Pikkujouluohjelmaa Himoksella

HimosLomat
Lisää pikkujoulukokonaisuuteesi vauhdikasta menoa tai sopivan leppoisaa viihdettä monipuolisesta valikoimastamme!

Varaukset ennakkoon
HimosLomat ryhmä- ja yritysmyynti
Puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Unohtumattomat pikkujoulut villin lännen tunnelmissa!

Astukaa villin lännen tunnelmaan ja viettäkää unohtumattomat pikkujoulut huvikeskus Willissä Lännessä! Tämä ainutlaatuinen huvikeskus tarjoaa monipuolista viihdettä ja aktiviteetteja kaikille.

Huvikeskuksen keilaradat tarjoavat hauskaa ja kilpailuhenkistä tekemistä, olipa valintanne sitten perinteinen keilailu tai jännittävä hohtokeilailu. Testatkaa tiimityöskentelytaitonne liikunnallisesti padel-kentillä, kokekaa adrenaliinintäyteisiä hetkiä rallisimulaattoreissa tai pelailkaa golfsimulaattoreissa, jotka vievät maailman kuuluisimmille kentille!

Willi Länsi -huvikeskus

Saunan lämpöä pikkujouluihin

Nauti aidon saunamajurin lämmittämän savu- tai rantasaunan lempeistä löylyistä, ja lisää rentouttavaan iltaan ulkoporealtaan tai avannon tuoma tunnelma! Saunoille mahtuu n. 10-30 hlön ryhmä. Tutustu myös huikean hienoon Saunapihaan tynnyri- ja maisemasaunoineen. Saunapihaan mahtuu jopa 150 henkeä!

Jännittävä Pakohuoneseikkailu

pakohuone-1920x12802

Vuosi 1882, Villi Länsi, Dusty Creek. Astu pankkiryöstäjän saappaisiin ja kokeile, kuinka paljon kultaa ehditte varastaa ennen vartijan saapumista! Näitä pakohuoneita on kaksi samanlaista, joten suuremmatkin ryhmät voivat kilpailla keskenään. Dusty Creekin pakohuone on täydellinen pikkujouluihin, tarjoten jännitystä ja yhteistyötä vaativia haasteita!

Tekemistä ennen pikkujouluiltaa

Mönkijä, safari, tyky-päivä

Tarjoamme lisäksi monipuolisesti safareita ja muita aktiviteetteja kaiken kokoisille ryhmille. Ennen pikkujouluiltaa voit herätellä bileporukkasi hassun hauskalla yhteisellä tekemisellä kuten viiden rastin joukkuekisalla tai avantoseikkailulla!

Pikkujoulut Himoksella – kivaa tekemistä yhdessä

Kaipaatteko pikkujouluihinne moottoroitua vauhdin huumaa? Himos Centerin vuokraamosta vuokraat mönkijät, joilla tutustutte Himoksen mahtaviin maisemiin. Himos Safarien huippuoppaiden johdolla Himos tulee tutustu myös erilaisilla mönkijäsafareilla. Lue lisää mönkijävuokrauksesta ja -safareista »

Vai kuuluuko yhteisiin juhlahetkiinne kisailu ja otatteko mielellänne mittaa toisistanne? Valikoimastamme löytyy liuta hauskoja joukkuelajeja pikkujouluihin. Varma tapa herätellä juhlakansaa on hypätä avantoon seikkailemaan!

Virvokkeet ja sauna on täydellisen yksinkertainen kombo onnistuneisiin pikkujouluihin. Himoksen saunamajuri varmistaa täydelliset löylyt ranta-ja savusaunassa. Tunnelmallista ekstraa saunaelämykseen tuo ulkoporeallas tai avanto. Myös uusi upea saunapiha erilaisine saunoineen tarjoaa puitteet jopa 150 hengen saunaelämykselle. Tutustu saunapihaan ja ihastu!

Pikkujouluillan kruunaa tietenkin Himos Areenan keikkailta! Löydä suosikkisi laajasta artistivalikoimasta ja tule viihtymään livemusiikin pariin. Ennen keikkailtaa kannattaa piipahtaa Himos Areenan vieressä Mono pubissa, sillä täältä löydät Himoksen parhaat etkot ja tietenkin karaoken!

Pikkujoulut Himoksella

HimosLomat

HimosLomat ryhmä- ja yritysmyynti |  020 711 9222  | himoslomat(at)himoslomat.fi