Himos Areenan pikkujoulukausi julkaistu

Himos Areenan pikkujoulukauden 2019 esiintyjät on julkaistu!

Syksyn 2019 pikkujouluja tähdittämässä nähdään mm. JVG, Lauri Tähkä, Teflon Brothers, Vesterinen yhtyeineen, Stam1na sekä Popeda.

Himos Areenan syksyn 2019 pikkujoulujen esiintyjäkattaus on nyt julkaistu, ja mukana on totuttuun tapaan suomalaisen musiikin tähtinimiä eri genreistä. Keikalle Himoksen yöhön marras-joulukuussa saapuvat JVG, Teflon Brothers, Lauri Tähkä, Vesterinen yhtyeineen, Stam1na, Popeda, Jannika B, Chisu, Nelli Matula, Stereo, Arttu Wiskari, Klamydia, Kasmir, Ismo Alanko, Poets of the Fall sekä Ysärin Kuninkaalliset (Waldo’s People, Movetron, Oku Luukkainen ja DJ Ice K). Katso Himos Areenan ajankohtainen ohjelmisto »

Pikkujoulut Himoksella

Pikkujoulut Himoksella on monille asiakkaillemme perinne ja mökkivaraukset mieleisiin kohteisiin tehdään jo hyvissä ajoin. Bilekauden lipunmyynti käynnistyy heti esiintyjien julkaisemisen jälkeen vauhdikkaasti ja joka syksy jokunen pikkujoulukeikoista myydään loppuun jo ennakkomyynnissä. Tässä blogitekstissä haluamme nostaa esiin muutamia Himos Areenalle pysähtyviä kiertueita.

Lauri Tähkä


Chisu – MOMENTUM CLUB LIVE TOUR 2019

Chisu teki tänä keväänä näyttävän paluun julkaisemalla kolmessa osassa uuden albuminsa MOMENTUM 123. Albumin teema oli muutos ja sitä se todella edusti Chisun aiempaan tuotantoon verrattuna. Vahvasti elektrovaikutteinen kokonaisuus keräsi ylistystä niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Myös keikoilla nähtiin muutos edelliseen, kun bändin sijasta Chisu esiintyi kahden konemuusikon kanssa. Chisun MOMENTUM CLUB LIVE TOUR 2019 nähdään Himos Areenalla perjantaina 8.11.2019.

Chisu


JVG – PUITA UUNIIN 

JVG:n Puita uuniin -kiertue puolestaan saapuu Himokselle perjantaina 22.11.2019. JVG julkaisi odotetun kuudennen albuminsa RATA/RAITTI kesäkuussa 2019. Levyltä jo aiemmin julkaistut jättihitit Ikuinen vappu ja Frisbee ovat molemmat rikkoneet tahoillaan ennätyksiä. Tämä hyvän fiiliksen mieskaksikko ei jätä ketään kylmäksi, ja aiempina vuosina JVG:n keikat ovat olleet todella suosittuja myös Himos Areenalla.

JVG


YSÄRIN KUNINKAALLISET

Himoksella nähdään myös 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People. Syyskuussa käynnistyvä Ysärin kuninkaalliset -kiertue pysähtyy Himoksella juuri parhaaseen pikkujouluaikaan – perjantaina 29.11.2019. Movetronin ja Waldo´s Peoplen lisäksi kiertueella ovat mukana myös suosikkijuontaja DJ Oku Luukkainen ja DJ Ice K. Ysärin kuninkaalliset -ilta Himos Areenalla tulee sisältämään yhtyeiden suurimpia hittejä, sekä asiakkaamme tuntien runsaasti ysäriteemaan pukeutuneita bailaajia!

Stam1na

STAM1NA

Himos Areena on päässyt mukaan myös kansainväliseen kiertueeseen, sillä metalliyhtye Stam1nan 37 keikkaa käsittävä Octopussy 2019-kiertue pysähtyy Suomen sekä Keski-Euroopan suurimpien kaupunkien lisäksi myös Himoksella 20.12.2019. Himos Areenan keikka on kiertueen toiseksi viimeinen etappi. Suomen klubeilla Stam1nan voi nähdä tämän kiertueen jälkeen seuraavan kerran vasta vuonna 2021, joten keikkaliput kannattanee hankkia ajoissa jo tämänkin vuoksi. ”Octopussy on hirviömäisen mittava, kuten pitääkin.” – Antti Hyyrynen, Stam1na

Himos Areenan pikkujoulukattaus on jälleen monipuolinen ja viihdyttävä. Liput, bileviikonloput ja pikkujoulupaketit ryhmille myydään nyt!

Himos keskusvaraamo |  HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4 | 42100 JÄMSÄ
Myyntipalvelu 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

www.himosareena.fi | lippukauppa.himosareena.fi/liput