Uusivuosi Himoksella

Uusivuosi Himoksella

Himokselta vauhtia uuteen vuoteen!

Vuodenvaihteen odottava tunnelma on aistittavissa jo vastaanotossa, kun juhlijoita alkaa virrata Himokselle. Uuden vuoden mökkilomalle on tulijoita sekä Suomesta että rajojen ulkopuolelta ja mukaan mahtuu niin perheitä kuin bilehileitäkin. Kaikille yhteistä on iloinen juhlamieli, joka kohoaa huippuunsa, kun raketit paukkuvat ja maljat kohotetaan vanhan vuoden vaihtuessa uuteen!

Himoksella et juhli yksin

HimosLomien mökkikapasiteetti uudeksi vuodeksi myytiin loppuun hyvissä ajoin. Mökkitiedusteluja myyntipalvelusta tehtiin alkusyksystä lähtien ja viimeisetkin mökit varattiin joulukuun alkupuolella. Mökkivarausten perusteella uutta vuotta tullaan vastaanottamaan isommilla porukoilla, sillä ensimmäisenä täyttyivät isot 10-12 henkilön mökit. Myös mökin sijainti ja varustelu ovat ratkaisevia uuden vuoden juhlintaa suunniteltaessa, sillä Himos Areenaa ja muita palveluita lähellä olevien sekä ulkoporealtaalla varustettujen mökkien osalta myytiin ei-oota jo marraskuun alkupuolella.

Himos Areenalla huikeat kolmen päivän bileet

Himos Areenalla hemmotellaan bilekansaa peräti kolmena iltana peräkkäin. Putken aloittaa perjantaina Kasmir, lauantaina väkeä villitsee Aikakone ja sunnuntaina, uuden vuoden aattona, tunnelman nostaa kattoon cover-bändi Playa Band. Jos mökin sauna ja poreallas eivät riitä fiiliksen nostamiseksi ja oman väen naamataulut alkavat jo kyllästyttää, tarjolla on lauantaina Himos Areenan läheisyydessä Rantasaunalla ensimmäistä kertaa järjestettävät saunabileet eli bileillan etkot! Siellä kuumaa tunnelmaa pitävät yllä kaksi saunaa (Rantasauna ja tynnyrisauna) sekä kolme paljua saunojen pihassa. Lisänsä menoon tuo DJ, joka tahdittaa bileitä parhain listahitein.

Tekemistä kaikille

Tekemisen puutetta ei pääse syntymään Himoksella myöskään päiväsaikaan! Niin pienille kuin isoillekin on tarjolla touhua aamusta iltaan. Lapsille on järjestetty seikkailua Peikkometsässä sekä ajo-opetusta ja kurvailua lasten moottorikelkkaradalla. Koko perheelle hauskuutta tarjoavat esimerkiksi alppicurling, Areenan 3-kamppailu ja hirvisafari mönkijöillä. Hirvisafarilla pääsee tutustumaan Hirvikartanon tarhaan, missä asustaa hirviä, kauriita ja poroja.

Uudenvuoden aaton kohokohtia ovat uuden vuoden vastaanotto peikkojen kanssa Himos Parkissa ja tietysti upea ilotulitus Himos Hotellin ravintola Tuvan luona rannassa.

Herkkuja helposti Himoksen ravintoloista

Himoksen ravintolamaailma palvelee nälkäisiä asiakkaita koko vuodenvaihteen viikonlopun ajan. Ravintola Tuvassa on tarjolla á la carte -listan herkut liha-, kala ja kasvisvaihtoehtoina vaikka pitkän kaavan mukaan.

Mono Pub Pizzerian listalta taas löytyy nopeammat vatsantäytteet joko paikalla tai mukaan haettuna mökillä nautittavaksi.

Tuvassa vuoden viimeisenä iltana tunnelmaa on luomassa trubaduuri ja Mono Pub pizzeriassa on jokaisen karaokevirtuoosin mahdollisuus päästä itse estradille esiintymään.

HimosLomien henkilökunta toivottaa kaikille ikimuistoista vuodenvaihdetta ja upeaa uutta vuotta 2018!