Joulu Himoksella

HimosLomat
Joululomaa odottaa kai jokainen? Pimeän syksyn pinnistelyiden jälkeinen lepo ja naurulla täyttyvät hetket rakkaiden kanssa tuntuvat ihanalta vaihtelulta.

Joululoma Himoksella EI sisällä äkäisen hikistä sinkoilua liikenteessä, kun yrität perheesi kanssa ehtiä eri kaupungeissa asuvien sukulaisten joulukahvipöytään.

Tervetuloa mökille. Me teemme joulusi helpoksi.

Kuinka monta seuraavista joululoman merkeistä tunnistat omalta kohdaltasi?

jouluruokaöverit ja herkkuähkyt

ulkoilu (jotta jaksaa taas syödä lisää)

onnelliset huokaisut joulusaunan lauteilla

lautapelit perheen kanssa

leffahetket sohvannurkassa

jouluaaton must-have: joulupukki!

Joululoma Himoksella voi sisältää näitä kaikkia!

Joulu Himoksella
Majoitus

Majoitus

Ruokailut

Ruokailut

Ohjelma

Ohjelma

Joululoma paketit

Etsitkö joululomalle simppeliä lomapakettia, jonka avulla joulun valmisteleminen sujuu kevyesti? Et varsinaisesti kaipaa siivouksia ennen tai jälkeen joulun, et jatkuvaa ruuanlaittoa, et hikoilua kuusimetsällä tai säntäilyä sukulaiselta toiselle? Jos olet sitä mieltä, että joulusta voi nauttia ilman stressiäkin, niin miltä tällainen yhtälö kuulostaisi?

Varaa mökki + lähtösiivous + liinavaatteet + joulun ruokapaketti koko perheelle = nauti lomasta.

HimosLomien verkkokaupasta varaat helposti myös joulukuusen ja koristeet mökillesi, ja ne odottavat saapumispäivänäsi mökin terassilla. Tämän helpommaksi jouluvalmistelut eivät mene.

Joululoma majoitus

Kuinka isolla porukalla vietätte joulua? HimosLomien satojen mökkien ja huviloiden valikoimasta löydät kohteita erilaisiin tarpeisiin.

Joululomamajoituksen paketit myymme aikavälille pe 22.12.2023 – ti 26.12.2023

Tässä vinkkejämme joululoman vuokramökin valintaan:

  • Tiukalle lomabudjetille suosittelemme perustasoisia mökkejämme ja joululoman edullista majoitusta esimerkiksi Koivuloissa, Lomahimoksissa tai Alppihimoksissa.
  • Luksushuvilat joululomalle varataan ensimmäisten joukossa, sillä joulunvietto isolla porukalla väljissä tiloissa on yksiselitteisesti parhautta.
  • Aktiivisille laskettelijoille suosittelemme mökin valintaa HimosLaaksosta tai Länsihuipulta, sillä Himoksen Länsirinteet sijaitsevat aivan lähellä näitä mökkejä.
  • Jos taas priorisoit lyhyen kävelymatkan ravintoloiden jouluherkkujen ääreen, valitse joululoman majoitus Areenan alueen mökeistä.

Jos tuntuu, että joululoman majoitusvaihtoehtoja on liikaa, ota yhteys myyntipalveluumme. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivimman kohteen!

Jouluruoka ravintolassa
Joulu Himoksella

Hoida jouluruokailut helposti

Jos haluat seisoa keittiössä joululoman aikana mahdollisimman vähän, lue tämä!

Joululoman ehdottomalle to-do-listalle kuuluvat jouluruokaöverit vedät helpoimmin Tupa kitchen & barin juhlapäivällisillä tai aamiaisbrunsseilla.

Koko joulun ruokailupaketin varaat hintaan 170 €/hlö (lapset -50%) – paketti sisältää 6 eri ruokailua joulunpyhien aikana.

Myös kattausajat on nyt helposti varattavissa netistä!

Piparkakkujen leipominen Himos

Joululoma tekemistä

Joululomakohteena Himos on siksi erityisen ihana, että meillä tekeminen ei lopu kesken. Tekemistä riittää niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin aina pipareiden leivonnasta ja peikkometsästä, Saunapihalla rentoutumiseen ja Kauneimpiin joululauluihin.

Jos taas mielesi tekee vain pötkötellä koko loma, niin pötköttele rauhassa. Meillä saat lomailla omalla tavallasi. <3

25.12. Himos Areena – Jouluyö

Tapahtuma kokoaa Himos Areenalle seudulle joulun viettoon palanneen yleisön ja esiintyjät viettämään tapahtumarikkaampaa jouluyötä. Illan aikana nähdään ennennäkemätön määrä paikallista ohjelmistoa ja valtakunnallisesti tunnettuja artisteja. K-18, liput 28 €.

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi