Huvilakokous

Huvilakokous Himoksella

Tässä blogikirjoituksessa yritysmyyntimme asiantuntija kertoo Himoksen monipuolisista mahdollisuuksista kokousten järjestämiseen. HimosLomilta saat kaiken tarvitsemasi yhdellä yhteydenotolla- teemme kokoustamisen helpoksi!

Kokousvälineet huvilaan

Nykyinen maailmantilanne on synnyttänyt tarpeen keksiä uusia tapoja kokoontua pienryhmissä. Pienet kokousporukat ja tiimit voivat kokoustilojen sijasta kokoustaa Himoksella mökeissä ja huviloissa. Huvilakokouksia on HimosLomilla järjestetty ennenkin, mutta niiden suosio on selvästi kasvanut viimeisen puolentoista vuoden aikana. HimosLomilla on laaja mökkivalikoima, joista monen kokoiset kokousryhmät löytävät varmasti tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon.

Pienen budjetin kokoukset onnistuvat pienemmissä mökeissä jo noin 300 eurolla. Hinta sisältää koko porukalle liinavaatteet, lähtösiivouksen sekä kokousvälineistön. Kokousvälineistöön kuuluu heitin, valkokangas ja fläppitaulu tusseineen. Lisäksi välineistöpakettiin kuuluu nettisalkku, jolla saa jaettua langattoman salasanan takana olevan verkon kokoustajille.

Suuremmille porukoille on tarjolla huviloita, joissa majoittuu jopa yli kaksikymmentä henkeä saman katon alla. Vielä suuremmille ryhmille toimiva ratkaisu usein on yhden suuremman kokousmökin vuokraaminen, jonka lisäksi varaukselle lisätään tarvittava määrä niin kutsuttuja nukkumamökkejä. Osassa huviloita on tarjolla myös erillinen oma kokoustilansa, jolloin useamman päivän kokoustaminen on helppoa. Tällöin tietokoneet ja fläppitaulut voi jättää paikoilleen yön ajaksi, eikä niitä tarvitse erikseen kerätä pois tieltä.

Aktiviteeteilla piristystä pitkän päivän jälkeen

Pitkä ja puuduttava palaveripäivä vaatii selkeän päätepisteen. Kun kokoustetaan ja majoitutaan samassa kohteessa, on päivän päätöksen oltava selkeä ja jämpti. Tähän tarkoitukseen sopii erityisen hyvin jonkinlainen yhteinen aktiviteetti. Suosituimpia pienten yritysryhmien reippailuja ovat esimerkiksi safari sähkökäyttöisillä fatbikeillä tai Himoksen pakohuone. Rauhallisempaa irtautumista toivoville patikointi tai joogahetki voi toimia paremmin.

Saunapiha

Suomalaiset ovat saunakansaa ja Himos sijaitsee maailman ainoassa saunamaakunnassa, Keski-Suomessa. Kaikissa mökeissä ja huviloissa Himoksella on sauna, mutta vaativampia saunojia varten löytyy myös muutama tilaussauna. Saunaharrastajille paras vaihtoehto on Saunapiha.

Saunapihassa ryhmä pääsee testaamaan neljää erilaista saunaa, ulkoporealtaita ja puulämmitteistä paljua. Eikä pulahdus Patalahteenkaan ole poissuljettu mihinkään aikaan vuodesta. Saunojen lisäksi Saunapihassa on käytettävissä pari pukuhuonetta ja grillikatosta. Kaikesta tästä on helppo nauttia, kun mukana häärää saunamestari, joka varmistaa, että puulämmitteisten saunojen ja paljun pesät pysyvät palavina

Himoksen saunapiha

Ruokaakin pitää kokoustajan syödä!

Mökeissä on hyvät ruuanlaittomahdollisuudet. Mitä hulppeampi huvila, sitä kattavampi on keittiön varustus. Jokaisesta mökistä kuitenkin löytyy lautasia, laseja, kuppeja ja ruokailuvälineet. Ruuanlaittoa varten löytyy kattilat ja paistinpannut, uunivuoka ja lastoja sekä kauhoja.

Aina kuitenkaan porukassa ei ole omaa Kokki Kolmosta tai ryhmällä ei ole aikaa kokata kesken kiireisen kokouspäivän. Tässä vaiheessa apuun tulevat erilaiset ravintola- ja cateringpalvelut. Oma ravintolamme Tupa kitchen & bar tarjoilee tilauksesta aamiaista ja lounasta. Lisäksi ilta-aikaan on mahdollista ruokailla Tupa kitchen & barin á la carte -menun herkuilla. Myös erilaiset illallismenut ovat ryhmien suosiossa.

Tilausravintoloistamme pieniä ryhmiä parhaiten palvelee Luola. Suuremmille ryhmille omaa rauhaa ja ruokaa on tarjolla Liiterissä. Myös saunatiloissa on tarjolla oma menunsa. Saunamenussa on tarjolla ruokia myös XL-koossa, jolloin nälkäisemmätkin saunojat varmasti saavat mahansa täyteen.

Jos ei haluta poistua mökiltä, voi ruokaa tilata Catering palveluiden kautta myös suoraan mökille. Patalahden catering on tunnettu runsaista ja maukkaista ruoistaan. Himos Catering on myös erinomainen vaihtoehto. Uutuutena Himoksella on tarjolla Chef Jannen kokkisirkus. Janne tulee tilauksesta mökille valmistamaan ruoat, esittelee ja tarjoilee annokset yksi kerrallaan ja vielä lopuksi siivoaa keittiön jäljistään.

Vuokramökki Himokselta

Etätöissä Himoksella

Viihtyisitkö Himoksella pidempään kuin vain kokouksen verran, mutta mietit miten järjestäisit työkuviot?

Etätöiden määrä on lisääntynyt viime aikoina hurjasti ja mahdollistanut monelle liikkuvan työpisteen. HimosLomat tarjoaa kokouspalveluiden ohella myös loistavan mahdollisuuden etätyöskentelyyn Himoksella. Laajasta majoitusvalikoimasta löytyy mökkejä ja huviloita, joissa makuuhuone muuntuu helposti työhuoneeksi. Mikäpä sen mukavampaa kuin työskennellä omassa rauhassa mukavasti mökissä luonnon läheisyydessä ja tauoilla ulkoilla ja haukata happea Himoksen upeissa maastoissa. Kotoa tutun etätyöpisteen luota pois lähteminen virkistää mieltä ja saattaa yllättää työtehobuustilla, jonka aikana työtehtävät etenevät vauhdilla. Esimerkiksi koulujen loma-aikoina etätyömahdollisuus Himoksella on helpotus koko perheelle. Ahertajat voivat päivän aikana tehdä töitä ja keskittyä iltojen ajan perheen yhteiseen loma-aikaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaista kokouspakettia olet suunnitellut! Me autamme mielellämme!

HimosLomat yritysmyynti
020 711 9230
himoslomat@himoslomat.fi