä anatomiaa, meditaatiota, parantamista
ja henkistä numerologiaa useiden eri kansainvälisten huippuopettajien johdolla. Joogaopettajaksi Siri Vedya valmistui vuonna 2008 ja shaktitanssiopettajaksi 2010, ja on siitä lähtien ohjannut viikkotunteja ja fasilitoinut työpajoja eri puolilla Suomea. Hän on myös sertifioitu Meditative HealingTM -hoitaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi. Siri Vedya opettaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja etäyhteydellä verkossa.

ALIISA AURORA

Aliisa Aurora (henkinen nimi Kirtan Preet Kaur) aloitti henkisen polkunsa teini-ikäisenä intuitionsa johdattelemana, josta lähtien hän on ollut sille täysin omistautunut. Monien eri kulttuurien, uskomusjärjestelmien ja tekniikoiden äärelle johdettuaan oma polku on pikkuhiljaa hioutunut esiin. Läheisimpänä itselleen seremoniatyöskentely, kasvilääkkeet/luonto ja äänen parantava voima, pyhät laulut. Musiikki on yhtä lailla alkanut varhaisella iällä klassisessa maailmassa sellonsoiton parissa, josta pitkän tauon jälkeen Aliisa löysi yhteyden ääneensä vasta joitakin vuosia sitten lääkekasvien avulla. Siitä lähtien hän on laulanut pyhiä lauluja mm. mantroja eri kulttuureista sekä eri alkuperäiskansojen perinteisiä lauluja ympäri maailmaa ja eri kielillä. Aliisa on KRI sertifioitu kundaliinijoogaopettaja vuodesta 2020 ja on opettanut eri joogasaleilla pääkaupunkiseuduilla. Muuten Aliisa on pitänyt mm. kirtaneita, laulupiirejä, sekä ollut kiinteästi osallisena muussa piirityöskentelyssä. Esikoisalbumi on edelleen tekeillä.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi