HimosLomat  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi  |  Aukioloajat

Lomaile Himoksella

HimosLomat
Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.

Tervetuloa Himokselle!

Varaa majoitus

Varaa majoitus

Syö ja juo

Syö ja juo

Tekemistä ja elämyksiä

Tekemistä ja elämyksiä

Aukioloajat ja tuloinfo

Aukioloajat ja tuloinfo

Himoksen kesä

HimosLomat

Himokselle on valmistunut kaksi Padel-ulkokenttää. Padel on suuren suosion saavuttanut mailapeli missä on ominaisuuksia sekä squashista, että tenniksestä. Matalan aloituskynnyksen padel pelataan nelinpelinä ja onkin loistava kuntoilumuoto sosiaalisen luonteensa ansiosta.

Tutustu padeliin ja varaa vuorosi »

Kesä kutsuu golfaamaan! Himoksen golfkentän upeissa maisemissa viihtyvät niin aloittelevat golfaajat kuin kokeneemmat konkaritkin.

Monipuolisesta mökkivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja aivan golfkentän läheisyydestä. Saat varattua majoituksen ja green feet etuhintaan suoraan nettivaraamostamme!

Himoksen festarikesä on entistäkin kattavampi. Vanhojen suosikkien lisäksi tapahtuma-alueelle rantautuu elokuussa uusina tulokkaina Himos Metal Festival raskaan musiikin ystäville, PopPark puolestaan tuo suomen kirkkaimmat poptähdet Himokseen ja tanssin ystäville paljon toivottu Lavatanssifestarit.

Tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu ja varaa majoitus ajoissa täältä »

Himoksella vietät täydellisen kesäloman.

Monipuolisen majoitusvalikoiman lisäksi meillä riittää tekemistä koko perheelle aina saunomisesta, uimisesta, veneilystä ja onginnasta esimerkiksi pyöräilyyn tai golfiin. Himokselta teet vaikkapa helpon päiväretken Särkänniemeen. Räätälöi lomasi juuri teidän tarpeillenne sopivaksi.

Tutustu lisää »

Ajankohtaista

HimosLomat

Himoksen liittymässä (VT9 – Säyrylänsalmentie) on eritasoliittymän tietyömaa. Helpoiten Himokselle löydät seuraamalla keltaisia HIMOS-opasteita, jotka ohjaavat kiertoreittejä perille.

Himoksen kohdan bussipysäkit eivät ole käytössä. Korvaavat bussipysäkit sijaitsevat n. 500 metriä pohjoiseen.

Katso tarkemmat tiedot kartalta »

Himoksessa Suomen vihrein vessa

Suomen suurin vessa Himoksella on nyt myös vihrein. Tämän kesän tapahtumakävijät saavat nauttia uniikista kokemuksesta myös vessakäynneillä.

Vastuullisuus näkyy monin tavoin, mm. vesijalanjälki on minimoitu käyttämällä järvivettä vessan vetämiseen ja käsienpesuun. Vihreys näkyy myös visuaalisissa valinnoissa ja suomalainen metsä koristaakin vessaa kautta linjan.

Lue lisää STT Infon artikkelista »

Syksyn parhaisiin bileiseen julkaistiin kovan tason artistilisäys kun Samu Haberin soolouran ensimmäinen täysimittainen live-keikka nähdään Iskelmän 22v synttäreillä Himos Areenalla. Kyseessä on samalla Samu Haberin uuden ’Pelastetaan Maailma’ -albumin julkaisukeikka.

Lue Samun omat mietteet Iskelmän sivuilta »

Pidä huoli, että varaat lippusi ja majoituksen ajoissa täältä »

Himos ryhmille

HimosLomat
Erinomaisen sijaintinsa sekä ympärivuotisen tarjontansa ansiosta HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Kokoukset

Kokoukset

Saunat

Saunat

Himoksella tapahtuu

Tervetuloa tapahtumiin ja festivaaleille Himokselle! Tutustu monipuolisiin tapahtumiin ja katso tapahtumakalenteri.

HimosLomat Blogi

Blogistamme löydät tietoa ajankohtaisista asioista Himoksella sekä muita mielenkiintoisia juttuja!
  • Tässä blogissa esittelemme ensimmäisen kerran vuonna 2021 järjestettyä Himos Truck Show'ta mikä järjestetään uudelleen entistä isompana ja hienompana vuonna 2022!

  • Golfin harrastajamäärät ovat olleet jatkuvasti nousussa ja tämä näkyy myös Himos Golfilla. Lisäksi vilkas kotimaan matkailu näkyy Himoksen matkailukeskuksessa, josta on tullut ympärivuotinen matkailukohde. Miksi sitten tulla golfaamaan Keski-Suomeen?

  • Tiesitkö, ettei ole yhdentekevää miten hengitämme, sillä hengityksellä on suuri vaikutus hyvinvointiimme? Entä miten sitten kuuluisi hengittää, että homma sujuisi terveyden näkökulmasta oikein?

Himoksella lomailet laadukkaasti ja luotettavasti

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua?

Myyntipalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin numerossa 020 711 9200.

Kyllä kiitos, haluan parhaat tarjoukset sähköpostiini