Ohjaajat

Liput ja majoitus  •  Ohjelma  •  Ohjaajat  •  Tuntikuvaukset  •  Info  •  Tuotteet ja hoidot

KYLLI KUKK

Kylli Kukk on fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin omistaja. Kylli on tehnyt jo yli 25 vuotta uraauurtavaa työtä joogan parissa sekä toiminut inspiraation lähteenä monille. Kylli on voimaannuttaja, joka houkuttelee meidät ilon kautta vapauteen ja kannustaa meitä uskaltamaan olla rohkeasti oma kukoistava itsemme.

MAGNUS APPELBERG

Magnus Appelberg on ohjannut astangajoogaa päätyönään kaksikymmentä vuotta. Hän on pitänyt omaa joogakoulua, Rööperin aamujoogaa, vuoteen 2021 saakka sekä ollut suosittu vieraileva opettaja ympäri Suomea, Ruotsia, Norjaa, Puolaa ja Viroa. Hänen opetustyyliinsä kuuluu jakaminen omasta valtavasta tietämyksestään huumorilla höystettynä, tarkka anatominen ymmärrys ja ilon levittäminen.

Magnus yhdistää joogaopetukseensa kaikki mitä hän on opiskellut matkan varrelta alkaen modernista tanssista, anatomiasta, fysiologiasta, syvähieronnasta, hengityksestä ja meditaatiosta. Hänen suurin intohimo on saada oppilaat oivaltamaan elämän ihmeellisyyttä sekä ilon jakaminen.

JANI TOIVONEN

Jani on sisäisen voiman ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

KAIE HAKONEN

Kaie Hakonen on koulutettu rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, Int Health Coach, 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, Mehustuksen ja Smoothien SM-voittaja ja inspiroija. Kaien lempeä ääni ja valoisa persona johdattavat sinua nauttimaan rennosta olosta ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi. Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi – vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

ARI MARJAMÄKI

Ari Marjamäki (henkinen nimi Teg Anand Singh) on kokenut kundaliinijoogaopettaja, gongi-äänirentoutusten ohjaaja ja yin-joogan ohjaaja. Hän opettaa kundaliinijogaa perinteiden mukaisesti ja oman päivittäisen harjoituksen tuoman käytännön kokemuksen voimalla. Arin tavoitteena on lempeän rauhallisen ohjauksen välityksellä luoda vapautunut ja rento tunnelma, jossa kundaliinijoogan harjoitusten vaikutukset välittyvät mahdollisimman puhtaina. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä nimissä. Seuraa Aria somessa @aquarianyoga.

SIRI VEDYA

Helsinkiläissyntyinen Siri Vedya kiinnostui jo nuorena henkisyydestä ja tutustui joogaan opiskeluaikanaan vuonna 2001. Kundaliinijoogaopettajaksi hän valmistui vuonna 2008 ja shaktitanssiopettajaksi vuonna 2012.

Siri Vedya ohjaa joogatunteja Helsingissä ja etäyhteydellä verkossa, fasilitoi shaktitanssin työpajoja eri puolilla Suomea sekä kouluttaa kundaliinijooga- ja shaktitanssiopettajia sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen opetuksensa ammentaa yli 15 vuoden intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation, eri parantamistraditioiden ja henkisen numerologian opinnoista. Siri Vedya tekee myös Meditative Healing™ -hoitoja, Valopallo-energiahoitoja sekä Karam Kriyan eli henkisen numerologian konsultaatioita. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi. Siri Vedyan löydät somesta @sirivedyayoga

EMMI JA SUSANNA

Emmi Ohraniemi ja Susanna Jussila haluavat luoda harjoituksessaan turvallisen tilan, jossa jokainen voi rauhassa tutkailla omaa olemistaan. He ovat löytäneet joogaharjoituksen avulla kodin kehostaan – kaltoinkohtelun ja pakenemisen jälkeen. Tämän vuoksi he painottavat opetuksessaan kehon kuuntelua ja liikkeen kokemista sisältä käsin. Tärkeää ei ole se, miltä liike näyttää, vaan miltä se tuntuu.

Emmi ja Susanna ovat opiskelleet somaattiseen kokemiseen ja kehosta sisältä päin lähtevään liikkeeseen painottuvaa Authentic Flow -suuntausta (RYT400h). He ovat kirjoittaneet omasta kehollisesta matkastaan ja kehoyhteyden vahvistamisesta kertovan kirjan Kotona kehossa – Matka kehon ja sielun sopukoihin (Otava / Hidasta elämää 2021). Lisäksi heiltä on ilmestynyt kehoyhteyttä vahvistavat Lempeyttä keholle -toiminnalliset hyvinvointikortit (Hidasta elämää 2021).

LOTTA MAIJA

Lotta Maija on laulaja-lauluntekijä joka luo musiikkinsa kautta maailmoja saatellen kuulijan oman luontonsa äärelle. Hän on tehnyt 15 vuotta erilaisia musiikin ohjauksen töitä ja muusikon töitä jo yli 18 vuotta. Jotkut tietävät hänet Sharanamin huilisti-basistina tai Deepthin huilistina. Hän on tehnyt myös paljon yhteistyötä eri artistien kanssa ja soittaa yli 14 eri levyllä.

Keikkailun lisäksi Lotta Maija pitää laulupiirejä, nuotiokitarakursseja, runonlaulupiirejä, soittotunteja, muskareita, erilaisia luovuuteen ja musiikin tekemiseen liittyviä kursseja, sekä naisten kaakaoseremonioita. Lotta Maijan esikoisalbumi ’Tuulen Tytär’ julkaistiin viime syksynä. Lisätietoja Lotta Maijasta löydät osoitteesta lottamaijamusic.com

Lotta Maija yhdistelee kappaleissaan Kalevalaista runonlaulupoljentaa, toistolauluperinnettä, Suomen kansan vanhoja runoja ja omia tekstejään.
Keikalla kuulet hänet nainen ja kitara -kokoonpanolla. Tämän esityksen aikana saat olla kannateltuna ja päästää irti. Lempeä ja juureva musiikki vie sinut yhteyteen, missä olet turvassa luonnon sylissä.

JOUNI HALLIKAINEN

Jouni Hallikainen

Jouni Hallikainen, joogaopettaja (RYT500), meditaatio-ohjaaja ja joogakirjailija. Jouni opettaa säännöllisiä yinjoogatyöpajoja sekä -opettajakoulutuksia kaikkialla Suomessa. Hän on kirjoittanut yinjoogasta kolme kirjaa: Yinjooga & olemisen taito (2019), Total Yin – terveyttä, tyyneyttä ja tyytyväisyyttä yinjoogalla (2020) ja Tie nimeltä Yin (2022). Jounin ohjauksessa korostuu joogan meditatiiviset elementit.

ARTTU LIPSONEN

Arttu Lipsonen

Arttu ”Breathingman” Lipsosella on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Hän on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja.

ASHA PIOTELAT

Asha was born and brought up in the Indian Himalayas. From her childhood she was introduced to yogic Asanas. Later she obtained Master degrees in Yogic science from Sanskrit University of Haridwar. Presently she lives in Finland with her family.

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi