HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Pitkäaikainen mökkivuokraus

HimosLomat

Vuokraa mökki tai huvila omaan tai yrityksen käyttöön pelkästään muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Voit myös vuokrata läheltä rinteitä mökin talvikaudeksi ja vaihtaa sitten kesäajaksi mökkisi järven rannalle

Nuppulanranta

Nuppulanranta on erinomainen vuokrakohde luonnonkauniilla ja rauhallisella mökkialueella aivan Patalahden läheisyydessä.

Pinta-ala 92 m², 10 hlöä

Viihtyisä 10 henkilön erillismökki sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Himoksen palveluista. Mökissä on tilava oleskelutila, keittiö, 3 makuuhuonetta, parvi sekä sauna- ja pesutilat.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta 1800 € / kk
Vuokra sis. sähkön, veden ja polttopuut.

Hiihtäjänmaja

Loistavalla sijainnilla Länsi-Rinteiden sekä palveluiden läheisyydessä sijaitsevat Hiihtäjänmaja-mökit kutsuvat viettämään helppoa lomaa! Talvella olet hetkessä rinteillä ja hiihtoladuilla ja kesällä golfkenttä on aivan vieressä.

Pinta-ala 52 m² + 20 parvi m², 8 hlöä

Mökissä tupa ja keittiönurkkaus, kaksi makuuhuonetta, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Paritalomökit keskellä Himoksen palveluita.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 2200 € / kk
Vuokra sis. sähkön, veden ja polttopuut.

Lomahimos

Hyvällä sijainnilla palveluiden vieressä sijaitsevat Lomahimos-mökit kutsuvat kesällä uimaan läheiselle uimarannalle ja talvella moottorikelkkareitit menevät mökin läheisyydessä. Kaikki palvelut löytyvät kävelymatkan päästä, esim. Himos Areenalle ja ravintolaan vain 100 m.

Pinta-ala 46 m² + parvi 15 m², 8 hlöä

Mökissä tupa keittiönurkkauksella, yksi makuuhuone, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Paritalomökki lähellä Himoksen palveluita.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 1700 € / kk
Vuokra sis. sähkön, veden ja polttopuut.

Äijänhonka

Paritalomökki viihtyisällä Honkarannan mökkialueella luonnon läheisyydessä. Mökistä on talvella upeat näkymät valaistuille Pohjois-Himoksen rinteille ja kesällä on lyhyt matka käydä pulahtamassa alueen yhteisestä uimalaiturista Patalahden vesiin.

Pinta-ala 48 m² + parvi 20 m², 6 hlöä

Mökissä tupa keittiönurkkauksella, yksi makuuhuone, parvi sekä sauna- ja pesutilat. Yksittäinen mökki n. 5 km päässä Himoksen palveluista.

12 kk:n vuokra-ajalla hinta vain 1700 € / kk
Vuokra sis. sähkön, veden ja polttopuut.

Pyydä tarjous