Uusivuosi Himoksella

Uusivuosi Himoksella – kenelle, mitä ja miksi?

Vuodenvaihteen odottava tunnelma on aistittavissa jo vastaanotossa, kun juhlijoita alkaa virrata Himokselle. Uuden vuoden mökkilomalle on tulijoita sekä Suomesta että rajojen ulkopuolelta ja mukaan mahtuu niin perheitä kuin bilehileitäkin.

Mökki Himokselta uudeksi vuodeksi

HimosLomien mökkikapasiteetti uudeksi vuodeksi myydään loppuun hyvissä ajoin. Mökkitiedusteluja myyntipalvelusta tehdään aina alkusyksystä lähtien ja viimeisetkin mökit ovat yleensä varattuja joulukuun alkupuolella. Mökkivarausten perusteella uutta vuotta tullaan vastaanottamaan isommilla porukoilla, sillä ensimmäisenä täyttyivät isot 10-12 henkilön mökit. Myös mökin sijainti ja varustelu ovat ratkaisevia uuden vuoden juhlintaa suunniteltaessa, sillä Himos Areenaa ja muita palveluita lähellä olevien sekä ulkoporealtaalla varustettujen mökkien osalta myydään ei-oota jo marraskuun alkupuolella.

Perheet viettävät uutta vuotta useimmiten hieman pienemmissä mökeissä, mutta ulkoporealtaat ovat myös tämän asiakasryhmän kiinnostuksen kohteina. Totta kai myös lapset rakastavat riekkua lämpimässä altaassa pakkasen paukkuessa!

Katso tästä vuokrattavissa olevat kohteet »

HimosLomat

Himos Areenan uuden vuoden bileet

Himos Areena toimii Jämsän ja Himoksen itseoikeutettuna bilemekkana vuoden vaihtumisen aikaan. Uudenvuoden bileitä järjestetään vuodesta riippuen kahtena, kolmena tai jopa neljänä iltana peräkkäin, joten innokkaimmilta juhlijoilta täytyy löytyä myös melkoisesti kisakuntoa! Useina vuosina liput Himos Areenan uuden vuoden keikoille on myyty jo ennakkoon loppuun, joten mökkivarausten tapaan myös bilelippujen kanssa kannattaa toimia hyvissä ajoin. (Psst. Himos Areenan uuden vuoden juhlallisuudet ovat luonnollisestikin K18-laatua!)

Vuoden 2017 ja 2018 vaihteessa Himos Areenalla bilekansaa hemmotellaan kolmena iltana peräkkäin. Putken aloittaa perjantaina Kasmir, lauantaina väkeä villitsee Aikakone ja sunnuntaina, uuden vuoden aattona, tunnelmasta vastaa cover-bändi Playa Band.

Himos Areena

Mitä muuta Himoksella voi tehdä uutena vuotena?

Öisin ehkä bailataan, mutta tekemisen puutetta Himoksella ei pääse syntymään myöskään päiväsaikaan! Laskettelu on tietenkin oma juttunsa, mutta sen lisäksi esimerkiksi Himos Safarit tarjoaa monipuolista viikko-ohjelmaa, johon on helppo hypätä mukaan. Lapsille on järjestetty seikkailua Peikkometsässä sekä esimerkiksi ajo-opetusta ja kurvailua lasten moottorikelkkaradalla. Koko perheelle hauskuutta tarjoavat mm. alppicurling ja hirvisafari mönkijöillä. Hirvisafarilla pääsee tutustumaan Hirvikartanon tunnelmalliseen pihapiiriin, missä asustaa hirviä, kauriita ja poroja.

Uudenvuoden aaton ehdottomia kohokohtia koko perheelle ovat uuden vuoden vastaanotto peikkojen kanssa Himos Parkissa ja tietysti upea ilotulitus Himos Hotellin ja Tupa kitchen & barin luona järven rannassa.

Mönkijäsafari Himos

Herkkuja helposti Himoksen ravintoloista

Himoksen ravintolamaailma palvelee nälkäisiä asiakkaita koko vuodenvaihteen viikonlopun ajan. Tupa kitchen & barissa on tarjolla á la carte -listan herkut liha-, kala ja kasvisvaihtoehtoina vaikka pitkän kaavan mukaan.

Mono Pub & Pizzerian listalta taas löytyy nopeammat vatsantäytteet joko paikalla tai mukaan haettuna mökillä nautittavaksi. Monossa vietetään myös Himos Areenan etkoja karaoken merkeissä, joten baariin voit pistäytyä vaikka muutamalle oluelle ihmisvilinää seuraamaan!

 

 

Missä aiot vaihtaa vuotta seuraavan kerran?

Ota yhteyttä Himos keskusvaraamoon, niin katsomme sinun ryhmällesi sopivan majoituksen ja vinkkaamme ajankohtaisesta ohjelmasta!

Majoitusvaihtoehtoihin voit tutustua myös täällä »

Himos keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi