Majoitukset

Rantamotelli Patalahti

Rantamotelli Patalahti sijaitsee 9-tien varrella noin 4 kilometrin päässä Himokselta, legendaarisen Patalahden huoltoaseman naapurissa.

Motellissa on 42 uusittua ja kodikkaasti sisustettua, 2 – 4 hengen rivitalohuonetta Patalahden järven rannalla. Jokaisesta huoneesta avautuu kaunis näkymä järvelle. Kesäisin voit pulahtaa uimaan Patalahden aaltoihin motellin edessä olevalta luonnonrannalta. Tai vuokraa soutuvene vastaanotosta ja vietä päivät järvellä kaloja narraten. Talvisin sekä moottorikelkkaurat että hiihtoladut Himokseen ja Jämsään kulkevat Patalahden jäällä.

Kahden hengen huoneissa on oma wc-suihku, pieni komero matkatavaroille, kaksi erillistä sänkyä, sohvatuoli, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja murukahvit, kirjoituspöytä ja tv.Huoneissa ei ole astiastoa. Jokaisessa huoneessa on pieni takaterassi.

Kolmen hengen huoneissa on valoisa tupa-keittiö, jonne on käynti järven puolelta maaterassilta. Huoneen terassilla on pöytä ja penkit. Tuvassa on sohva ja sohvapöytä sekä tv. Minikeittiövarustukseen kuuluu mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja kaksi keittolevyä. Huoneissa on tiskipöytä ja perusastiasto, kattila ja paistinpannu. Huoneissa on oma wc-suihku. Kolmen hengen huoneissa alkovi, jossa 3 erillistä sänkyä.

Neljän hengen huoneissa on pieni terassi aurinkoisen järven puolella, Minikeittiövarustukseen kuuluu mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja kaksi keittolevyä. Huoneissa on tiskipöytä ja perusastiasto, kattila ja paistinpannu. Tuvassa on sohva ja sohvapöytä sekä tv.  Jokaisessa huoneessa on oma wc-suihku. Neljän hengen huoneissa alkovi, jossa 2 erillistä sänkyä sekä matala parvi, jossa on kaksi sänkyä. Parvelle noustaan tikapuita pitkin.

HIMOKSET MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat