There is nothing to show here!
Slider with alias pikkujoulut-ilman-otsikointia not found.

Yllätysohjelmia Himoksella

HimosLomat

Tutustu Himoksen yllätysohjelmiin ryhmille ja valitse omasi!

Tiedustelut info@viptuotanto.fi
Pikapalvelu klo 9-19, puh: 0400 644565

Stand Up-Kokit

Stand Up -Kokit on monipuolinen ja vauhdikas naurupaketti. Täynnä tiivistä stand up- ja vitsitykitystä. Yleisö napataan musiikkiin mukaan kun tutut biisit on sanoitettu uusiksi. Eikä tässä vielä kaikki. Vaikka kaikki nauraa jo ihan kippurassa, tulee yllätys vielä kerran. Paikalle saapuvat julkkikset, ja presidentit, Sauli, Tarja ja Putin, ja show huipentuu loistavaan imitointiin. Kesto 45-50 minuuttia, ja taputtamalla saa bonukset päälle. Juontaminen, juhlien seremoniamestarin työt ja tuote-esittelyt onnistuvat kokeiltamme myös hauskasti ja monipuolisesti. Vuonna 2016 he toteuttivat mm. valtakunnalliselle ruokatukkuketjulle suuret kaupungit kattaneen asiakaskiertueen.

Tekijät: Vesa Ruuska ja Tapani Puranen.

Esityksen kesto noin 30 – 45 min.

Hinta ma-to 1300e, pe-la 1500e. Pikkujoulukautena hintaan lisätään 15 %.

Juoppo tarjoilija

Juoppo tarjoilija on aluksi aivan kunnossa, kunnes hän tarjoilun lomassa juopuu entistä enemmän ja tulee lopulta ”umpikänniin”. Yleisön pyytäessä juopon tarjoilijan poistamista kaikki paljastuu. Tämän jälkeen alkaa kunnon show.

Hinta ma-to 1300 e, pe-la 1500 e, sis. kaikki kulut. Pikkujoulukautena hintaan lisätään 15 %.

STAND UP-KOOMIKKO JAAKKO

Jaakko on hauska ja omaperäinen koomikko. Hän voitti Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Tomaatteja, Tomaatteja! Kong show’n vuonna 2013. Eikä ihme,mies osaa naurattamisen. Yleisö on aluksi hämillään kun lavalle astelee eksyneeltä maalaiselta vaikuttava mies.Kun suu aukeaa nauru räjähtää kattoon. Takuuhauska kaveri joka osaa ottaa yleisönsä.

Hinta ma-to 550 e, pe-la 750e, sis. kaikki kulut.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi