mökkikylä

Matkailu Suomessa ja helpot lomaideat Himoksella

Matkailu Suomessa on muotoutunut vuoden 2020 lomailuteemaksi. Vaikka ulkomaille ei juuri nyt pääsekään, ei lomien ja maisemanvaihdosten tarve ole hävinnyt mihinkään. Matkailu ja lomailu Suomessa ovat kevään jälkeen tutustuttaneet monet meistä aivan uusiin kotimaan kohteisiin. Uusia lomaideoita myös googletellaan ahkerasti.

Viimeistään nyt lukuisat perheet ja ystäväporukat ovat löytäneet helpot viikonloppulomat Himoksella, sillä Himoksen matkailukeskus sijaitsee lähellä Etelä-Suomen suuria kaupunkeja. Ajoaika Tampereelta on vain hieman yli 1h, Jyväskylästä 45min ja Helsingistä Lahden kautta rapiat 2h. Hengähdystauko arjesta toimii parhaiten silloin, kun automatka kohteeseen on lyhyt!

Lomailu Suomessa lupaa turvallisuutta ja luonnon läheisyyttä

Kotimaanmatkailun ehdottomia etuja ovat turvallisuus, puhtaus, luonto ja kotimaisen yritystoiminnan tukeminen. Turvallisuus on saanut aivan uuden aspektin viruspandemian myötä, kun omaa olemista pitää miettiä ennemminkin terveyden eikä niin paljon taskuvarkaiden tai huijaritaksien näkökulmasta. Lomailu Suomessa on globaalilla tasolla vertailtuna joka tapauksessa turvallista, mutta sairastua voi toki kotimaassakin. Suomenkin tasolla on eri asia lomailla väljästi lähellä luontoa kuin suunnata kerta toisensa jälkeen kaupungin keskustoihin. Sairastumisen näkökulmasta monet matkailijat arvostavat erityisesti toimivia, tuttuja terveyspalveluita ja lyhyttä kotimatkaa.

Jos mietit kotimaan matkailua tai etsit kotimaista matkakohdetta, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös Himoksen tarjontaan. Yli 400 loma-asunnon valikoima sekä lukuisat omatoimiaktiviteetit mahdollistavat lomailun omalla perheellä, turvallisesti. HimosLomat on 30-vuotias perheyritys, joten meidän vieraanamme edistät myös paikallisen yritystoiminnan menestymistä poikkeusaikana!

Himos

Majoitusta mökeistä luksushuviloihin – matkailu Suomessa tarjoaa kokemuksia laidasta laitaan

Himoksen vahvuus on monipuolisuus, sillä meillä lomailevat niin lapsiperheet kuin bileporukatkin. Oma kokonaisuutensa on myös kokousasiakasryhmämme, joka on tällä hetkellä hajautunut melko pieninä porukoina tasokkaisiin kokoushuviloihimme. Viime vuosien ehdoton hittituote HimosLomien mökkivuokrauksessa ovat olleet ulkoporealtaalliset huvilat, sillä lämpimissä poreissa viihtyvät niin pienet naperot kuin heidän vanhempansakin, kuten myös ne yötä myöten bailaavat mökkibileporukatkin. Ulkoporealtaallinen huvila onkin ehkä kaikkein yksinkertaisin tapa viedä ajatukset arjen myllytyksestä lomatunnelmaan.

Suosituimpien kotimaan lomaideoiden joukossa ovat olleet erilaiset luontokohteet, patikkareitit ja pyöräilymahdollisuudet. Himoksen ja Jämsän alueella päiväretkikohteita luontoon löytyy paljon. Ulkoilun jälkeen parasta onkin napsauttaa mökkisauna päälle! Talven tullen suureen suosioon nousevat hyvin todennäköisesti sekä laskettelu että hiihto. Himoksen laskettelukeskuksen rinteille on perinteisesti päässyt viimeistään joulukuun alkupuolella, jos tykkipakkaset ovat olleet suosiollisia. Ensilumenlatu Himoslaaksoon valmistuu myös tänä talvena, joten hätäisimmät sivakoijat voivat verrytellä hiihtolihaksiaan siellä.

Jos taas etsit talveen hieman erikoisempia lomaelämyksiä, suosittelemme tutustumaan esimerkiksi mönkijä- tai moottorikelkkasafareihin, McAhon huskyihin, talven viikko-ohjelmasta löytyvään avantoseikkailuun sekä Himoksen pakohuoneen tarjoamaan haasteeseen.

poreallas

Lomatarjoukset Suomessa vastaavat suomalaisten lomailusesonkeihin

Meillä HimosLomilla on usein lomasesonkeihin liittyviä majoitustarjouksia. Mikä talven loma-ajankohdista kiinnostaisi sinua eniten?

Vai lomailetko mieluummin sesongin ulkopuolella? Valitse oma loma-ajankohtasi ja katso ajankohtaiset majoitustarjoukset täältä »

Lomatarjoustemme joukosta löydät etuja kaiken tasoisiin mökkeihin!

Suosittelemme useimmiten varaamaan pitkän viikonlopun, sillä kahden päivän loma tuntuu monista vähän turhan tyngältä. Saavu meille jo torstaina klo 16 jälkeen, niin saat puuhailla koko perjantaipäivän perheen kanssa. Tai vaikka osa perjantaista kuluisi etätöiden merkeissä, niin ainakin isommat lapset viihtyvät hienosti siellä ulkoporealtaassa vaikka keskenään! Sunnuntaina majoituskohteidemme check-out on klo 12, mutta nappaa varauksellesi vielä jatkoaika, niin voit viipyä mökissä aina klo 18 saakka.

Kaipaatko vielä lisää lomaideoita tai vinkkejä matkailuun Suomessa? Himoksen osalta niitä löydät meidän verkkosivuiltamme!

Tai jos haluat vinkkiä asiantuntevilta myyjiltämme, ota yhteyttä

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Nopeimmin teet lomavaraukset verkkokaupastamme »