HimosLomat pyöräily

Vaihda etäkokous aitoon elämykseen

Vaihda etäkokous aitoon elämykseen – ”Ajatus lentää paremmin ja porukka pysyy kasassa”

Ensin tunnelmallinen mökkikokous, sitten jatkot mönkijäsafarilla? Himoksella räätälöidään yrityksille palveluita, jotka muistetaan pitkään.

Hämeenlinnalaisen Metsäkonepalvelun toimitusjohtaja Teemu Tolppa ei muista yhtäkään asiaa, joka ei olisi Himoksella onnistunut. Yritys piti ensimmäiset pikkujoulunsa HimosLomilla yli 10 vuotta sitten, ja on sen jälkeen palannut takaisin vuosi toisensa jälkeen.

– Olemme järjestäneet niin muutaman hengen kokouksia kuin koko yrityksen tyky-päiviä. Oli kyse sitten kovasta kokoustamisesta, koulutuksista tai virkistäytymisestä, kaikki on aina järjestynyt, Tolppa sanoo.

HimosLomat Rantasauna ulkoporeallas

Kesän aikana täysin uudistettu Rantasauna ulkoporealtaineen soveltuu ryhmille myös illanviettopaikaksi. Kuva: Henrik Stier

Yritys on hyödyntänyt Himoksen tarjontaa esimerkiksi muutaman tunnin mittaisiin johtoryhmän kokouksiin ja 170-päisen organisaation pikkujouluihin. On muun muassa moottorikelkkailtu ja maastopyöräilty idyllisissä luontomaisemissa. Kiitosta kerää erityisesti uusi huvikeskus Willi Länsi, jossa voi sekä esimerkiksi pelata golfia simulaattorissa että illallistaa olohuonemaisessa ravintola Saluunassa.

On merkityksellistä kohdata kollegoita ja aidosti vaihtaa kuulumisia.

Kasvokkain kohtaamisen merkitys ei koskaan hälvene

Metsäkonepalvelu tuottaa koneellisen puunkorjuun palveluita ja toimii laajalla alueella Etelä- ja Keski-Suomessa. Kaikki työntekijät eivät istu samassa toimistossa, moni tekee töitä etänä ja tapaamiset pidetään usein verkon välityksellä. Himoksella järjestetyt kokoukset, tilaisuudet ja virkistykset tarjoavatkin yritykselle mahdollisuuden tavata kasvokkain ja viettää aikaa yhdessä niin työasioissa kuin niiden ulkopuolella.

– Olemme työajalla jatkuvasti yhteydessä toistemme kanssa, mutta silloin puhutaan työasioista. On merkityksellistä kohdata kollegoita ja aidosti vaihtaa kuulumisia, Tolppa sanoo.

Willi Länsi keilailu

Miltä kuulostaisi oman porukan keilakisat? Kuvassa Himoksen 8-ratainen keilahalli Willin Lännen huvikeskuksessa. Kuva: Henrik Stier

Erityisesti kokoushuviloissa järjestetyt tilaisuudet ovat tehneet häneen vaikutuksen. Himoksella on kymmeniä eri kokoisia mökkejä, joissa kävijät voivat kokoustaa, illallistaa ja yöpyä. Päivään ei siis tarvitse erikseen varata aikaa paikasta toiseen siirtymiselle, eikä kollegoita etsiä sieltä sun täältä taukojen loputtua. Kotiinlähdöstä ei tarvitse stressata, kun majoituspalvelu on saman katon alla.

– Mitä monimutkaisempia ja abstraktimpia asioita kokouksissa käsitellään, sitä tärkeämpi ympäristö on. Himoksen mökeissä kokoukset tuntuvat rennommilta ja ajatuskin lentää paremmin. Porukka pysyy hyvin yhdessä.

Monipuolisuudessaan ainoa laatuaan

Monipuolisen ja joustavan tarjonnan lisäksi Himoksella pelaa Tolpan mukaan myös asiakaspalvelu. Metsäkonepalvelulla on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa hoituu kaikki mahdollinen – niin varaukset kuin catering-palvelutkin. Ja kaikki maksetaan yhdellä laskulla.

Himoksen mökeissä kokoukset tuntuvat rennommilta ja ajatuskin lentää paremmin.

HimosLomat kokoushuvilat

HimosLomien kokoushuviloiden näkymät aukeavat täysimittaiselle golfkentälle. Talvella saa nauttia laskettelurinteiden hulppeista näkymistä. Kuva: Henrik Stier

Piste i:n päällä on keskeinen sijainti. Paikan päälle on helppo tulla esimerkiksi junalla. Parhaimmillaan Himos on ollut myös Metsäkonepalvelun toimialan kannalta olennainen paikka: sinne kokoontui esimerkiksi elokuussa paljon metsäalan ammattilaisia, kun keskus majoitti Jämsässä järjestetyn isojen työkoneiden FinnMETKO-näyttelyn vierailijoita.

Metsäkonepalvelussa on jo ryhdytty suunnittelemaan loppuvuoden tilaisuuksia. Vuosi huipentuu perinteiseen tapaan Himoksella järjestettäviin pikkujouluihin, joita on ollut suunnittelemassa yrityksen työntekijöistä koostuva toimikunta. Työntekijät viihtyvät Himoksella siis vähintään yhtä hyvin kuin toimitusjohtaja.

– Ei Suomesta oikeastaan juuri löydy tällaisia paikkoja, joissa tilaisuudet hoituvat näin monipuolisesti ja helposti, Tolppa summaa.

HimosLomat – yhdessäoloa ja elämyksiä jo 35 vuotta!

Työelämä muuttuu, mutta HimosLomat kehittyy sen mukana – ja intohimo elämysten tarjoamiseen pysyy. Yrityspalveluita löytyy joka lähtöön ja varaukset on helppo hoitaa yhden yhteyshenkilön kautta, olivat ne sitten vaikkapa aktiviteetteja, luontoelämyksiä, pikkujouluja tai kokouspalveluita.

  • Himoksella järjestät onnistuneet kokoukset, tyky-päivät ja tapahtumat yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.
  • Himos on yksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.
  • Keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kaikki oleelliset palvelut samassa pihapiirissä säästävät aikaa.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Yrityspalvelut | Vinkit tyky-päivien järjestämiseen | Pikkujoulut

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi