Willi Länsi nyt Keski-Suomessa – Keilaus, padel, golf

Keski-Suomeen nouseva uusin ja mielenkiintoisin huvikeskus tarjoaa tekemistä kaikkina vuodenaikoina persoonallisella tavalla. Willi Länsi on jo miljöönä kokemus, täällä astut aitoon länkkäritunnelmaan saluunan ovista ja uppoudut ystäviesi kanssa elämykseen, jollaista et voisi kuvitella Suomessa kokevasi.  

Himoksen Willi Länsi -huvikeskus on kuin aarrearkku keskellä Suomea. Täällä yhdistyvät nykyaikainen varustelu, hyvä palvelu ja viihtyisä tunnelma. Astu sisään seikkailija, ja valmistaudu elämykseen! 

Willi Länsi avautuu pe 22.12.2023, ja varauskalenteri on nyt avattu!

Tilaa uutiskirje sivun alaosasta, ja saat Willin Lännen kuulumiset sähköpostiisi.

Pelioikeudet ja vakiovuorot ovat varattavissa jo nyt!

Willi Länsi Keilaus

Keilaus

Willin Lännen kahdeksanratainen keilahalli palvelee kaikkia keilauksesta innostuneita! Lisämaustetta keilaukseen tuo päivittäinen hohtokeilaus klo 18–22. Keilailu on helppo oppia, mutta lähes yhtä vaikea hallita kuin ratsastaminen laukkaavalla mustangilla. Siksi laji ottaa helposti pauloihinsa. 

Keilaus sopii myös lapsille, sillä käytössä on nostettavat laidat sekä kevyempiä palloja.

Varaa keilauksen vakiovuorot:
HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Willi Länsi golfsimulaattori

Golf

Golfkausi jatkuu Himoksella myös talvella! Käytössäsi TrackMan 4- markkinoiden tarkin lyöntitutka. Talvikaudelle avautuvassa Willissä Lännessä on kolme TrackMan 4 golfsimulaattoria. TrackMan 4 lyöntitutka on markkinoiden paras ja siksi myös ammattilaisten suosima. TrackMan 4 tunnistaa lyöntisi ja tarkan lyöntikohdan lavasta. Voit harjoitella rangella tai pelata täyden kierroksen erilaisilla kentillä. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät.

Varaa golfin vakiovuorot:
Himos Golf caddiemaster
Puh. 0400 998 666
caddiemaster@himosgolf.fi

Willi Länsi padel

Padel

Kuulitko jo? Himoksen Willistä Lännestä löytyy kaksi padel-kenttää, jotka ovat auki ympäri vuoden. Voit varata vuorot helposti onlinevaraamosta ja saat sähköpostiisi ovikoodin valitsemallesi kentälle. Uutta padeliin tuo mahdollisuus varata Willissä Lännessä kahden kentän hohtopadel-elämys.

Varaa padelin vakiovuorot:
HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailma on Willin Lännen todellinen vauhtikeskus, jossa viihtyvät, niin yritysporukat kuin yksityiset asiakkaatkin. Meillä on  Suomen laajin kattaus koukuttavia racingsimulaattoreita ja rallisimulaattoreita, joita et voi ajaa missään muualla kuin Simulaattorimaailmassa. Meiltä löytyy myös Willin Lännen ammuntaa ja vaikka mitä koukuttavaa tekemistä.

simulaattorimaailma.fi

Saluuna

Bistrohenkinen ravintola Saluuna on tyyliltään uskollinen Willin Lännen teemalle. 150-paikkainen ravintola ja suuri terassi tarjoavat länkkäritunnelmaa joka päivä – ympäri vuoden!

Willi Länsi Saluuna

Kyllä kiitos, haluan Willin Lännen kuulumiset sähköpostiini!

HimosLomat

Kiinnostuitko?

Myyntipalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin numerossa 020 711 9200.