Namaste Himos

Liikunnalliset tapahtumat Himoksella

Liikettä, tiimihenkeä ja haasteita erilaisille ryhmille ja työporukoille

Elokuu on Himoksella urheilutapahtumapainotteinen kuukausi. Erilaisten liikunnallisten lajien ympärille rakennetut tapahtumat soveltuvat hyvin myös työporukoiden virkistysohjelmaksi tai aivoriihityyppisen viikonlopun virikkeeksi. Vuoden 2019 elokuussa Himoksella järjestetään Namaste Himos -joogafestivaali (16.-18.8.2019), Himos Epic MTB -maastopyöräilykilpailu (16.-17.8.2019) sekä Himos Trail -polkujuoksutapahtuma (23.-24.8.2019). Näiden tapahtumien lisäksi HimosLomat toimii yhteistyössä myös Jämsän Paintballin kanssa, joka järjestää vuosittaisen Paintballin Suurpelin 17.8.2019.

Himos Epic MTB

Himos Epic MTB

Himos Epic MTB -maastopyöräilykilpailu 16.-17.8.2019 kerää maastopyöräilyn harrastajat kokemaan Himoksen parhaat polut pyöränsarvien takaa. Tapahtumassa kilpaillaan yksilösarjoissa, mutta myös pari- ja joukkuekilpailut löytyvät lajista innostuneille tiimeille. Järjestäjän mukaan ”Himos Epic MTB on hauskanpitoa ystävien ja uusien tuttavuuksien kesken”, ja Himoksen vaihteleville poluille voi lähteä myös vähäisemmällä maastopyöräilykokemuksella. Kaksipäiväisen kilpailun kokonaispituus on noin 80 km, mutta tarjolla on myös lauantaina ajettava puolimatkan versio. Tässä on juuri sopiva tapahtuma hurjapäisemmille, maastopyöräilystä innostuneille kaveri- ja työporukoille! Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 12.8.2019 saakka, jonka jälkeen jälki-ilmoittautumisia aina tapahtuman alkuun saakka. www.himosepic.com

Namaste Himos -joogafestivaali

Toista kertaa järjestettävä, loppuunmyyty Namaste Himos -joogafestivaali 16.-18.8.2019 keskittyy kehon ja mielen hyvinvointiin erilaisten joogaworkshopien kautta. Jokainen osallistuja valitsee viikonlopun ohjelmasta itselleen sopivimmat workshopit – tarjontaa on aina flowjoogasta powerjoogaan, äänimaljarentoutuksesta afrotanssiin sekä kundaliinijoogasta hengitykseen keskittyviin harjoituksiin. Ryhmäasiakkaita ajatellen tapahtuma on sopivin tiiviisti yhdessä toimiville työporukoille, sillä viikonlopun teema voi olla monelle yksityinen tai herkkäkin. Toisaalta joogan, meditaation ja todellisen rauhoittumisen ilmapiirissä on helppo avautua ja se voi poikia melkoisia tuloksia myös työyhteisön rintamalla. Majoittuminen järjestyy helposti mökeissä ja huviloissa ja suuri osa viikonlopun ruokailuista sisältyy tapahtumalipun hintaan. Namaste Himos -joogafestivaalin suosio tänä vuonna on ollut huima, ja myytiin loppuun jo heinäkuussa. www.himoslomat.fi/namastehimos

Hmos Trail

Himos Trail 

Himos Trail 23.-24.8.2019 on todellinen hyvän fiiliksen ja matalan kynnyksen polkujouksutapahtuma. Järjestäjän mukaan ”Himos Trail tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita”. Tapahtuma on erittäin sopiva erilaisille yritysryhmille, sillä poluille voi lähteä kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Tapahtuma sopii hyvin ensikertalaiselle, mutta tarjoilee mukavasti haastetta kokeneemmallekin liikkujalle. Reitin pituus on valinnan mukaan 5-52 km, ja liikkuminen tapahtuu merkatuilla poluilla, joilta ei voi eksyä. Himos Trail tarjoaa myös erikseen koottuja Työnantajapaketteja, joiden avulla toimijoiden on helppo tuoda henkilöstönsä luontoon latautumaan! Ilmoittautumisia otetaan vastaan 18.8.2019 saakka. www.himostrail.fi

Jämsän Paintball


Paintball Suurpeli

Vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut Paintball Suurpeli näkyy myös Himoksella. Jämsän Paintballin monipuoliset pelialueet mahdollistavat aivan omanlaisensa pelikokemuksen, ja elokuussa 2019 Suurpeli pelataan jo 17. kerran! Pelaajia on joka vuosi ollut yli 600, joten kyseessä on ainutlaatuinen värikuulatapahtuma. HimosLomat toimii Suurpelin yhteistyökumppanina majoituspalveluiden muodossa, sillä pelialue sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Himokselta. Suurpeli on takuuvarmasti elämys, josta keskustellaan työpaikan kahvipöydässä vielä pitkään – haasta siis työyhteisösi tai kaveriporukkasi uskaliaat kokemaan jotain ihan uutta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.8.2019 saakka. www.suurpeli.fi

TYKY-päivä Himoksella

TYKY-päivän järjestäminen Himoksen urheilutapahtumissa on vaivatonta. Majoitus, saunatilat, ruokailut ja vaikka kokoustilatkin järjestyvät kätevästi pieneltä alueelta, ja tapahtumien laadukas ohjelma pitää huolen ryhmäsi liikunnallisesta aktiviteetista. Pistähän tästä mieleesi ensi kesää varten käteviä virkistyspäiväideoita tai lue lisää vinkkejä Tyky-päivän järjestämisestä Himoksella täältä »

Lisätiedot:

Himos keskusvaraamo |  HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4 | 42100 JÄMSÄ
Myyntipalvelu 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi