Padel Himoksella

HimosLomat

Himokselta löytyy 2 valaistua panoraama-ulkopelikenttää. Voit pelata omilla välineillä tai vuokrata Himos Centeristä. Kerää porukka kasaan ja tule pelaamaan!

Mikä padel?

Padel on mailapeli jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelia pelataan 10 x 20 m kokoisella kentällä, mikä on ympäröity lasiseinillä ja metalliverkolla, pistelasku on sama kuin tenniksessä. Lajin aloittaminen on verrattain helppoa ja juuri siksi se koukuttaakin heti ensimmäisistä kerroista.

Padelia pelataan yleensä nelinpelinä. Siitä syystä padel on lajina hyvin sosiaalinen ja sosiaalisuuden yhdistäminen kuntoiluun tekee siitä loistavan harrastuksen iästä ja pohjakunnosta riippumatta – jopa vasta-alkajat saavat hyvän pelin aikaan!

Padel kentät

Kenttävuokra

Ma-To
28 € / 1 h
56 € / 2 h

Pe-Su
32 € / 1 h
64 € / 2 h

Toistaiseksi kenttä- ja välinevuokraus ainoastaan Himos Centeristä tai myyntipalvelusta kunnes siirrymme automaattiseen varausjärjestelmään.

Avajaiskesän tarjouksena Himos Centerin aukioloaikoina välinevuokra sisältyy kenttävuokraan syyskuun loppuun saakka. Centerin aukioloajat ovat ma-to klo 10-17, pe 10-21 ja la-su 10-17.

Voit myös varata kentän illaksi Himos Centerin aukioloaikojen ulkopuolelle, kentän avain tulee kuitenkin noutaa ennen Centerin sulkeutumista. Iltavarauksen yhteydessä saat käyttöösi koodin Himos Centerin tuulikaappiin, minne kentän avain ja välineet tulee jättää vuoron päätyttyä.

Lisätiedot ja varaukset

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Padel pelailua

Pelivuorot

Nouda kentän avain sekä mailat ja pallot ennen vuorosi alkua Himos Centerin vastaanotosta.

Avaimet, mailat ja pallot palautetaan vuoron jälkeen Himos Centerille. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 80 €/kpl.

Himos Center, vastaanotto
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210
vastaanotto@himoslomat.fi

Himos Padel
Säyrylänsalmentie 40, 42100 Jämsä