HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Pitkäaikainen mökkivuokraus

HimosLomat

Vuokraa mökki tai huvila omaan tai yrityksen käyttöön pelkästään muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Voit myös vuokrata läheltä rinteitä mökin talvikaudeksi ja vaihtaa sitten kesäajaksi mökkisi järven rannalle

Aurinkoranta

Aurinkoranta on erinomainen vuokrakohde ympärivuotiseen käyttöön, kesällä voit nautiskella luonnon ja järven läheisyydestä ja talvella hiihtoladut ovat aivan mökin vieressä. Iso ja viihtyisä mökki on loistava valinta hieman isommalle porukalle.

Pinta-ala 84,5 m², 10 hlöä

Yksittäiset, isot ja viihtyisät Aurinkoranta mökit sijaitsevat n. 4 kilometrin päässä Himoksen palveluista. Mökissä on tilava oleskelutila, keittiö, 4 makuuhuonetta, parvi sekä sauna- ja pesutilat.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 2200 € / kk
Vuokra sis. sähkön ja veden sekä suursiivouksen kerran vuodessa.

Hiihtäjänmaja

Loistavalla sijainnilla Länsi-Rinteiden sekä palveluiden läheisyydessä sijaitsevat Hiihtäjänmaja-mökit kutsuvat viettämään helppoa lomaa! Talvella olet hetkessä rinteillä ja hiihtoladuilla ja kesällä golfkenttä on aivan vieressä.

Pinta-ala 52 m² + 20 parvi m², 8 hlöä

Mökissä tupa ja keittiönurkkaus, kaksi makuuhuonetta, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Paritalomökit keskellä Himoksen palveluita.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 2000 € / kk
Vuokra sis. sähkön ja veden sekä suursiivouksen kerran vuodessa.

Lomahimos

Hyvällä sijainnilla palveluiden vieressä sijaitsevat Lomahimos-mökit kutsuvat kesällä uimaan läheiselle uimarannalle ja talvella moottorikelkkareitit menevät mökin läheisyydessä. Kaikki palvelut löytyvät kävelymatkan päästä, esim. Himos Areenalle ja ravintolaan vain 100 m.

Pinta-ala 46 m² + parvi 15 m², 8 hlöä

Mökissä tupa keittiönurkkauksella, yksi makuuhuone, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Paritalomökki lähellä Himoksen palveluita.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 1700 € / kk
Vuokra sis. sähkön ja veden sekä suursiivouksen kerran vuodessa.

Äijänhonka

Paritalomökki viihtyisällä Honkarannan mökkialueella luonnon läheisyydessä. Mökistä on talvella upeat näkymät valaistuille Pohjois-Himoksen rinteille ja kesällä on lyhyt matka käydä pulahtamassa alueen yhteisestä uimalaiturista Patalahden vesiin.

Pinta-ala 48 m² + parvi 20 m², 6 hlöä

Mökissä tupa keittiönurkkauksella, yksi makuuhuone, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Yksittäinen mökki n. 5 km päässä Himoksen palveluista.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 1700 € / kk
Vuokra sis. sähkön ja veden sekä suursiivouksen kerran vuodessa.

Pyydä tarjous