Pikkujoulut Himoksella

Parhaat pikkujoulut Himoksella!

Parhaat pikkujoulut Keski-Suomessa Himoksella!

Mikä piristäisi mieltä näin syksyllä paremmin kuin pikkujoulujen suunnittelu! Tosin aina ei suunnittelu ole helppoa, sillä pitäisi löytää pikkujoulupaikka, jossa koko porukan viihtyvyys on taattu.

Mistä parhaat pikkujoulut rakennetaan? Hauska ohjelma, herkullinen ruoka, paras musiikki, mukava yöpymispaikka ja yhdessäolo – siinäpä kaikki tarvittava pähkinänkuoressa. Kaiken tämän hankkiminen voi olla työn ja vaivan takana tai sitten ne voi hoitaa helposti yhdestä paikasta samalla kertaa. HimosLomien myyntipalvelu rakentaa juuri teille sopivan pikkujoulun, jossa kaikki palikat ovat kohdallaan!

Mitä, jos Tampereen tai Jyväskylän sijaan, suuntaisittekin Himokselle juhlimaan pikkujouluja? Pikkujoulut Keski-Suomessa Himoksella on täynnä säpinää!

Pikkujoulut Himos

4 syytä miksi juuri Himos:

    1. Keskeinen sijainti – helppo tulla mistä päin Suomea tahansa
    2. Erinomaiset majoittumisvaihtoehdot
    3. Himos Areenan monipuolinen artistikattaus
    4. Tekeminen ei lopu kesken

Unohda pikkujoulut Jyväskylässä tai Tampereella ja järjestä ikimuistoiset pikkujoulut Himoksella! Himoksella on kaikki.

Pikkujoulumajoitus – meillä on mistä valita!

Luksustason porealtaallinen huvila sykähdyttää taatusti pikkujouluporukkanne. Tutustu ja ihastu isoihin huviloihimme, kuten Villa Poro, Salavan Tsaari tai Karhunkämmen ja valitse mieleisesi. Himoksen palveluiden äärellä sijaitsevat Koivula ja Säyrylä-mökit ovat loistavia tukikohtia pikkujoulujen viettoon pienemmällä porukalla. Näissä mökeissä majoitut palveluiden välittömässä läheisyydessä, eikä taksimatkoihin kulu aikaa. Himos Easy ja Villa Vallaton – huvilat sijaitsevat myös kävelymatkan päässä ravintoloista ja Himos Areenasta. Osassa huvioloista on varattavana ulkoporeallas, jonka poreissa taatusti rentoutuu ennen illan juhlahumuja tai niiden jälkeen. Aivan Himos Areenan vieressä sijaitseva Himos Hotelli tarjoaa kätevästi majoitusta palveluiden ytimestä. Hotelliasiakkaiden käytössä on myös asiakassaunat.

Herkulliset pikkujouluruokailut helposti

Pikkujoulut kruunaa tietenkin maittava ruoka. Himos Areenan kanssa samassa pihapiirissä illallisravintola Tupa kitchen & bar tarjoilee perinteisiä makuja, kun taas tunnelmallinen Ravintola Liiteri on intiimi ja viihtyisä valinta yhdessäoloon. Mikäli haluat nostaa pikkujoulujen ruokailun seuraavalle tasolle, on Tilausravintola Luola ehdoton valinta. Kivenheiton päässä metsässä sijaitseva luola tarjoaa vierailleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Luolaisäntä tai -emäntä pitää huolen viihtyvyydestänne tarinoiden ja lauleskellen.

Pikkujouluruokailu pienille ryhmille järjestyy kätevästi myös suoraan mökille. Tilaat pikkujouluruokailun vaivattomasti catering-palvelusta, jonka listalla on monenlaisia herkkuja, tai tee ruokailusta ohjelmanumero ja varaa oma kokki mökkiin. Kokkisirkus loihtii ryhmällenne huvilalla herkullisen ruokailun eikä teidän tarvitse kuin katsoa vierestä ja nauttia tarjoiluista.

Palanpainikkeeksi ja Himos Areenan etkoiksi  Mono Pub tarjoaa virvokkeita ja rentoa pubitunnelmaa Himos Areenan pihapiirissä. Monossa sinut ympäröi hyvä fiilis ja juhlatunnelmaan voit latautua tulkitsemalla legendaarisimpia karaokehittejä. Monon karaoke on ehdoton ykkönen pikkujoulujen juhlatunnelman nostatukseen! Valitse persoonallisista ravintolavaihtoehdoistamme sopiva, tutustu herkulliseen pikkujoulumenuun ja tule viettämään ikimuistoiset pikkujoulut Himokselle!

Ravintola Liiteri

Pikkujoulut Keski-Suomessa – vauhdikasta menoa Himoksella

Kaipaatteko pikkujouluihinne esimerkiksi moottoroitua vauhdin huumaa, vai kuuluuko yhteisiin juhlahetkiinne kisailu ja otatte mielellänne mittaa toisistanne? Himos Safarien vuokraamosta Himos Centeriltä vuokraat mönkijät, joilla tutustutte omatoimisesti Himoksen mahtaviin maisemiin. Himos Safarien huippuoppaiden johdolla Himoksen upeat maisemat tulevat tutuiksi myös erilaisilla mönkijäsafareilla. Leikkimielisiä kisailuja varten valikoimastamme löytyy liuta hauskoja joukkuelajeja pikkujouluihin.

Varma tapa herätellä juhlakansaa on hypätä avantoon seikkailemaan! Ohjelmatarjonnastamme löydät niin vauhdikasta menoa kuin leppoisaa puuhasteluakin täydentämään pikkujoulujanne. Himos Areenan tähtiartistit kruunaavat pikkujouluillan, mutta ennen illan keikkaakin voit varata stand up-esityksen, taikurin tai vaikka rivitanssiopetusta omalle ryhmällesi! Tutustu tarjontaan ja katso, mikä olisi teille parasta viihdettä.

Perinteisesti myös virvokkeet ja sauna on täydellisen yksinkertainen kombo onnistuneisiin pikkujouluihin. Himoksen rantasaunalla mahtuu saunomaan väljästi isompikin porukka tai halutessanne saunamajuri varmistaa teille täydelliset löylyt Savusaunassa. Tunnelmallista ekstraa saunaelämykseen tuo ulkoporeallas tai avanto. Isommalle porukalle upea saunapiha erilaisine saunoineen tarjoaa puitteet jopa 150 hengen saunaelämykselle. Tutustu saunapihaan ja ihastu!

Pikkujouluohjelmaa Himoksella

Pikkujoulut yrityksille

Yrityksen pikkujoulut Jyväskylässä vai Tampereella? Mitä jos, tämän vuoden firman pikkujoulut olisivatkin Himoksella?  Himoksen monipuoliset palvelut ja tasokkaat lomahuvilat ja -huoneistot tarjoavat loistavan miljöön pikkujoulujen viettämiseen. Tarjoamme runsaasti tekemistä ja ohjelmaa, joilla takaamme porukallesi hauskat pikkujoulut.

Tutustu palveluihimme, ideoi vapaasti ja soita. Järjestetään teille pikkujoulut, jotka muistetaan vielä juhannuksenakin.

HimosLomat yritys- ja ryhmämyynti

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi