Järjestä tapahtuma Himos Parkissa

Himos on eittämättä tunnettu hyväntuulisista kesätapahtumistaan, joiden lippulaivana toimii itseoikeutetusti vuodesta 1999 saakka järjestetty Suomen paras juhannusfestivaali.

Meiltä löytyy ihan kaikki – me teemme sen helpoksi. Lue lisää ja tutustu monien mahdollisuuksien Himos Parkiin.

Kaikki samasta paikasta

Tapahtuman järjestämistä ajatellen alueelta ei puutu mitään! Sijainti keskellä Suomea on ehdottomasti yksi Himoksen vahvuuksista ja tänne pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin.

Sijainnin lisäksi saat halutessasi HimosLomilta tueksesi vuosikymmenten kokemuksen sekä ammattitaidon tapahtuman järjestämiseksi, ja kaikki hoituu yhdestä ja samasta paikasta. Tapahtumapaikka, tilat, kalusteet, majoitus, ruokailut, ohjelma, esiintymislavat, teltat, bajamajat, aidat ja koko muu tapahtumavälineistö, lippukauppamahdollisuutta tietenkään unohtamatta.

Himos Park kaikkiin tarpeisiin

Moninaiset tilaisuudet mahdollistaa vuonna 2015 varta vasten tapahtumia varten viimeistelty Himos Park, jonka rakennukset ja alueet tukevat täydellisesti toinen toisiaan. Patalahden idyllisiin järvimaisemiin rakentunut suuri tapahtuma-alue asfalttipintoineen sekä vesivessoineen on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Tapahtumien kävijämäärät vaihtelevat muutamien satojen ihmisten kokoontumisista aina jopa 40 000 kävijän festivaaleihin.

Himos Park on todella monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä, joka sopii ihanteellisesti yritysten kesäpäivien viettoon sekä muihin suuriin tapahtumiin touko-syyskuun aikana. Himos Parkin rakennukset sekä liikuteltavat rakenteet mahdollistavat alueen skaalaamisen tapahtumakohtaisesti juuri oikean kokoiseksi. Alue palveluineen tarjoaa mainiot puitteet niin kesäpäiville, kokouksille, minimessuille, tyky-päiville sekä monille muille tapahtumille. Monipuoliset kokoustilat sekä tapahtuma-alueet ravintolapalveluineen ovat helposti saavutettavissa yhdessä pihapiirissä ja majoitus järjestyy kivenheiton päästä!

Kaikki samassa pihapiirissä

Himos Parkin muodostaa kolme asfaltoitua kenttää, joista suurin on Festivaalikenttä. Tämä alun perin savipohjainen ja sympaattisesti järveen päin viettävä 8000 m² alue on ennen päällystämistä viemäröity ja korotettu tasaiseksi, ja on vuosien saatossa toiminut näyttelyalueena V8-autoista Veteraanikuorma-autoihin musiikkitapahtumien lisäksi. Pienempien tapahtumien aikana kenttä on toiminut myös väliaikaisena karavaanialueena n. 30 autokunnalle.

Toiseksi suurin Rantakenttä on kooltaan 3000 m². Rantakenttä saa kesäkaudeksi ylleen Pohjoismaiden suurimman tapahtumateltan, johon mahtuu 7000 henkilöä. Teltassa voi järjestää kokouksia, illallisia, minimessuja ja erilaisia tapahtumia. Teltta muuttuu moneksi ja sääolosuhteiden mukaan teltasta voidaan nostaa reuna- ja päätyseinät pois. Ja koska kesäaikana on myös kylmiä ilmoja, pystytään tapahtumateltan lämpötila varmistamaan lämmityslaitteilla.

1600 m² Areenakenttä ja 375 m² Etukenttä sijaitsee aivan Himos Areenan välittömässä läheisyydessä. Nämä yhdessä kokouskeskus koulun ja Himos Areenan kanssa tarjoavat monia mahdollisuuksia pienempien tapahtumien järjestämiseen.

Kahden suurimman kentän välissä keskellä Himos Parkia vedenjakajana toimii Terassi Riemu, jonka mahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ryhmille. Riemu pääsee kukoistukseensa kesäisin saatuaan värikkäät kalusteensa ja markiisikaton suojakseen. Täydessä komeudessaan Riemun kolmessa kerroksessa on asiakaspaikkoja jopa 3500. Keskikerros on sen verran vantteraa tekoa, että se kantaa jopa parikymmentä autoa, moottoripyöristä puhumattakaan.

Rakennuksen alakerrasta löytyy jopa 100 vesi-wc:tä, jotka ovat tuoneet tervetulleen vaihtelun ainaiseen bajamaja-koettelemukseen festivaalivieraiden keskuudessa.

Muut tilat ja palvelut

Himos Areena, Kokouskeskus koulu sekä useat ravintolat sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä Etukentällä.

Kokouskeskus Koulussa on useita eri kokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat eri pöytäryhmittelyllä sopivan kokoisiksi tiloiksi. Isomman tapahtuman yhteydessä Koulu tarjoaa erillisiä tiloja esimerkiksi ryhmätöille.

Himos Areenan monipuoliset ravintola-, kokous- ja esiintymistilat antavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen suurelle yleisölle. Himos Areenalla voidaan järjestää mm. seminaarit ja konferenssit, kokouksia, minimessuja, ruokailuja ja iltajuhlia.

Himos Parkin välittömässä läheisyydessä sijaitsee useita ravintolavaihtoehtoja. Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Himoksen parasta pubitunnelmaa tarjoaa Mono pub ja Tilausravintolat Luola ja Liiteri tarjoavat persoonallisen vaihtoehdon eri kokoisille ryhmille. Isompiin tapahtumiin ruokailu voidaan järjestää myös Himos Areenalle tai Tapahtumatelttaan.

Himos Parkin läheisyydessä, Himoksen Saunapihassa saunomisesta pääsee nauttimaan yhdessä isompikin porukka kerralla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita, terassitiloja ja grillikatos, joihin mahtuu rentoutumaan tai bilettämään jopa 150 henkilön ryhmä. Saunoja voi kierrellä oman fiiliksen mukaan, välillä voi pulahtaa järveen, porealtaaseen tai paljuun – sekä kesällä että talvella!

Himos Parkin tapahtumia

Himos Parkissa on järjestetty jo useita kymmeniä erilaisia tapahtumia ja monet tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen. Kesän aloittaa perinteisesti V8 summer meet Himos, jolloin Himos Park täyttyy komeilla autoilla ja palavan kumin katkulla. Asfaltoidulle festivaalikentällä järjestetään autonäyttely sekä vauhdikasta ohjelmaa AutoSlalomin ja BurnOutin merkeissä.

Koko kansalle tunnetuimpia ja Himos Parkin suurimpia tapahtumia lienee Juhannus festivaali, Iskelmä festivaali sekä Jysäri, jotka juhlitaan peräkkäisinä viikonloppuina.

Keskikesän parhaimpaan aikaan heinäkuussa järjestetään Himos Truck Show, jolloin Himos Parkissa voi ihastella toinen toistaan upeampia kustomoituja rekkoja. Elokuussa tanssitaan Suomen suurimmat Lavatanssifestarit lavatanssimusiikin ja lavatanssin ystäville.

Ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää, niin tehdään siitä yhdessä jättimenestys!

HimosLomat myyntipalvelu

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi