KATRI SYVÄRINEN

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja, kirjailija ja inspiroiva puhuja, jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja elämään sydämen ohjaamaa elämää. Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja lempeä: paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

MERI MORT

Meri Mort tunnetaan luovana ohjaajana, jonka tunneilla on lempeää voimaa ja villiä vapautta. Meri kutsuu joogatuntejaan Vapauden joogaksi, ja luo maan päälle kokeellisia ja voimauttavia Naisten sydänpiirejä, jooga- ja meditaatiotapahtumia. Hän nauttii niin elämän valoista kuin varjoistakin ja toi Suomeen Mustan joogan. Meriltä ilmestyi kirja ”Lumoava nainen” keväällä 2018 ja hän on Hidasta elämää -bloggaaja. Harjoitus on hänelle reitti luovaan ja nautinnolliseen energiaan. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

ULLA-MAIJA RÖNKÄ

Ulla-Maija Rönkä on Suomen Joogaliiton kouluttama jooganopettaja SJL® ja jooganopettaja kouluttaja, joka on harjoittanut joogaa noin 50 vuotta ja siitä puolet toiminut päätoimisena jooganopettajana.

ARI MARJAMÄKI

(henkinen nimi Teg Anand Singh) on sertifioitu kundaliinijoogaopettaja (Kundalini Research Institute, KRI), gongi-äänirentoutusten ohjaaja ja yin-joogan ohjaaja. Hän opettaa kundaliinijogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaisesti ja oman päivittäisen harjoituksen tuoman käytännön kokemuksen voimalla. Arin tavoitteena on lempeän rauhallisen ja kaikkia kannustavan ohjauksen välityksellä luoda vapautunut ja rento tunnelma, jossa kundaliinijoogan vuosituhansia vanhat opetukset ja harjoitukset välittyvät mahdollisimman puhtaina. Tällä hetkellä Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla mm. Joogakoulu Ong Namo:lla ja Om Yoga -koululla, sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä nimissä.

MAGNUS JA RIITTA APPELBERG

Magnus on opettanut päätoimisesti astangajoogaa 17 vuotta. Hänen erikoisosaamistaan on kyky soveltaa harjoitusta anatomisesti oikein niin, että se sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Sekä Riitalla että Magnuksella on vankka tieto, taito ja kokemus kehon anatomiasta ja lihasten huollosta. Molemmat ovat jo 27 vuotta tehneet hierontahoitoa nimeltään Rebalancing. Riitta on jo vuosia matkustanut Magnuksen kanssa joogaworkshopeille ympäri Suomea, pohjoismaita, Viroa ja Puolaa. Riitan tarkka kosketus avustuksissa on antanut hänelle lempinimen ”Magic Hands”. Astangajoogan lisäksi he ovat jo toista vuosikymmentä harjoittaneet säännöllistä Vipassanameditaatiota. Tämä näkyy myös heidän opetuksessaan. Jooga on heille jotain, joka tapahtuu jatkuvasti sisäisesti eikä vain joogasalissa. Magnus ja Riitta perustivat joogakoulunsa Rööperin aamujoogan 6 vuotta sitten. Koulussaan Magnus toteuttavat omia pedagogisia menetelmiään, sekä mentoroivat tulevia joogaohjaajia löytämään oman opetustyylinsä sekä toteuttamaan omat oivalluksensa ja näkemyksensä joogan opettamisessa.

RICH LOGAN

Rich Logan has traveled the world studying and teaching massage therapy and Yoga. He has been a serious student of Yoga since 1998, teaching since 2001 and a meditation practitioner since 1978, Rich incorporates his knowledge of anatomy and physiology with a unique understanding of spirituality in the modern world. A mindful practice is focused on, bringing us to the edge of ‘experience’ to ‘witness’ the moment unfold and realize it is us who is the unfolding. Rich has been also performing with Kirtan groups in Chicago since 2002 as a guitarist and fronts his own group with a revolving band of world-class musicians called Akoustikirtan.

MAIJA LEINO

Maija Leino on ensimmäisen koulutuksensa käynyt Ananda Seva Ry:n opissa, josta valmistui jooga- ja meditaatio-ohjaajaksi. Kymmenen vuoden ajan hän on ohjannut joogaa joogakouluissa, liikuntakeskuksissa, yksityisesti, erityisryhmissä sekä työpaikoilla. Integral yoga hatha (r) koulutuksen hän on käynyt USA:ssa, Virginiassa, Mestarinsa Sri Satchidanandan perustamassa Yogavillessa. Maija on myös toimintaterapeutti ja kouluttautunut  shiatsuhoitaja. Terapeuttinen lähestymistapa, harjoitteiden adoptointi kaikille sopiviksi ja kokonaisvaltaisuuden huomiointi välittyy Maijan tavasta ohjata ja luoda kaikille mahdollisuus osallistua joogaan. Alun perin joogan tielle Maijan vei oma sairastuminen ja itsensä hakeminen, joihin joogalla oli ja on tarjota kokonaisvaltaisia harjoituksia  keholle, hengitykselle, mielelle ja sielulle apetta ja merkityksellisyyttä elämästä itsestään.

PÄIVI ROIHA

Päivi Roiha on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja äänimaljarentouttaja. Roihan ensimmäinen kokemus yksilöllisestä äänimaljahieronnasta ja sen tuomasta rentoutumisen tunteesta oli niin voimakas ja syvä, että tästä innostuneena hän lähti opiskelemaan syvärentouttavaa ääniresonanssimetodia Peter Hess Akatemiaan Helsinkiin. Päivi Roiha haluaa auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeen, rentoutumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Hyvinvoinnilla on vahva vaikutus arjessa jaksamiseen, jotta voimme elää itsemme näköistä elämää.

KAROLIINA LAAKSO

Luontoyhteysohjaaja, jooga- ja meditaatio-ohjaaja Karoliina Laaksolle luonto on ollut lapsesta asti erityisen tärkeä asia elämässä, ja syvä yhteys luontoon on löytynyt niin synkistä korpimetsistä kuin meren ulapaltakin. Karoliina kokee luonnon olevan voimallinen opettaja ja kenties paras terapeutti ihmiselle – olemmehan osa luontoa itsekin. Viime vuosina Karoliina on tuntenut tehtäväkseen viedä ihmisiä eri tavoin kokemaan luonto itsessään, paitsi luontoyhteysharjoitteiden, myös mm. metsäjoogan avulla, oman yrityksensä Osuuskunta Onnenjuuren kautta. Karoliinan ohjaustyyli on rauhallinen, selkeä ja voimaannuttava.

PAULA MATTILA

Luontoyhteysohjaaja (Taiga-instituutti, 2016) Paula Mattila on intohimoinen elämän tutkiskelija ja ihmettelijä. Paulalle luonto on ystävä ja opettaja sekä inspiraation, ilon, lohdutuksen ja elinvoiman lähde.  Luonnossa on läsnä viisaus, joka puhuttelee vailla sanoja, liike, joka kutsuu leikkiin, ja kaikki tarvittavat vastaukset kuunteleville aisteille. Ohjauksissaan Paula luo tilaa ja mahdollisuuksia kullekin osallistujalle tutkia kaikkea tätä omalla tavallaan, tässä ja nyt. Luontoyhteyshetket ohjaavat rauhoittumaan, havaitsemaan, tutkimaan, nauttimaan. Kokemusta Paulalla on sekä erilaisten aikuis- ja nuorisoryhmien että pariskuntien kanssa työskentelystä.

HARRY UOSUKAINEN

Harry Uosukainen on aloittanut joogan harjoittamisen vuonna 1972 Yesudianin opetusten ja TM-meditaation sekä Ananda Margan menetelmien pohjalta, sekä joogan ohjaamisen vuonna 1987 Suomen Joogaliiton koulutuksen mukaisena. Omakohtaiset myönteiset kokemukset joogan vaikutuksista ovat johtaneet julkaisuihin ja opiskeluun sekä joogan filosofisesta että terapeuttisesta puolesta (mm. Sivananda Ashram, Intia ja International Yoga University, Brasilia). Uosukaisella on Himoksella uusi hyvinvointikeskus Terraviva, jossa voidaan järjestää myös joogaryhmiä ja –kursseja.

ASHA PIOTELAT

Asha was born and grew up in Nainital, in the Indian Himalayas. She used to practice Yoga daily in the school since she was 4 years old. She now holds a Master degree in Yogic Sciences from the Sanskrit University of Haridwar. Asha teaches Yoga according to the traditional Indian way. She now lives in Finland with her husband and their four kids. She is a Yoga teacher for the city of Jamsa in Kuhmoinen and Halli.

EMILIA HALJALA

Emilia Haljala on joogaohjaaja, näyttelijä ja luovan alan yrittäjä, joka on opiskellut joogaa niin Intiassa kuin Suomessakin.Työssään hän yhdistää joogaa ja itseilmaisutaitoja luovuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi workshoppien ja luentojen kautta. Emilian omat arvot ilo, vapaus ja luovuus ovat vahvasti läsnä hänen ohjauksessaan. Myös hänen yrityksensä Aloha Spirit Finlandin toiminta välittää hawaiilaista alohan filosofiaa, elämän energian iloista jakamista tässä hetkessä.
www.alohaspiritfinland.com

MAIJA PELTOLA

Maija on reilu nelikymppinen paperitekniikan DI, joka tekee koulutustaan vastaavia töitä ja ohjaa vapaa-ajalla joogaa (RYT500) Jämsässä. Suorittamisen vastapainona joogassa on mahdollista antaa joogan vain virrata kehon läpi intuitiivisesti ja tunnustella, miltä omassa kehossa ja mielessä tuntuu. Ohjaus on selkeää ja kansantajuista ja Maijan vahvuutena on, että ryhmässä olijat kokevat, että tunti on räätälöity juuri minulle juuri tähän hetkeen.

LILLI KASTREN

Lilli Kastren on joogaohjaaja ja kieltenopettaja, joka on opiskellut FitFlowjoogaa Kanadassa sekä Afrotanssia Tukholmassa. Hän on ohjannut joogaa reilut kymmenen vuotta Kanadassa ja Suomessa länsirannikolla Kokkolasta Pietarsaareen. Lillin ohjaaminen on luontevaa ja hän nauttii suuresti oman harjoituksensa jakamisesta.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi