vuoden vaihde

Lasten uusi vuosi 2020-2021

Mitä perheen lapset toivovat uuden vuoden vietolta? Useimmissa perheissä lasten toiveena ovat raketit, herkut ja hauskanpito! Monet saavat myös valvoa vähän normaalia myöhempään ja syödä iltapalaksi muutakin kuin tavallista puuroa. Sekös jo saa pienen ihmisen iloiseksi! Yhdessäoloa perheen tai perheystävien kanssa ei tietenkään sovi unohtaa.

Lue eteenpäin niin kerromme lisää Himoksen uudenvuoden tärpeistä lapsiperheille.

Ilotulitus Himos

Lapsiperheen uusivuosi Himoksella

Lapsiperheiden uudenvuodenvieton kohokohtana ovat vuodesta toiseen säilyneet ilotulitukset. Monien vanhempien mielestä on mukavaa jättää rakettien ampuminen jonkun muun vastuulle, jolloin rakettiostokset voi unohtaa uudenvuoden valmisteluiden listalta. Himoksella ilotulituksen järjestävät yhdessä Himoksella toimivat yritykset, ja raketit ammutaan Himos Hotellin lähellä Patalahden rannassa klo 22.

Rakettien ampumista edeltää perheille tarkoitettu uuden vuoden vastaanotto Himos Parkissa, jossa Peikkometsän peikot tervehtivät uudenvuoden juhlijoita ja auttavat lapsia makkaranpaistossa.  Uuden vuoden vastaanottajaiset alkavat klo 21 ja järven rannasta ammutut raketit näkyvät Himos Parkiin hienosti!

Himoksen ilotulitus houkuttelee perinteisesti myös paljon jämsäläisiä katselijoita – kyseessä ei siis ole mikään ihan pieni tussaus.

Uutta vuotta Himoksella vietetään hyvin erilaisia porukoilla. Vajaassa puolessa vuokramökeistä majoittuu nuoria aikuisia, toinen puolikas mökeistä täyttyy lapsiperheistä. Nuorisosta valtaosa suuntaa Himoksen yöhön Himos Areenalle, mutta lapsien kanssa matkustavat ystäväperheetkin usein jakavat lastenhoitovuoroja, jotta vanhemmatkin pääsevät pikkuväen nukkumaanmenon jälkeen ulkoiluttamaan bailukenkiään.

Koska mökkikylässä on myös bilenuoria, suosittelemme lapsiperheille mökkejä hieman kauempaa kuin Himoksen keskustasta tai aivan Himos Areenan vierestä. Hiljaisuus on Himoksella klo 23, mutta uutena vuotena tästä joustetaan. Ilman muuta soitto yövartijalle on paikallaan, jos naapurimökissä ilakoidaan liian äänekkäästi yömyöhään asti.

Peikkometsä Himos

Uusi vuosi lasten kanssa – ideoita talvisille lomapäiville

Uutta vuotta juhlitaan yleensä muutama päivä, joten järjestämme lapsiperheille koko viikon ajan talvista viikko-ohjelmaa ja lumitilanteen salliessa lasten moottorikelkkavuokrausta. Lue lasten moottorikelkkailusta kertova blogimme täältä »

Uuden vuoden viikko-ohjelmassa Peikkometsän talviseikkailu nousee erityisesti lasten suosikkiohjelmana, sillä Peikkometsän seikkailurata haastaa hauskasti lasten tasapainoa ja kiipeilytaitoja. Peikkometsän Peikot ovat tietenkin lasten hupina mukana seikkailulla ja retken päätteeksi lapset pääsevät nuotion äärelle mehulle ja makkaralle.

Nurmolandian kotieläinpiha on avoinna 29.12.2020 klo 12-16, ja siellä perheen pienet lomalaiset voivat rapsutella sympaattisia hevosia, poneja, aaseja, lampaita, vuohia ja monia muita kotieläimiä. Myös Ravintola Hirvikartanon aukioloajat uuden vuoden ajalta kannattaa kurkistaa, jos metsän komeiden sarvipäiden pussailu kiinnostaa! Hirvikartanon pihassa asuvat myös hellyttävät porot ja metsäkauriit.

Himoksen rinteet ja koko perheen HimosLumila ovat aktiivisten lomalaisten magneetteja. Laskettelun ja pulkkailun parissa ulkoillen sujahtaa monta tuntia, jonka jälkeen mökkisauna, tuhti iltapala ja kenties pienet lomaherkut telkkarin ääressä houkuttelevat kaiken ikäisiä.

Uusi vuosi lapsiperheenä kannattaa siis ehdottomasti kokea myös muualla kuin kotinurkissa. Pientenkin lasten kanssa matkustaminen voi olla yllättävän mutkatonta. Uusi vuosi vauvan kanssa onnistuu Himoksella siis hienosti myös, kunhan varaat mökkiisi myös matkasängyn sekä tarvittaessa syöttötuolin. Himos Mökkipalvelut toimittavat tarvitsemasi lisävarusteet mökkiinne ennen saapumistanne.

ruokailu ravintola Himoksella

Uuden vuoden muut palvelut

Valmisteletko ruuat mieluiten itse mökillä vai houkuttelevatko ravintolan herkut? Tupa kitchen & bar tarjoaa jokaiselle jotakin – kaikkea pizzasta pihviin. Talven 2020-2021 ruokalistalta löydät yhtä lailla etanoita ja herkullista pihviä, kuin rouheaa burgeria ja tulisia kanansiipiä. Myös lapsille on ihan oma ruokalista!

Himos Centerin tiloista Himos Center Marketista löydät päivittäin leivotut herkut ja ihanat Finnmari-tuliaiset sekä paikallisia huopatuotteita. Jämsän keskustassa on upea sisustusliike Witikkalan kartano ja kuuluisa Vehkalan farkkumyymälä ja Pajalan kenkä satoine kenkäpareineen.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen uusi vuosi Himokselle!

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi