Namaste Himos joogatapahtuma

Himoksen uusi joogatapahtuma: Namaste Himos 20.-22.7.2018

Himoksen uusi joogatapahtuma: Namaste Himos 20.-22.7.2018

Tervetuloa vahvistamaan joogaosaamistasi!

Namaste Himos -joogafestivaali on uusin lisäys Himoksen monipuoliseen tapahtumakattaukseen. Kehon ja mielen hyvinvointiin, rauhoittumiseen ja rentoutukseen keskittyvälle kesäfestivaalille on tapahtuman isännän, Harry Uosukaisen mielestä ollut selkeä tilaus:

Monissa muissa maissa kesäjoogafestarit ovat jo vakiintuneet suosituiksi jokavuotisiksi tapahtumiksi ja siihen meilläkin on hyvät edellytykset. Onhan Himos kesälläkin luonnonkaunis paikka vesistöineen ja vuorineen. Namaste Himos -joogafestivaalin yhteydessä voi myös viettää lomaa. Vaikka viikonloppuna onkin ohjelmaa melko tiiviisti, niin taukojakin on omaa ajankäyttöä varten. Ja ainahan voi lomaa pidentää mökkeilemällä omalla porukalla, sillä majoitusmahdollisuuksia on Himoksella runsaasti. Tapahtumaan valittu viikonloppu on todennäköisyyden mukaan Suomen kesän lämpimintä aikaa, joten toivotaan että näin on tälläkin kertaa!

Namaste Himos joogatapahtuma

Himoksen joogafestivaalin ydin piilee ohjelman monipuolisuudessa ja intensiteetissä.

– Tärkeintä on tietysti kiinnostava ohjelma. Olemme pyrkineet painottamaan tekemistä eli joogaharjoituksia ja työpajoja, mutta myös muutama mielenkiintoinen luento on ohjelmassa. Namaste Himos -festivaalin ohjelma tarkentuu lähiviikkojen aikana ja on nähtävissä muun munassa HimosLomien nettisivulla. Ohjaajina on kokeneita ja innostavia joogaopettajia eri puolilta Suomea ja erilaisista joogasuuntauksista ja tekniikoista – esimerkiksi selänhoidosta meditaatioon – joten saamme monipuolisen kokemuksen joogasta, Uosukainen tiivistää viikonlopun tarjontaa.

Namaste Himos joogatapahtuma

Luonnon läheisyys ja hyvät palvelut luovat toimivan kokonaisuuden Himoksen joogafestivaalin puitteiksi. Molempia elementtejä hyödynnetään Namaste Himos -tapahtuman ohjelmassa, sillä sään salliessa luvassa on myös patikkaretki Himoksen huipulle yhteiseen meditaatiohetkeen. Iltaohjelmassa puolestaan on tarjolla musiikkia ja yhdessäoloa Jagaspace Duon ja Sharanam-yhtyeen tahdissa. Workshopien ja luentotilojen kanssa samassa pihapiirissä sijaitseva Tupa kitchen & bar tarjoaa joogaajille kasvisruokavalioon sopivat lounaat sekä perjantain illallisen, ja Himos keskusvaraamon kautta varatut majoituskohteet löytyvät myös kätevältä kävelyetäisyydeltä.

Lippuja Namaste Himos -joogafestivaaliin on saatavilla ensisijaisesti majoituspakettien yhteydessä, mutta myös erikseen ostettavaksi.

Lue lisää tapahtumasta www.himoslomat.fi/namastehimos

 

Majoitus- ja lippuvaraukset

Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi