Majoitukset

Rantamotelli Patalahti

Rantamotelli Patalahti sijaitsee 9-tien varrella noin 4 kilometrin päässä Himokselta, legendaarisen Patalahden huoltoaseman naapurissa. Majoitu motellin kodikkaissa huoneissa helposti ja edullisesti!

Patalahti: majoitusta järven rannassa

Patalahti palvelee majoittuvia asiakkaita Rantamotellin kodikkaiden rivitalohuoneiden muodossa. Rantamotelli Patalahden kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee myös Patalahden liikenneasema, josta löytyy kattavasti kahvila- ja ravintolapalveluita esimerkiksi tuhtia aamiaista kaipaavalle.

Etsitkö helppoa, kenties lyhytaikaista majoitusta 2-4 hengelle? Lue ihmeessä eteenpäin niin huomaat, miksi juuri Patalahden rannassa sijaitseva motelli voisi olla sinulle sopiva kohde.

Himoksen keskukseen motellin ja Patalahden liikenneaseman pihasta on noin 4 kilometriä, Jämsän isoihin kauppoihin vain noin 2 kilometriä. Patalahden maisemat tiivistävät Jämsän sijainnilliset edut konkreettiseen pakettiin: erinomaiset liikenneyhteydet keskisuomalaisen luonnon ytimessä.

Vähennä reissustressiäsi ja yövy meillä!

Rantamotelli Patalahdessa huoneita 2-4 hengelle

Motellissa on 42 kodikkaasti sisustettua, 2 – 4 hengen rivitalohuonetta Patalahden järven rannalla. Jokaisesta huoneesta avautuu kaunis näkymä järvelle. Kesäisin voit pulahtaa uimaan Patalahden aaltoihin motellin edessä olevalta luonnonrannalta.

Kahden hengen huoneissa on oma wc-suihku, pieni komero/kaappi matkatavaroille, kaksi erillistä sänkyä, nojatuoli, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja murukahvit, kirjoituspöytä ja tv. Huoneissa ei ole astiastoa. Jokaisessa huoneessa on pieni takaterassi.

Kolmen hengen huoneissa on valoisa tupa-keittiö, jonne on käynti järven puolelta maaterassilta. Huoneen terassilla on pöytä ja penkit. Tuvassa on sohva ja sohvapöytä sekä tv. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, mikrouuni, keittolevyt, kahvinkeitin sekä perusastiasto, kattila ja paistinpannu. Huoneissa on wc + suihku. Kolmen hengen huoneissa on alkovi, jossa 3 erillistä sänkyä.

Neljän hengen huoneissa on pieni terassi/parveke järven puolella. Huoneissa on 2 hengen makuualkovin ja erillisen oleskelutilan lisäksi pienellä parvella 2 hengelle nukkumapaikat joustinpatjoilla. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, mikrouuni, keittolevyt, kahvinkeitin sekä perusastiasto, kattila ja paistinpannu. Huoneissa on tv ja wc + suihku.

Patalahti_2hh_5

Etäisyys mökeiltä Himos Areenalle noin 4 km, golfkentälle 5 km,
Länsi-rinteille 4,5 km ja Pohjois-rinteille 6 km.

VARAA TÄSTÄ!

PATALAHTI JÄMSÄ – TUTTU PAIKKA PALJON MATKUSTAVILLE

HimosLomat

Rantamotelli Patalahti tarjoaa helppoa ja edullista majoitusta esimerkiksi työmatkalaisille ja pitkän matkan kulkijoille, jotka etsivät perustason yösijaa. Koska huoneissa on lakanat, pyyhkeet, jääkaappi sekä omat pesutilat, ja vieressä huoltoaseman ruokapalvelut, on lepohetki Patalahdella hintansa arvoinen panostus. Valtatie 9 varressa sijaitseva motelli on osoittautunut käteväksi tukikohdaksi monelle asiakkaallemme!

Kahden hengen huoneissa ruuanlaittomahdollisuutta ei ole, mutta kolmen ja neljän hengen huoneissa minikeittiön perusvarustuksen ansiosta ruokaa on mahdollista laittaa myös itse. Tämän vuoksi Patalahden Rantamotellissa voi yöpyä kerralla useammankin yön, eikä jokaisen ruokailun vuoksi ole välttämätöntä asioida ravintolassa.

Rivitalomuotoisen majoituksen lisäksi Patalahden Rantamotellissa on kesäaikaan mahdollisuus pulahtaa Patalahti-järven aaltoihin. Viileämmällä kelillä taas pistäytyminen asiakassaunassa virkistää matkalla tai töissä puutunutta kehoa. Motellissa on erikseen saunat miehille ja naisille.

Erillistä vastaanottoa Rantamotellille ei Patalahden alueella ole, vaan avaimet motellin huoneisiin noudetaan Himos Center vastaanotosta, osoitteesta Länsi-Himoksentie 4.

RANTAMOTELLI PATALAHTI SOPII AKTIIVISELLE

HimosLomat

Himoksen kesän festivaalit sekä seudun muut isot tapahtumat täyttävät myös Rantamotelli Patalahden huoneet. Festivaalivieraat kulkevat Himokselle ja takaisin festaribussien kyydissä, eikä oman auton siirtelyä tarvitse miettiä. Edulliselle majoitukselle on kysyntää aina myös tapahtuma-aikoina, joten motellin palvelut tulevat tarpeen silloinkin!

Kesäisin uimamahdollisuus tai esimerkiksi veneen tai SUP-lautojen vuokraaminen Himos Center vastaanotosta tuovat puuhaa vapaapäiviin. Talvisin sekä moottorikelkkaurat että hiihtoladut Himokseen ja Jämsään kulkevat Patalahden jäällä. Pienellä budjetilla matkustaville Patalahti tarjoaa myös hyvän ratkaisun lasketteluretkien majoittumiseen.

Tutustu Rantamotelli Patalahden rivitalohuoneisiin ja varaa oma helppo ja edullinen lepohetkesi HimosLomat myyntipalvelusta!

HIMOKSET MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat