Polttarit Himoksella

Järjestä ikimuistoinen polttariviikonloppu Himoksella! Himos keskusvaraamosta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samalta alueelta. Kokoa omalle polttariryhmällesi sopivin paketti ja ota yhteyttä!

Polttarivaraukset ja lisätiedot Himos keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

POLTTARIT HIMOKSELLA POREALTAALLISESSA HUVILASSA

Varaa polttariporukallenne porealtaallinen huvila viikonlopuksi. HimosLomien vuokramökeissä on yli 100 porealtaallista loma-asuntoa, joten löydätte varmasti itsellenne sopivan. Vuokraamme loma-asunnot koko viikonlopuksi pe-su,  tulette sitten perjantaina tai lauantaina.

EDULLISESTI MÖKKEILLEN POLTTARIPORUKALLANNE

Himoksen keskustassa, järven läheisyydessä on edullisia, perinteisiä mökkejä. Pienille polttariryhmille sopivia ovat esimerkiksi Koivula, Säyrylä ja LomaHimos -mökit.

Jämsän Paintball

Paintballin pelaaminen on leppoisaa yhdessä puuhaamista, ja polttaripeleissä juhlakalu voidaan esimerkiksi jäynätä hauskasti pelailun ohessa… Peliaikaa ei ole rajoitettu, koko aktiviteetti vedetään läpi rennolla meiningillä. Jämsän Paintball on pelikohteena ainutlaatuinen, sillä alueella on yli 10 pelikenttää! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokeneillekin pelaajille löytyy taatusti haasteita! Vain 15min Himokselta.
Lue lisää »

Kesto n. 2-4 h, peliaikaa ei ole rajoitettu
Hinta alk. 45 € / hlö

joukkuekisa himoksella

JOUKKUEKISA

Kisailua porukalla viiden rastin joukkuekisassa!

Lajeina: Jousiammunta, lankkusuksihiihto, sokkotehtävä, labyrintti ja jääkiekkolaukaisu

Kesto 1 – 1,5 h henkilömäärästä riippuen.
Hinta 6 – 20 henkilön ryhmiltä 26 € / hlö, 21 – 50 henkilöä 22 € / hlö.

avantoseikkailu himoksella

JOUKKUEKISA JA AVANTOSEIKKAILU

Kokoa polttariporukkasi ja lähde 5 lajin joukkuekisamittelöön – luvassa on mm. polkuautokisailua, pulmatehtäviä sekä tarkkuusammuntaa. Joukkuekisan jälkeen ryhmäsi siirtyy avantoseikkailun pariin, jossa kisailu saa uutta twistiä hyisestä vedestä ja kelluntapuvuista!

Kesto 2,5 – 3 h henkilömäärästä riippuen.
Hinta 6-20 hlön ryhmiltä 44 €/hlö, 21-50 hlöä 37 €/hlö.
(Saat aktiviteetin 15 % edullisemmin, kun valitset molemmat lajit pakettina).

Pakohuone Himos

Miltä tuntuisi siirtyä tunniksi aivan toiseen todellisuuteen? Haasta polttariryhmäsi ratkomaan kiperiä tehtäviä ja kamppailemaan aikaa vastaan. Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta käyttämällä luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Kellon tikittäessä, sydän tykyttää jännityksestä… Miten teidän tiiminne käy, löydättekö ulospääsyn huoneesta ennekuin aika loppuu? Yhteistyö on avain pakoon! Pakohuoneemme on suunniteltu 2-10 pelaajalle.

Kesto 1 h
Hinta osallistujamäärän mukaan:
2 hlöä 35 €/hlö
3-4 hlöä 30 €/hlö
5-10 hlöä 25 €/hlö

simulaattorimaailma

Nyt otetaan selvää, kenellä on polttariporukan raskain kaasujalka! Simulaattorimaailma soveltuu polttareiden ensimmäiseksi tai viimeiseksi erikoiskokeeksi. Polttaripaketin hintaan kuuluvat  mahtavat Vision Racer-simulaattorit, joilla voi kuusi henkeä kerrallaan ottaa kisaa. Pakettiin kuuluu myös ampumasimulaattori, urheilusimulaattori ja paljon muuta hauskaa mm. pelikonsolit, karaoke ja pokeripöytä ovat polttariporukan käytössä. Simulaattorimaailma järjestää rohkeimmille myös ihkaoikeita rallikyydityksia jämsäläisessä sorarännissä. Lue lisää »

Simulaattorimaailma järjestää myös rallin itseajoja. Koe moottoroitua vauhdin hurmaa aidon ralliauton puikoissa!  Lue lisää »

Ota yhteyttä puh. 0400 415 098 tai info@simulaattorimaailma.fi

eFatbike-safari Himos

FATBIKESAFARIT JA -VUOKRAUS

Sähköavusteisilla Fatbikeilla Himoksen mäkiset maastot taittuvat vaikka edellisestä fillaroinnista olisikin jo aikaa. Lisää haastetta kaipaavat voivat polkea ilman avustustakin, jos nautinto ei ole pääasia. Safarilla tutustutaan kauniisiin maisemiin ja pyöräillään tulipaikalle, jossa nautitaan retkeilyeväiden kärkituote nuotiomakkara ja mehut. Polkijoilla tulee olla oma säänmukainen ulkoiluvarustus.

Kesto n. 2,5 – 3 h
Hinta 99 € / hlö, sis. opastus, pyörän vuokra, kypärä ja nuotioruokailu
Minimiveloitus 5 hlö, max 12 hlö / safari

Vuokrahinnasto:
40 € / 2 tuntia
55 € / 3 tuntia
90 € /päivä

AARREKARTTAKURSSI

Unelmat ovat hyvin tärkeitä, ne kehittävät voimavarojamme sekä lisäävät kiinnostusta ja luottamusta tulevaisuuteen. Aarrekartan tekeminen on toimiva työkalu omien unelmien löytämiseen sekä elämän selkeyttämiseen. Menetelmä on myös oiva keino itsensä tutkiskeluun ja oman minäkuvan vahvistamiseen.

Kesto 3 h.
Hinta 5 hengen porukka 50€/hlö, 6-10 hengen porukka 40€/hlö, 11-20 hengen porukka 30€/hlö

MONIASEAMMUNTA

Moniaseammunnassa pääsette testaamaan kisailumielessä erilaisia aseita ja lopuksi lasketaan yhteispisteet – kenellä oli paras sihti?
Ampumalajit ovat ilmapistooli tai -kivääri, ritsa, puhallusputki, jousipyssy ja pistoolijousi.

Mikäli haluatte ampua järeämmillä aseilla: talja- ja jalkajousella, niin silloin moniaseammunta on Särkisaarella, noin 12 km Himokselta.

Kesto 2 h
Hinta perusmaksu 70 € +  17 € / hlö (6 – 25 hlöä).
Yli 25 hlön ryhmille ohjelma kahdessa osassa, 70 € + 13 € / hlö.

Moniaseammunta Särkisaaressa 70 € + 22 € / hlö

SUMOPAINI TAI JÄTTINYRKKEILY

Sumopainissa kaksi painijaa kisailevat kerralla tatamilla. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti kaadettua tai työnnettyä kolme kertaa pois tatamilta. Huippuhauska laji porukalla seurata sekä itse osallistua! Kaksi kamppailijaa ottavat mittaa toisistaan myös jättinyrkkeilyssä. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti ”kanveesiin”. Nyrkkeilykehänä ilmatäytteinen ”pomppulinna”, hanskoina jättinyrkkeilyhanskat ja lisäksi pääsuojukset. Lajit järjestetään sisällä Himos Areenalla.

Kesto 1 – 1,5 h/laji
Hinta perusmaksu 60 € + 7 € / hlö

Huom! Rajoitettu saatavuus 10.6. – 10.8.

VEDENPINTAA VIISTÄEN

Valittavanasi on neljä vauhtilajia: vesihiihto, wake-lautailu, polvilauta tai renkaanveto järvellä – tai voit halutessasi kokeilla näitä kaikkia! Näissä lajeissa voit laittaa polttarisankarin vauhdinkestävyyden koville ja istua itse rennosti katselemassa. Veneeseen mahtuu kerralla 5 hlöä kuljettajan lisäksi. Hinta sisältää veneen polttoaineineen, kuljettajan, pelastusliivit, märkäpuvut ja lajivälineet. Jos ryhmänne on iso, osa voi erillismaksusta katsoa kelluvalta sohvalta (5 hlöä) tai SUP-laudalta (8 hlöä) muiden taiturointia.

Lisämaksusta autokuljetus lähtöpisteeseen tarvittaessa. Varaukset puh. 040 520 3234 tai info@luckyfish.fi

Kesto alk. 1 h
Hinta 180 €/h seuraavat tunnit 120 €/h
*saatavilla lumettomaan aikaan*

saunatilat Himoksella

Rentoa iltaa löylyissä ja ulkoporeissa! Saunat sijaitsevat Patalahden rannassa, rantasaunan lauteille mahtuu 10-12 hlöä, savusaunaan puolestaan 17-20 hlöä. Molempien saunojen yhteydessä mukavat oleskelutilat, jossa on mahdollista esimerkiksi ruokailla (katso saunamenu tästä). Pulahda järveen vilvoittelemaan tai varaa ulkoporeallas käyttöönne!

Rantasauna 150 €/ 3h, lisätunnit 40 €/h, ulkoporealtaan vuokra 160 €/varaus
Savusauna 300 €/ 3h, lisätunnit 40 €/h, ulkoporealtaan vuokra 160 €/varaus

Tutustu saunatiloihin »

Himos Golf vesirange

GOLF

Miten olisi opastus golfin alkeisiin, leikkimielinen kisailu omalla porukalla tai vain lyöntien hiomista Himos Golfin vesirangella? Opettajana Himos Golfissa toimii PGA Golf Pro Jussi Räihä, ja 18-väyläinen kenttä toimii pay&play-periaatteella. Varaa golf-opetus polttariporukallesi tai buukkaa aikatauluunne sopiva lähtöaika caddiemasterilta!

Ota yhteyttä puh. 0400 998 666 tai caddiemaster@himosgolf.fi
*saatavilla lumettomaan aikaan*

FRISBEEGOLF

Lamminsuon frisbeegolfrata
Vietä polttaripäivä rennoissa merkeissä Jämsän frisbeegolfradalla! Rata sijaitsee kauniissa puistossa keskustan tuntumassa. Omat välineet mukaan.

Maksuton.

Osoite:
Puukilankatu 1
42100 Jämsä

Jätä tarjouspyyntö, soita meille tai lähetä sähköpostia!