Himos Golfin Markus Lahtinen

Golfkentän kehitys näkyy golfpakettien kysynnässä

Himos Golf on saanut parin viimeisen vuoden aikana runsaasti tunnustusta 18-reikäisen kenttänsä ja golfiin liittyvien palvelupakettiensa kehittymisen ansiosta, mikä näkyy myös asiakasmäärissä. Kauden 2021 päätteeksi Golfpisteen Kenttärankingissa Himos Golf palkittiin pelaajien äänestyksessä ”Vuoden kehittyneimmäksi kentäksi”. Kesällä 2024 kenttä on jälleen upeassa kunnossa, ja se on saanut pelaajilta runsaasti kiitosta.

Kenttä kulkee näyttävissä maisemissa Himosvuoren rinteiden kupeessa. Kierroksen aikana pelaajalle tarjotaan monipuolinen kattaus lomaresortin maisemaa sekä maalaisidylliä. Eteen avautuu lukuisia näyttäviä kohtia, jotka halutaan ikuistaa kuvaan tai videolle.
Erityisen näyttäviä ovat monilla väylillä taustalla hahmottuvat Himoksen rinteet.

Himoksen golfkenttä on loistavassa kunnossa

Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtisen mukaan esteettisyyteen on panostettu entisestään; reuna-alueiden siivoamisella, uusilla väylätauluilla sekä klubin alueen uudistuksilla. Näitä uudistuksia jatketaan myös tulevaisuudessa.
Talvi kohteli Himosta todella hyvin ja kenttä onkin toukokuusta alkaen ollut loistavassa kunnossa.

”Mennyt talvi oli kentän talvehtimisen suhteen suotuisa ja kenttähenkilökunta pääsi heti keväällä hyvistä lähtökohdista rakentamaan kesää. Pelipinnat olivat hyvässä kunnossa heti kentän auetessa toukokuun puolivälissä”, kertoo Lahtinen.

Himos Golfin kentällä toukokuu 2024

Kenttä on siis upeassa kunnossa. Eritoten viheriöt ovat tasalaatuiset ja hienot putata. Raffit on ajettu sopivan mittaisiksi ja pallot eivät näin ollen huku aivan niin helposti huonommillakaan avauksilla.

Hauska kokemus Himoksella on myös ainutlaatuinen vesirange, joita Suomessa on kaksi. Vesirangella lyödään kelluvilla palloilla. Vesirangella voi lämmitellä ennen kierrosta, ja se tarjoaa loistavan harjoittelupaikan aloittelijoille. Keskiviikkoisin järjestettävillä ilmaisilla juniorgolf-tunneilla lyöntiä treenataan aina alkuun vesirangella.

Kenttä, palvelut, runsaat majoitusvaihtoehdot sekä aktiviteetit muodostavat kokonaisuuden, jota voi suositella golfmatkan kohteeksi.

Majoituksen sisältävien golfpakettien kysyntä jatkaa suosiotaan

Himoksen hinta-laatusuhde on kyetty pitämään erinomaisena kentän kehittämisen yhteydessä. 18-reiän green fee maksaa tällä hetkellä 54 euroa, mikä on maltillinen hinta tämän hetken hintatasoon nähden. Himos tunnetaan loistavana lomakohteena ja golfareille on tarjolla unelmalomia aivan golfkentän vieressä sijaitsevissa laadukkaissa huviloissa. HimosLomien kautta varatessa golfmajoittuja saa green feen edullisimmillaan 39 euron hintaan.

”Golfareiden osalta kysynnän kasvu on suuntautunut erityisesti yli kymmenen hengen tasokkaisiin asuntoihin sekä niihin, joissa on poreallas. Nämä varataan lähes aina ensin. Ryhmät, yritykset ja kaveriporukat haluavat huipputasoista majoitusta vapaa-ajallaan. Lisäksi golfautojen kysyntä on kasvanut viime kausien aikana reilusti. Kaveriporukat sekä ryhmät lähes poikkeuksetta haluavat nauttia kierroksesta leppoisasti golfautoilla kiertäen”, tietää Markus Lahtinen.

Golfin lisäksi Himoksella kannattaa kokeilla myös sähkökäyttöisiä Fatbikeja, mönkkärisafareita ja sup-lautailua upeissa maisemissa, sekä Himoksen uuden Willi Länsi -huvikeskuksen monipuolisia aktiviteetteja.

Markuksen viisi vinkkiä golfpelaajalle:

  1. Väylä nro 14. Pitkä par-5, jonka tiipaikalta on kentän parhaat maisemat.
  2. Vesirange on hauskaa vaihtelua ja monelle elämys!
  3. Willin Lännen Saluuna-ravintola on avoinna päivittäin, testaa ehdottomasti Jämsän Äijä-pizza!
  4. Yhdistä golflomaan Himoksen eri aktiviteetteja tai monipuolista tapahtumatarjontaa
  5. Varaa yksityinen golfopetus tai golfkurssi omalle kaveriporukalle. Jo kokenutkin pelaaja hyötyy opetuksesta, saa vinkkiä lyöntitekniikkaan ja peli kulkee taas paremmin! Himoksella golfopetuksista vastaa PGA Pro Jussi Räihä.

Green fee edullisesti majoituksen yhteydessä

Green fee alk. 39 € majoituksen yhteyteen! Varaa mökki tai huvila onlinesta läheltä Himoksen golfkenttää. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa, kun haluat samalle varaukselle majoituksen, green feet ja ruokailut:  

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

 

Golfloman majoitus Himoksella