HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Terassi Riemu

HimosLomat

Terassi Riemu on näyttävä kokonaisuus keskellä Himos Parkia. Terassi Riemun mahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ryhmille. Terassilta on upea näkyvyys festivaali- ja rantakentälle. Iloiset värit markiiseissa, kalusteissa ja jopa iltavalaistuksessa luovat hyvän tunnelman.

Terassi Riemu

Terassi Riemussa on kolme kerrosta, jotka voit vuokrata käytttöösi kaikki kerralla tai vain osan kerroksista.

  • Vip-kerros, yläterassi
  • 1. kerros, alaterassi
  • Katutaso
  • WC-tilat

VIP-KERROS

VIP-kerroksessa on 1200 asiakaspaikkaa ja 450 anniskelupaikkaa. Kerroksessa on myös kaksi baaritiskiä. Kerrokseen on kulku rappusia pitkin.

1. KERROS

2280 asiakaspaikkaa ja 1200 anniskelupaikkaa. 1. kerros on helposti rajattavissa, eli voit vuokrata kerroksesta vain osan käyttöösi. Keskellä kerrosta on 1 iso baaritiski kiinteänä. Sisäänkäynti on suunniteltu niin, että kerrokseen on mahdollista ajaa autolla. Myös kerroksen kantavuus on niin hyvä, että sinne on mahdollista tuoda n. 20 autoa. Kolmasosa 1. kerroksesta on katettua tilaa ja loput on suojattu markiisein.

KATUTASO

Katoksen alle mahtu 500-1500 asiakasta. Katoksen koko on n. 800m² ja siinä on korokeosa, jota voi hyödyntää vaikkapa bändin esiintymistilana tms. Katutaso on kalustettu kuormalavoista tehdyillä pöytä-penkkitasoilla. Betonilaatan osalle on mahdollista tehdä 350m² alue vaikkapa pimennysmuovilla biletysalueeksi tai screeninäkyvyyden parantamiseen.

WC-TILAT

Wc-tiloissa on 42 kpl naistenvessoja sekä 14 kpl miestenvessoja ja 40 kpl pisuaareja. Lisäksi siellä on inva-wc ja suihkutilat miehille ja naisille, joissa kummassakin 2 kpl suihkuja ja wc-tiloja.

Terassi Riemu
Terassi Riemun mahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ryhmille.
Terassi Riemu VIP-taso
Terassi Riemun VIP-kerroksessa on 1200 asiakaspaikkaa.

Kuvagalleria

TUTUSTU MYÖS

HimosLomat

HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi