HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Pikkujouluohjelmaa

Lisää pikkujoulukokonaisuuteesi vauhdikasta menoa tai sopivan leppoisaa viihdettä!

Varaukset ennakkoon Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9222    himoslomat@himoslomat.fi

Ohjelmaa ruokailun jälkeen

Varaa omalle ryhmällesi iltaviihteeksi ennen Himos Areenan keikkaa stand up -esitys, taikuri, tulishow tai vaikka rivitanssiopetusta!

Etkot ja karaoke

Pikkujouluohjelmaa karaoke

Virvokkeita, hyvää fiilistä ja pubitunnelmaa! Mono Pubissa fiilistelet alkuillan karaokemikki kädessä! Monossa vietät Himos Areenan etkot ja karaokea kuullaan joka perjantai ja lauantai.

Mönkijäsafarit ja -vuokraus

Pikkujouluohjelmaa mönkijäsafarit

Tutustu Himokseen mönkijän selästä käsin – Himos Safarit tarjoavat useita safarivaihtoehtoja ryhmille. Alkoholin osalta nollatoleranssi.

Hauskoja joukkuelajeja

Pikkujouluohjelmaa joukkuelajit

Ennen pikkujouluiltaa voit herätellä bileporukkasi vaikkapa avantoseikkailulla tai bungee runilla! Vaihtoehtoja riittää sekä sisä- että ulkolajeissa.

Saunavuokraus

Nauti saunamajurin lämmittämän savu- tai rantasaunan lempeistä löylyistä, ja lisää rentouttavaan iltaan ulkoporealtaan tai avannon tuoma tunnelma! Saunoille mahtuu n. 10-30 hlön ryhmä.

Tutustu myös uuteen Saunapihaan 40-150 hengelle!

Simulaattorimaailma

Hyppää rattiin ja ota kaverista mittaa kunnon katuradalla tai pöllyävällä sorataipaleella. Haasta pikkujouluporukkasi todelliseen ralliin, ja tunne adrenaliinin voima!

Pikkujoulut Himoksella – kivaa tekemistä yhdessä

HimosLomat

Kaipaatteko pikkujouluihinne moottoroitua vauhdin huumaa? Himos Centerin vuokraamosta vuokraat mönkijät, joilla tutustutte Himoksen mahtaviin maisemiin. Himos Safarien huippuoppaiden johdolla Himos tulee tutustu myös erilaisilla mönkijäsafareilla. Lue lisää mönkijävuokrauksesta ja -safareista »

Vai kuuluuko yhteisiin juhlahetkiinne kisailu ja otatteko mielellänne mittaa toisistanne? Valikoimastamme löytyy liuta hauskoja joukkuelajeja pikkujouluihin. Varma tapa herätellä juhlakansaa on hypätä avantoon seikkailemaan! Bungee run taas selvittää kuka onkaan oikeasti porukkanne nopein.

Virvokkeet ja sauna on täydellisen yksinkertainen kombo onnistuneisiin pikkujouluihin. Himoksen saunamajuri varmistaa täydelliset löylyt ranta-ja savusaunassa. Tunnelmallista ekstraa saunaelämykseen tuo ulkoporeallas tai avanto. Myös uusi upea saunapiha erilaisine saunoineen tarjoaa puitteet jopa 150 hengen saunaelämykselle. Tutustu saunapihaan ja ihastu!

HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi