FinnMETKO 2020 -näyttely täyttää Himoksen mökit

Ammattilaisten arvostama FinnMETKO järjestetään jo 18. kerran

Finnmetko Oy, jonka taustalla ovat Koneyrittäjien liitto ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry., järjestää joka toinen syksy Suomen suurimman ja tärkeimmän raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyn FinnMETKOn – tuttavallisemmin Metkon. Näyttelyalueella, joka on kooltaan yli 300 hehtaaria, pääsee katsomaan metsäkoneiden työnäytöksiä sekä puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytöksiä. Näytteilleasettajia tulee maanrakennus-, kuljetus- ja hyötyajoneuvoalalta. Mukana ovat lisäksi konetyöaloihin liittyvien lisälaitteiden, varusteiden, komponenttien tuottajat, myyjät ja markkinoijat sekä sidosryhmien edustajat.

Metko houkuttelee kävijöitä Suomen joka kolkasta ja myös rajojen ulkopuolelta. Kävijöitä oli edellisessä näyttelyssä lähes 35 000, joten majoituskapasiteetti niin Jämsän alueella kuin kauempanakin on Metkojen aikaan viimeistä paikkaa myöten käytössä.

Metkomajoitus Himokselta

Himos sijaitsee alle 15 km matkan päässä Metko-näyttelyalueelta. HimosLomat vastaa Metkojen majoitustarpeeseen tarjoamalla varattavaksi lähes 4.000 vuodepaikkaa mökeissä, hotellissa ja motellissa. Majoitusvarauksia aletaan tehdä jo hyvissä ajoin; aikaisempien Metkojen aikaan HimosLomien mökeissä yöpyneet tietävät, että parhaat viedään nopeasti päältä! Suosituimpia ovat Himos Hotelli ja isot mökit lähellä palveluita. Majoituspakettiin sisältyvät majoituskohteen siivous sekä aamiaiset, jotka tarjoillaan Himos Areenalla ja Himos Hotellilla. Aamiaisajat on räätälöity näytteilleasettajien aikatauluja silmällä pitäen; esittelytöihin on mukavampi lähteä ravitsevan ja maittavan aamiaisen saattelemana.

Metkobuffet Liiterissä, Metkon iltajuhla sekä bileet Himos Areenalla

Himos Hotellin 200-paikkainen tilausravintola Liiteri on niin ikään ahkerassa käytössä Metkojen aikaan, siellä pääsee nauttimaan Liiterin oman buffet´n antimista tunnelmallisessa ja taatusti erilaisessa ravintolamiljöössä. Metkobuffet on tarjolla keskiviikko-, torstai- ja perjantai-iltoina. Himos Areenan Metkon juhlailtoja ovat torstai ja perjantai. Ilta aloitetaan juhlavasti katetusta noutopöydästä ruokaillen, minkä jälkeen voidaan heittää vapaalle. Tänä vuonna saadaan illan huipennuksena nauttia naisartistien esityksistä: torstaina Areenan estradin valtaa Nelli Matula ja perjantaina lavalla loistaa Laura Voutilainen. Omat paikat sekä Liiteriin että Areenalle kannattaa varata ajoissa, sillä kattaukset on perinteisesti varattu täyteen jo hyvissä ajoin ennen Metkoa.

Tuvasta herkulliset pihvit, Monossa pubitunnelmaa

Uudistunut Himos Hotellin ravintola Tupa kitchen & bar palvelee Metkojen ajan á la carte -ravintolana, asiakaspaikkoja siellä on 130. Samassa pihapiirissä Tupa kitchen & barin kanssa olevasta Monossa lauletaan karaokea ja nautitaan rennosta tunnelmasta Metkon ajan.

Ota mukaan henkilökuntasi tai kutsu asiakkaasi Himokselle

Moni yritys kutsuu vieraitaan ja yhteistyökumppaneitaan Metkoon ja samalla järjestää HimosLomien tiloissa heille myös muuta ohjelmaa; Kokouskeskus Koululla onnistuvat monenlaiset tilaisuudet ja Himos Safarit toteuttavat toiveiden mukaiset safarit tai muut aktiviteetit. Alkuillasta ehtii nauttia vielä Savusaunan tai Rantasaunan löylyistä tai jos mukana on iso ryhmä, niin HimosLomien uudessa saunapihassa mahtuu päivän rasituksista elpymään jopa 150 henkilön porukka; ryhmän käytössä on neljä erilaista saunaa, kaksi ulkoporeallasta, palju sekä takkatuvat, grillipaikat ja tietysti Päijänteen Patalahti, jonka rannassa saunat sijaitsevat. Herkulliset illalliset nautitaan Liiterissä, Tupa kitchen & barissa tai Himos Areenalla ja illat kruunaavat Metkon parhaat bileet Himos Areenalla.

Mökit ja iltajuhlan illalliskortit on perinteisesti myyty loppuun jo hyvissä ajoin – ota yhteyttä myyntipalveluumme pikimmiten!

Klikkaa tästä katsomaan FinnMETKO-messujen ajankohdan palveluistamme »

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi