Pikkujouluohjelmaa Himoksella

HimosLomat
Lisää pikkujoulukokonaisuuteesi vauhdikasta menoa tai sopivan leppoisaa viihdettä monipuolisesta valikoimastamme!

Varaukset ennakkoon
HimosLomat ryhmä- ja yritysmyynti
Puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Hauskoja joukkuelajeja!

HimosLomat tarjoaa monipuolisesti aktiviteetteja kaiken kokoisille ryhmille. Ennen pikkujouluiltaa voit herätellä bileporukkasi hassun hauskalla yhteisellä tekemisellä kuten viiden rastin joukkuekisalla, avantoseikkailulla tai simulaattorimaailmassa.

Vaihtoehtoja riittää sekä sisä- että ulkolajeissa!

Saunavuokraus

Himoksen saunapiha

Nauti saunamajurin lämmittämän savu- tai rantasaunan lempeistä löylyistä, ja lisää rentouttavaan iltaan ulkoporealtaan tai avannon tuoma tunnelma! Saunoille mahtuu n. 10-30 hlön ryhmä.

Tutustu myös uuteen Saunapihaan 40-150 hengelle!

Etkot ja karaoke

Virvokkeita, pubiruokaa, hyvää fiilistä ja Himoksen parasta pubitunnelmaa! Mono Pubissa fiilistelet alkuillan karaokemikki kädessä! Monossa vietät Himos Areenan etkot ja karaokea lauletaan joka perjantai ja lauantai.

Samassa pihapiirissä Himos Areenan kanssa.

Mönkijäsafarit

mönkijäsafari himoksella

Tutustu Himokseen mönkijän selästä käsin – Himos Safarit tarjoavat useita safarivaihtoehtoja ryhmille. Voitte myös vuokrata mönkijät omatoimiseen ajeluun Himoksen upeissa maisemissa.

Pikkujoulut Himoksella – kivaa tekemistä yhdessä

Kaipaatteko pikkujouluihinne moottoroitua vauhdin huumaa? Himos Centerin vuokraamosta vuokraat mönkijät, joilla tutustutte Himoksen mahtaviin maisemiin. Himos Safarien huippuoppaiden johdolla Himos tulee tutustu myös erilaisilla mönkijäsafareilla. Lue lisää mönkijävuokrauksesta ja -safareista »

Vai kuuluuko yhteisiin juhlahetkiinne kisailu ja otatteko mielellänne mittaa toisistanne? Valikoimastamme löytyy liuta hauskoja joukkuelajeja pikkujouluihin. Varma tapa herätellä juhlakansaa on hypätä avantoon seikkailemaan! Bungee run taas selvittää kuka onkaan oikeasti porukkanne nopein.

Virvokkeet ja sauna on täydellisen yksinkertainen kombo onnistuneisiin pikkujouluihin. Himoksen saunamajuri varmistaa täydelliset löylyt ranta-ja savusaunassa. Tunnelmallista ekstraa saunaelämykseen tuo ulkoporeallas tai avanto. Myös uusi upea saunapiha erilaisine saunoineen tarjoaa puitteet jopa 150 hengen saunaelämykselle. Tutustu saunapihaan ja ihastu!

HimosLomat ryhmä- ja yritysmyynti |  020 711 9222  | himoslomat(at)himoslomat.fi