Ohjelma

Hetkessä  •  Ohjelma  •  Majoitus & liput  •  Info

Viikonlopun aikana kuulemme mm. Tunna Milonoffin sekä Kaie Hakosen inspiroivia puheenvuoroja. Madventuresin luoja, tv-tuottaja ja ohjaaja Tunna Milonoff tunnetaan rajoja rikkovana ja rohkeana mediapersoonana. Kaie puolestaan on elinvoimavalmentaja, joka on inspiroinut lukuisia ihmisiä kirjoillaan kohti terveellisempää elämää — niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Tapahtumalippu sisältää luentojen lisäksi osallistumisen vapaavalintaisesti kolmeen tällä sivulla esiteltyyn workshoppiin.

Tarkempi aikataulu ja ilmoittautuminen workshoppeihin avataan toukokuun alussa.

Vuoren valloittaja

Energinen tunti, jossa pääset vahvistamaan kehoa ja mieltä. Työpaja sisältää kehonpainoharjoittelua ja Himosvuoren valloituksen raikkaassa syyssäässä.

Metsäkylpy

Rauhoittava Metsäkylpy kutsuu sinut luonnon helmaan rentoutumaan ja palauttamaan mielen tasapainon hengittämällä syvään metsän tuoksua sekä liikuttamaan kehoa lempeästi.

Hengityksen tehokurssi

Työpaja on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee.

Ruska Safari

Seikkailullinen ruskaretki fatbike sähköpyörillä. Työpajassa pääset nauttimaan syksy kauneudesta yhdistäen liikunnan ilon ja upeat maisemat.

Salliva kirjoittaminen

Työpajassa pääset tutustumaan kehon ja mielen yhteyteen sallivan kirjoittamisen avaimia hyödyntäen. Kun keholla ja mielellä on yhteys toisiinsa, avautuu käyttöömme tiedostamattoman mielemme pohjaton aarteisto. 

Maalaa ja meditoi

Heittäydy meditatiivisen maalaamisen maailmaan matalan kynnyksen työpajassa! Työpaja tarjoaa tilaisuuden tutustua taiteen ja meditaation voimaan, löytää uusia itseilmaisun muotoja sekä tuoda sisäistä maailmaa näkyväksi väreillä leikkien.

pILOga

pILOgassa yhdistyy pilateksen ja joogan kehonkieli ja harjoitteet, ja tunneilla saa kääntyä sisäänpäin omaa kehomieltä kuunnellen. Harjoitus vahvistaa läsnäoloa hetkessä ja edistää kehotietoisuutta. 

Syvärentoutus

Ohjatun visuaalisaation avulla päästät irti kaikesta turhasta, jotta löydät itsestäsi tilaa uudelle ja voimauttavalle energialle. Opit helppoja keinoja, jotka palvelevat sinua myös jatkossa arjen keskellä. 

Rakenna kestävä arki -työpaja

Opi valjastamaan omat voimat oikealla tavalla käyttöösi, elämäsi realiteettien keskellä, jotta elämä soljuu eteenpäin helpommin. 

Ajoituksen voima

Opi hyödyntämään tapojasi sekä rytmejäsi niin että aikaa ja voimia riittää paremmin. Asiat tulee tehtyä tehokkaammin mutta tavalla, joka tukee jaksamista ja hyvinvointia.

Runotyöpaja

Runotyöpaja kutsuu ilmaisemaan luovuutta ja tutkimaan sanojen voimaa yhdessä inspiroivassa ympäristössä.

PERJANTAI 20.9.
Tarkempi aikataulu päivitetään toukokuun alussa.
LAUANTAI 21.9.
Tarkempi aikataulu päivitetään toukokuun alussa.
SUNNUNTAI 22.9.
Tarkempi aikataulu päivitetään toukokuun alussa.