Golf majoitus Himoksella

Varaa mökki tai huvila läheltä Himoksen golfkenttää – Green fee majoitusvarauksen yhteydessä alk. 30 €!

Tutustu alla oleviin mökkeihin, jotka sijaitsevat lähellä golfkenttää, varaa teille sopivin ja tule hengähtämään pienelle lomalle golfin parissa. Jos kaipaat golflomaasi enemmän luksusta, tutustu myös Luksushuvilat-sivuumme, sillä sieltä löydät luksushuvilat koko Himoksen alueelta!

Kun olet löytänyt mieleisesi mökin verkkokaupastamme, lisää samalle varaukselle myös edulliset green feet. Touko- ja syyskuussa green fee viikolla (ma-pe) vain 30 €. Viikonloppuisin ja kesä-elokuun arkivuorokausina green fee 39 €.

Kampanjahinta on voimassa myös Holiday Club Himoksen kohteissa, ja voit ostaa ne suoraan HimosLomien vastaanotosta Himos Centeriltä. Green feet on käytettävä majoitusaikana, eikä käyttämättömiä green feetä hyvitetä.

Huomioithan varatessasi:
  • Majoituskohteen check-in on alk. klo 16.00 ja check-out klo 12.00 mennessä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat poikkeavat check-in ja check-out-ajat.
  • Osaan majoituskohteista voit varata myös jatkoajan alk. 50 €, jolloin luovutat mökin avaimet vasta klo 18.00 mennessä. Varaa lisäaika aina ennakkoon, puhelimitse 020 711 9200.
  • Verkkokaupasta varaat kätevästi myös liinavaatteet ja loppusiivouksen
  • Majoittuville asiakkaille green feet varattavissa edulliseen tarjoushintaan. Lisää green feet majoitusvaraukselle ja sovi lähtöaikasi suoraan caddiemasterin kanssa.