Ohjaajat 2022

Liput ja majoitus  •  Tuntikuvaukset   •  Ohjelma  •  Info  •  Tuotteet ja hoidot

KATRI SYVÄRINEN

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka tunnetaan kirjoista Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista. Niissä Katri jakaa avoimesti kokemuksiaan ylisuorittamisesta, uupumisesta ja toipumisesta. Katrin ohjauksessa painottuu sisäinen kokemus: itsensä hyväksyminen, rajoittavista uskomuksista vapautuminen ja omaan voimaan astuminen. Hänen ohjaustyylinsä on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Katri yhdistelee luovasti ja luontevasti eri menetelmiä, kuten lempeää joogaa, mielikuvaharjoituksia, NLP-tekniikoita, vapaata liikettä ja kirjoitusharjoituksia. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

MERI MORT

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja joogaopettajakoulutuksia. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Meri on kirjoittanut kirjan ”Lumoava nainen – Tunne villi voimasi” ja ollut mukana useissa kirjaprojekteissa, viimeisimpänä Hanna-Mari Niemisen kanssa kirjassa ”Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

ARI MARJAMÄKI

Ari Marjamäki (henkinen nimi Teg Anand Singh) on kokenut kundaliinijoogaopettaja, gongi-äänirentoutusten ohjaaja ja yin-joogan ohjaaja. Hän opettaa kundaliinijogaa perinteiden mukaisesti ja oman päivittäisen harjoituksen tuoman käytännön kokemuksen voimalla. Arin tavoitteena on lempeän rauhallisen ohjauksen välityksellä luoda vapautunut ja rento tunnelma, jossa kundaliinijoogan vuosituhansia vanhat opetukset ja harjoitukset välittyvät mahdollisimman puhtaina. Tällä hetkellä Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi ) nimissä. Arin löydät somesta nimellä Aquarianyoga.

NOORA LINTUKANGAS

Noora Lintukangas on kundaliinijoogan opettajakouluttaja (KRI), kirjailija ja yrittäjä. Nooran inspiroiva ja samalla rauhoittava opetustyyli tuo kauniin hengähdyshetken arjen keskelle. Hän johdattaa tunneille osallistujat kohti omaa sisintä: sydämen ja intuition viisautta. Nooran henkinen nimi Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa. Noora on kirjoittanut kirjat Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle (Otava, 2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (Otava, 2020) sekä yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa kaksi kevään 2022 uutuuskirjaa: Nainen omassa voimassaan ja Naisen elämänkaari. Joogassa häntä kiinnostaa erityisesti se, kuinka ikiaikaisia oppeja voi elää todeksi tavallisessa suomalaisessa arjessa.

”BREATHINGMAN” ARTTU LIPSONEN

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

JARNA PAALANEN-FLYKTMAN

Jarna Paalanen-Flyktman on jooga- ja kieltenopettaja sekä hyvinvointiyrittäjä Yarnanta joogastudio/lifestylemyymälässä Jyväskylässä. Jarna on opettanut omien studioidensa lisäksi monilla studioilla ympäri Suomen. Jarna on kouluttautunut oman harjoituksen (alunperin hatha ja iyengar) ja opiskelun lisäksi mm. seuraavasti: multistyle RYT200 (Urban Prana, Jyväskylä), Unnata Aerial Yoga (Helsinki/New York), Strala Yoga (New York), Joogaterapia (Villa Mandala). Jarnan joogatyyli on kombinaatio voimistavaa ja energisoivaa flowtyyppistä harjoitusta sekä syvästi rentouttavaa ja restoratiivista yinpohjaista harjoitusta. Opettajuus näkyy Jarnan ohjauksissa syvästi: asanat rakennetaan huolella ja loogisesti, ja joogaajia kannustetaan ja ohjataan löytämään oman kehon ja hengityksen yhteys sekä kullekin sopivat linjaukset orgaanisesti, lempeästi ja suorittamatta.

EMMI OHRANIEMI & SUSANNA JUSSILA

Emmi ja Susanna haluavat luoda harjoituksessaan turvallisen tilan, jossa jokainen voi rauhassa tutkailla omaa olemistaan. He ovat löytäneet joogaharjoituksen avulla kodin kehostaan –kaltoinkohtelun ja pakenemisen jälkeen. Tämän vuoksi he painottavat opetuksessaan kehon kuuntelua ja liikkeen kokemista sisältä käsin. Tärkeää ei ole se, miltä liike näyttää, vaan miltä se tuntuu. Emmi ja Susanna ovat opiskelleet somaattiseen kokemiseen ja kehosta sisältä päin lähtevään liikkeeseen painottuvaa Authentic Flow -suuntausta (RYT300h). He ovat kirjoittaneet omasta kehollisesta matkastaan ja kehoyhteyden vahvistamisesta kertovan kirjan Kotona kehossa – Matka kehon ja sielun sopukoihin (Otava / Hidasta elämää 2021).

ASHA PIOTELAT

Asha Piotelat was born and brought up in the Indian Himalayas. From her childhood she was introduced to yogic Asanas. Later she obtained a Master’s degree in Yogic science from Sanskrit University of Haridwar. Presently she lives in Finland with her family.

JAGASPACE

Kaushalya and Alex met in 1999 and since that meeting they have travelled together through many different musical projects and many different places. Their vision has always been to make music which has a therapeutic effect on the people who hear it. This vision has led them to a variety of beautiful instruments and sounds. The foundation of lots of our music is the Gong. The Gong is an incredible tool for transformation. They learned about the art of gong playing from the great gong master Don Conreaux – A Yogi Bhajan disciple. They have also studied sound massage courses with Tibetan monks – including the techniques of ”Sound Bath” and ”Contact massage”. Most recently in 2017 they did a course in Music Therapy with EMTA (Estonian Music and Theater Academy).

LOTTA MAIJA

Lotta Karppi on laulaja-lauluntekijä, huilisti, energiahoitaja, huilunsoitonopettaja, musiikkipedagogi (AMK), musiikinteorian opettaja ja musiikin herättäjä. Lotta luo turvallisia tiloja musiikin ja piirityöskentelyn keinoin, -kaakaolla ja ilman. (Kaakaoseremoniat, @Naisen Luonto) Hän on tehnyt 15 vuotta erilaisia musiikin ohjauksen töitä ja muusikon töitä jo yli 18 vuotta. Jotkut tietävät hänet Sharanamin huilisti-basistina tai Deepthin huilistina.
Muusikkona ja ohjaajana Lotalle on tärkeintä luoda turvallinen ilmapiiri, missä jokaisen on tuettua luoda vahvempaa yhteyttä omaan autenttiseen itseen, omaan kehoon, ääneen, tunteisiin ja tarpeisiin. Hänelle on tärkeää, että jokaiselle on sallittua kuunnella ja kunnioittaa omia tarpeitaan, eli olla oma itsensä. Lotta haluaa edesauttaa sitä, että workshopeilla ja keikoilla mukana olijat saavat yhteyden omaan tapaansa käyttää ääntä ja kokea musiikkia.
Musiikki on Lotalle iso ja ihmeellinen työkalupakki ja lähde läsnäoloon, luovuuteen, tunnekäsittelyyn, manifestaatioon, kehoyhteyteen, sekä yhteyden luomiseen ja kokemiseen. Löydät Lotan eri somekanavista nimellä Lotta Maija Music.

MARIA MARKUS

Maria Markus on toimittaja ja juontaja, joka kirjoittaa ja puhuu monissa eri medioissa aiheesta kuin aiheesta, mutta mieluiten kuitenkin kuuntelee, mitä muilla ihmisillä on sanottavanaan. Jooga on hänelle elämäntapa ja väylä tutkia maailmaa pintaa syvemmältä.

HimosLomat |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi