Polttarit Himoksella

Järjestä ikimuistoinen polttariviikonloppu Himoksella! Himos keskusvaraamosta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samalta alueelta. Kokoa omalle polttariryhmällesi sopivin paketti ja ota yhteyttä!

Polttarivaraukset ja lisätiedot Himos keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

POLTTARIT HIMOKSELLA POREALTAALLISESSA HUVILASSA

Varaa polttariporukallenne porealtaallinen huvila viikonlopuksi. HimosLomien vuokramökeissä on yli 100 porealtaallista loma-asuntoa, joten löydätte varmasti itsellenne sopivan. Vuokraamme loma-asunnot koko viikonlopuksi pe-su,  tulette sitten perjantaina tai lauantaina.

Varaa täältä »

EDULLISESTI MÖKKEILLEN POLTTARIPORUKALLANNE

Himoksen keskustassa, järven läheisyydessä on edullisia, perinteisiä mökkejä Koivula, Säyrylä ja LomaHimos -mökkejä.

Varaa täältä »

Jämsän Paintball

JÄMSÄN PAINTBALL

Paintballin pelaaminen on leppoisaa yhdessä puuhaamista, ja polttaripeleissä juhlakalu voidaan esimerkiksi jäynätä hauskasti pelailun ohessa… Peliaikaa ei ole rajoitettu, koko aktiviteetti vedetään läpi rennolla meiningillä. Jämsän Paintball on pelikohteena ainutlaatuinen, sillä alueella on yli 10 pelikenttää! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokeneillekin pelaajille löytyy taatusti haasteita! Vain 15min Himokselta.
Lue lisää »

Kesto n. 2-4 h, peliaikaa ei ole rajoitettu
Hinta alk. 45 € / hlö

joukkuekisa himoksella

JOUKKUEKISA

Kisailua porukalla viiden rastin joukkuekisassa!

Lajeina: Jousiammunta, lankkusuksihiihto, sokkotehtävä, labyrintti ja jääkiekkolaukaisu

Kesto 1 – 2,5 h henkilömäärästä riippuen.
Hinta 6 – 20 henkilön ryhmiltä 26 € / hlö, 21 – 50 henkilöä 22 € / hlö.

simulaattorimaailma

Nyt otetaan selvää, kenellä on polttariporukan raskain kaasujalka! Simulaattorimaailma soveltuu polttareiden ensimmäiseksi tai viimeiseksi erikoiskokeeksi. Polttaripaketin hintaan kuuluvat  mahtavat Vision Racer-simulaattorit, joilla voi kuusi henkeä kerrallaan ottaa kisaa. Pakettiin kuuluu myös ampumasimulaattori, urheilusimulaattori ja paljon muuta hauskaa mm. pelikonsolit, karaoke ja pokeripöytä ovat polttariporukan käytössä. Simulaattorimaailma järjestää rohkeimmille myös ihkaoikeita rallikyydityksia jämsäläisessä sorarännissä. Lue lisää »

Ota yhteyttä puh. 0400 415 098 tai info@simulaattorimaailma.fi

escaperoom himos

Tässä huonepakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Huonepakopelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

Lue lisää »

Avoinna varausten mukaan. Kysymykset ja tiedustelut puh. 0400 188663, himos@wayout.fi

Kesto 1 h.
Hinta 70 € / 2 hlö, 90 € / 3 hlö, 100 € / 4 hlö, 110 € / 5 hlö, 6-10 hlö 20 € / hlö.

Tee varaus tästä!

AARREKARTTAKURSSI

Unelmat ovat hyvin tärkeitä, ne kehittävät voimavarojamme sekä lisäävät kiinnostusta ja luottamusta tulevaisuuteen. Aarrekartan tekeminen on toimiva työkalu omien unelmien löytämiseen sekä elämän selkeyttämiseen. Menetelmä on myös oiva keino itsensä tutkiskeluun ja oman minäkuvan vahvistamiseen.

Kesto 3 h.
Hinta 5 hengen porukka 50€/hlö, 6-10 hengen porukka 40€/hlö, 11-20 hengen porukka 30€/hlö

HEMMOTTELUHOIDOT

Hemmottele polttarisankaria ihanalla hoidolla! Hoidot tehdään majoituskohteessanne, joten hemmottelu onnistuu vaivattomasti ja ilman siirtymiä paikasta toiseen. Valittavinasi klassinen hieronta, kuumakivihieronta, Intialainen päähieronta, jalka-, käsi- tai kasvohoito, kulmien muotoilu ja värjäys tai ripsien kestovärjäys.
Hinnasto »

VEDENPINTAA VIISTÄEN

Valittavanasi on neljä vauhtilajia: vesihiihto, wake-lautailu, polvilauta tai renkaanveto järvellä – tai voit halutessasi kokeilla näitä kaikkia! Näissä lajeissa voit laittaa polttarisankarin vauhdinkestävyyden koville ja istua itse rennosti katselemassa. Veneeseen mahtuu kerralla 5 hlöä kuljettajan lisäksi. Hinta sisältää veneen polttoaineineen, kuljettajan, pelastusliivit ja lajivälineet. Lisämaksusta autokuljetus lähtöpisteeseen tarvittaessa. Varaukset puh. 040 520 3234 tai info@luckyfish.fi

Kesto alk. 1h
Hinta 180 €/h seuraavat tunnit 120 €/h
*saatavilla lumettomaan aikaan*

sumopaini

SUMOPAINI TAI JÄTTINYRKKEILY

Sumopainissa kaksi painijaa kisailevat kerralla tatamilla. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti kaadettua tai työnnettyä kolme kertaa pois tatamilta. Huippuhauska laji porukalla seurata sekä itse osallistua! Kaksi kamppailijaa ottavat mittaa toisistaan myös jättinyrkkeilyssä. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti “kanveesiin”. Nyrkkeilykehänä ilmatäytteinen “pomppulinna”, hanskoina jättinyrkkeilyhanskat ja lisäksi pääsuojukset.

Kesto 1 – 1,5 h/laji
Hinta perusmaksu 60 € + 7 € / hlö

Huom! Rajoitettu saatavuus 10.6. – 10.8.

saunatilat Himoksella

SAUNATILOJEN VUOKRAUS

Rentoa iltaa löylyissä ja ulkoporeissa! Saunat sijaitsevat Patalahden rannassa, rantasaunan lauteille mahtuu 10-12 hlöä, savusaunaan puolestaan 17-20 hlöä. Molempien saunojen yhteydessä mukavat oleskelutilat, jossa on mahdollista esimerkiksi ruokailla (katso saunamenu tästä). Pulahda järveen vilvoittelemaan tai varaa ulkoporeallas käyttöönne!

Rantasauna 150 €/ 3h, lisätunnit 40 €/h, ulkoporealtaan vuokra 150 €/varaus
Savusauna 300 €/ 3h, lisätunnit 40 €/h, ulkoporealtaan vuokra 150 €/varaus

Tutustu saunatiloihin »

PÖYTÄLÄTKÄ

Rentoa skabailua kaikille tutun pöytälätkän parissa, toimii takuuvarmasti! Selvittäkää kuka on porukkanne lätkämestari leikkimielisessä turnauksessa.

Kesto 1 – 1,5 h/laji
Hinta perusmaksu 60 € + 7 € / hlö

Huom! Rajoitettu saatavuus 10.6. – 10.8.

GOLF

Miten olisi opastus golfin alkeisiin, leikkimielinen kisailu omalla porukalla tai vain lyöntien hiomista Himos Golfin vesirangella? Opettajana Himos Golfissa toimii PGA Golf Pro Jussi Räihä, ja 18-väyläinen kenttä toimii pay&play-periaatteella. Varaa golf-opetus polttariporukallesi tai buukkaa aikatauluunne sopiva lähtöaika caddiemasterilta!

Ota yhteyttä puh. 0400 998 666 tai caddiemaster@himosgolf.fi
*saatavilla lumettomaan aikaan*

FRISBEEGOLF

Lamminsuon frisbeegolfrata
Vietä polttaripäivä rennoissa merkeissä Jämsän frisbeegolfradalla! Rata sijaitsee kauniissa puistossa keskustan tuntumassa. Omat välineet mukaan.

Maksuton.

Osoite:
Puukilankatu 1
42100 Jämsä

MONIASEAMMUNTA

Erilaisilla aseilla ammutaan, lasketaan yhteispisteet ja voittaja voi loppuillan hehkutella saavutuksestaan.
Ampumalajit ovat ilmapistooli, ritsa, puhallusputki, jousipyssy ja pistoolijousi.

Hinta perusmaksu 60 € +  7 € / hlö (6 – 20 hlöä)
tai 5 € / hlö (21 – 50 hlöä)

Jätä tarjouspyyntö, soita meille tai lähetä sähköpostia!

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi