VARAA ONLINE 24 H

HimosLomat  020 711 9200  |  himoslomat(a)himoslomat.fi  |  Aukioloajat

Lomaile Himoksella

HimosLomat
Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle on helppo tulla niin autolla, bussilla kuin junallakin. Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.

Tervetuloa Himokselle!

Varaa majoitus

Varaa majoitus

Syö ja juo

Syö ja juo

Tekemistä ja elämyksiä

Tekemistä ja elämyksiä

Aukioloajat ja tuloinfo

Aukioloajat ja tuloinfo

Ajankohtaista

HimosLomat

Talven viikko-ohjelmasta löytyy monipuolista toimintaa ja mielenkiintoisia aktiviteetteja kaiken ikäisille. Ohjelmaa on aina retkiluistelusta moottorikelkkailuun ja Peikkometsän seikkailuista alppicurlingiin.

Tutustu ja ilmottaudu »

Vietä aktiiviloma Himoksella suurella tai pienellä porukalla! Himos on ihanteellinen paikka viettää talven lomia, majoitusvalikoimasta löytyy kohteita perusmökeistä aina tasokkaisiin huviloihin ja monipuolista tekemistä kaiken ikäisille löydät talven viikko-ohjelmasta.

Lue lisää »

Kevätkausi on suurilta osin julkaistu. Lavalla nähdään upea kattaus kotimaisia eturivin artisteja aina huhtikuun loppuun saakka.

Tsekkaa suosikkisi ohjelmistosta ja varmista paikkasi keikoille hyvissä ajoin!

Himos Areenan ohjelmisto »

Legendaariset bileviikonloput taas myynnissä! Superedullinen bilepaketti sisältää mökkimajoituksen läheltä Himos Areenaa ja liput Himos Areenan bileisiin perjantaille ja lauantaille.

Hinta alk. 96 € / hlö (4 hlö)
Lisähenkilöt 65 € / hlö

Himos ryhmille

HimosLomat
Erinomaisen sijaintinsa sekä ympärivuotisen tarjontansa ansiosta HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille, että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Kokoukset

Kokoukset

Saunat

Saunat

Himoksella tapahtuu

Tervetuloa festivaaleille, tapahtumiin ja Himos Areenalle nauttimaan kotimaisista eturivin artisteista. Tutustu monipuolisiin tapahtumiin ja katso tapahtumakalenteri.

HimosLomat Blogi

Blogistamme löydät tietoa ajankohtaisista asioista Himoksella sekä muita mielenkiintoisia juttuja!
  • Himoksen kaunis ja monipuolinen luonto sekä monipuoliset aktiviteetit tarjoavat luovat puitteet etätyöskentelyyn. Erilaista työviikkoa kaipaavan on helppo suunnata ystävien tai kollegoiden kanssa Himokselle etätöihin.

  • Himoksen viikonloppuja tähdittävät Suomen huippuartistit Himos Areenan viihdekeskuksessa. Himos Areenan promoottorina toimii Timo Isomäki, joka vastaa artistien kiinnityksestä ja sopimuksista yhdessä Himos Areenan ravintolapäällikön kanssa.

  • Lue blogista kuinka markkinointiviestinnän harjoittelija Lotta hyppäsi mukavuusalueensa ulkopuolelle ja päätyi HimosLomille työssäoppimaan. Minkälainen HimosLomat oli työpaikkana?

Himoksella lomailet laadukkaasti ja luotettavasti

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua?

Myyntipalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin numerossa 020 711 9200.

Kyllä kiitos, haluan parhaat tarjoukset sähköpostiini