Ohjaajat

Hetkessä  •  Ohjelma  •  Ohjaajat  •  Majoitus & liput  •  Info

Himos Hetkessä Tunna Milonoff

Tunna Milonoff

Lue esittely

Tunna Milonoff on tunnettu mediapersoona, seikkailija ja henkinen tutkimusmatkailija. Tunna koki intohimoammatissaan vakavan työuupumuksen jota hän kuvailee elämänsä vaativimmaksi reissuksi. Tunna kertoo Hetkessä Himos puheenvuorossaan miten uupumus sai hänet oivaltamaan läsnäolon todellisen merkityksen, muuttamaan haitallisia ajatusmalleja ja hyväksymään elämän sellaisena kuin se tapahtuu. Tunna kertoo maailmalta tuotujen viisausperinteiden ja räväköiden reissutarinoiden siivittämänä miten jokainen meistä voi johtaa itsensä lempeästi kohti virtaavaa elämää.

Kaie Hakonen

Lue esittely

Kaie on tapojen muutoksen ammattilainen. Hän on mm. koulutettu rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, Int Health Coach, 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, Mehustuksen ja Smoothien SM-voittaja, inspiroija ja äiti. Kaien lempeä läsnäolo ja valoisa persoona rohkaisevat sinua löytämään syvemmän yhteyden itseesi. Hän auttaa sinua luottamaan sisäiseen valoosi – vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

Himos Hetkessä Arttu Lipsonen

Breathingman

Lue esittely

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Mind Coach stressinhallintavalmentaja ja Integral- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on myös menestyksekäs tausta liike-elämän valmennus- ja johtotehtävissä. Arttu on perehtynyt syvällisesti hengityksen ja stressin yhteyteen ja työskennellyt monien alan kansainvälisesti tunnetuimpien vaikuttajien kanssa. Hän on yksi Harri Gustafsbergin Mentoritiimin valmentajista ja on erikoistunut yritysten stressi- ja hengitysvalmennuksiin.

Työelämässä henkilökohtaiset haasteet stressin kanssa ja lopulta burnout pakottivat miehen etsimään ihan tosissaan keinoja kehon ja mielen hallintaan. Hengitys toi tuloksia ja vuosia myöhemmin siitä tuli intohimo ja ammatti. Hengitysvalmentajana Arttu on Suomessa alan kokeneimpia pioneereja ja tunnettu inspiroivista hengitystapahtumista ja luomastaan ABBA hengitysmetodista.

“Oon lapsesta saakka ollut herkkä stressille ja paineen alla suoriutuminen on tuntunut aina haastavalle. Koen vahvasti hengityksen siltana stressin ja rentouden välissä. Kun hengitystä oppii käyttämään oikein, mielen ja tilanteiden hallinnan kyky paranee usein suuresti ja palautuminen tehostuu. Tällä on ollut syvällinen positiivinen vaikutus omassa ja tuhansien asiakkaiden elämässä. Mitattavia tuloksia saadaan nopeasti ja pysyvästi, kun olennaiset asiat tehdään oikein, oikeassa järjestyksessä ja toistuvasti. Lopulta hengityksestä itsestään tulee nautinto. Siitä ABBA metodissa on kyse.”

Erikoisia faktoja Artusta? Hän on kuivapaastonnut syömättä ja juomatta 8,5 vuorokautta putkeen ja kykenee pidättämään hengitystään useita minuutteja. Hän on myös menestynyt kuvataiteilijana. Jotkut muistavat hänet myös Hjalliksen Diili ohjelmasta. Mun motto? “Vähennetään huonoa, lisätään hyvää ja kehitytään tässä vähän joka päivä.” -Arttu-

Himos Hetkessä Sanna

Sanna Lehto

Lue esittely

Sanna valmentaa ihmisiä löytämään selkeyttä omaan elämäänsä sekä tasapainoa arjen ja työelämän keskelle. Ajanhallinta on hänen intohimonsa. Hän auttaa ihmisiä vastaamaan arjen ja ajanhallinnan haasteisiin liittyviin kysymyksiin heistä itsestään löytyvillä vastauksilla ja ohjaa heitä tämän kautta kohti selkeämpää ja omannäköisempää arkea.

Himos Hetkessä Saku Lillukka

Saku Lillukka

Lue esittely

Saku Lillukka on tamperelainen runoilija, taiteilija, kirjoittamisen ohjaaja ja NLP-ohjaaja. Hän on kehittänyt ja ohjannut omaa Sallivan kirjoittamisen menetelmäänsä hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen tueksi. Hän on ohjannut kirjoittamista lapsista aikuisiin. Sakulta on julkaistu kaksi runokirjaa ja hän on opiskellut kuvataiteiden lisäksi NLP-menetelmää.