Lomatekemistä talvelle 2024

HimosLomat

Tarjoamme välinevuokrausta ja aktiviteetteja perheille ja pienryhmille. Lisäksi voit lainata kirjoja ja pelejä Himos Centeriltä.

Tutustu tarjontaan alta!

Suosittelemme välttämään ylimääräistä asiointia vastaanotossamme ja tekemään varaukset hyvissä ajoin etukäteen. Varaa aktiviteetit helposti suoraan viikko-ohjelmakalenterista tai myyntipalvelustamme.

Lisätiedot ja varaukset

Himos Keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200

MOOTTORIKELKKAVUOKRAUS

Vuokraa moottorikelkka ja tutustu seutuun ja maisemiin omatoimisen retkeilyn merkeissä. Täällä on paljon urakilometrejä ja vaihtelevaa maastoa upeine maisemineen. Mukaasi saat reittikartat.

Vuokrahinta alk. 85 €/h + lisätunnit 50 €/h

Moottorikelkkavuokrauksesta löydät lisätietoja täältä »

MÖNKIJÄVUOKRAUS

Vuokraa mönkijä omaan käyttöösi helposti Himos Safareilta ja tutustu omatoimisesti alueeseen ja sen upeisiin maisemiin. Mukaasi saat reittikartan.

Vuokrahinta 60 €/h + lisätunnit 35 €/h
Polttoaine 15 €/h

Mönkijävuokrauksesta löydät lisätietoja täältä »

Mönkijävuokraus

SÄHKÖAVUSTEINEN FATBIKE

Sähköavusteisilla Fatbikeilla Himoksen mäkiset maastot taittuvat vaikka edellisestä fillaroinnista olisikin jo aikaa. Himoksen monipuolisissa maastoissa voit pyöräillä rennosti hiekkateitä pitkin tai vaativammilla merkityillä metsäpoluilla.

40 € / 2 tuntia / klo 10-12
55 € / 3 tuntia / klo 13-16
90 € / 6 tuntia / klo 10-16

LASTEN MOOTTORIKELKKAVUOKRAUS

Kuka sanoo, että vauhdin hurma ja moottorin pärinästä nauttiminen on sallittua vain aikuisille! Ajo lasten moottorikelkkaradalla vanhempien valvonnassa ja vastuulla.

Hinta 20 €
Kesto 20min
Hinta sisältää kypärän ja polttoaineet.

Suositellaan 4-10-vuotiaille ja alle 8-vuotiaille aikuisen kanssa. Säävaraus. Avoinna aina kun Himos Centerissä sijaitseva vuokraamo on auki.

Lasten kelkkavuokrauksesta löydät lisätietoja täältä »

Lasten moottorikelkka

AVANTOSEIKKAILU

Oletko miettinyt miltä tuntuu kellua kuin jääpala lasissa? Ota selvää Avantoseikkailussa! Hyppy hyiseen veteen on uskomaton kokemus, josta riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Kelluntapuvun alle puetaan oma mukava sisävaatetus, puku eristää vettä ja kylmää. Ohjelma toteutetaan seurueellenne yksityisesti.

Hinta 25 €/hlö
Min. 4 hlö

Avantoseikkailu Himos

PAKOHUONE HIMOS

Tunniksi toiseen todellisuuteen? Pakohuonepeli on seikkailu, jossa kamppailette yhdessä aikaa vastaan. Varaa jännittävä pakohuone omalle porukallesi!

Hinta osallistujamäärän mukaan:
2 hlöä 35 €/hlö
3-4 hlöä 30 €/hlö
5-10 hlöä 25 €/hlö

HIMOSLUMILA

HimosLumila on noin kahden hehtaarin alue, jossa riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen. Alueella on myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. Eväitä voi mukavasti nauttia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Lue lisää »

HIMOKSEN LASKETTELURINTEET

Katso Himos-rinteiden aukioloajat »
Ajankohtainen rinneinfo »

Kaikki hissiliput ladataan Axess sirukortille.
Axess sirukortteja voit ostaa myös Himos Center vastaanotosta.

Himos mökit

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi