Himoksen pakohuone

Koe jännittävä pakohuone Himoksella!

Mitä ajatuksia herättää sana pakohuone? Miltä tuntuisi siirtyä tunniksi aivan toiseen todellisuuteen? Se on jotakin hykerryttävän jännittävää, mutta toisaalta omalla tapaa rentouttavaa ja hauskaa! Kellon tikittäessä, sydän tykyttää jännityksestä… Miten teidän tiiminne käy? Löydättekö ulospääsyn huoneesta ennekuin aika loppuu?

Pakohuone Himos

Mikä on pakohuonepeli?

Pakohuonepeli on seikkailupeli, jossa pelaajat suljetaan yhdessä huoneeseen, josta heidän tulee yrittää päästä määräajassa ulos. Kamppailette siis yhdessä aikaa vastaan ja pääsette samalla testaamaan ryhmänne yhteistoimintaa, dynamiikkaa sekä pulman ratkaisukykyä. Pakohuoneessa ajantaju ja arkiset asiat katoavat mielen päältä, ja vaikka pelissä antaisi kaikkensa, voi sen silti kokea mukavan rentouttavana hetkenä ja pakona arjesta. Pakohuonepelissä on aina jokin miljöö, jonka sisällä peli tapahtuu, sekä teema, esimerkiksi aarteen löytäminen tai murhaajan paljastaminen. Pakohuoneessa voi olla useita eri osastoja, joihin pääsee esimerkiksi salaoven kautta, sekä teknisiä laitteita, jotka on laadittu nimenomaan kyseistä pakohuonetta varten. Yleensä ratkotuista tehtävistä saa avaimen tai koodin, joka vie peliä eteenpäin seuraaviin vihjeisiin ja tehtäviin. Kun kaikki pulmat ja tehtävät on ratkaistu oikein, löytyy ulospääsy huoneesta. Yksinkertaista- eikö vain?

Himoksen pakohuonepelin kulku

Kuinka pakohuone käytännössä toimii? Pelinvetäjä ottaa ryhmänne vastaan ja käy ennen pelin varsinaista alkua teidän kanssanne läpi pelin ohjeet ja säännöt, sekä paljastaa teille pelin teeman. Takit, laukut, kännykät ja kamerat jätetään pelihuoneen ulkopuolelle. Teille annetaan 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta käyttämällä luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä yhdessä. Kun ohjeistus on läpikäyty, peli voi alkaa. Ovi auki-ovi kiinni ja onnea matkaan! Yhteistyö on avain pakoon!

Peli pitää sisällään erilaisia pulmia ja tehtäviä, joita ratkaisemalla etenette pelissä aina askeleen eteenpäin pelin seuraavaan vaiheeseen. Jokainen ratkaistu pulma vie teitä lähemmäksi pelin ratkaisua ja oven aukeamista. Koko pelin ajan ”isoveli valvoo” teitä ja on seurananne, eli pelinvetäjä seuraa koko ajan kameroista pelin kulkua. Jos teille iskee kesken pelin jokin kinkkinen tilanne tai tulee muuten vaan tenkkapoo jonkin tehtävän kanssa, eikä peli etene, saa pelinvetäjältä pieniä vinkkejä tilanteen ratkaisemiseksi niitä ääneen pyytämällä. Vinkit ilmestyvät huoneessa sijaitsevalle näytölle sen jälkeen, kun olette niitä pyytäneet. Koko pelin kulun ajan näette näytöltä myös jäljellä olevan peliaikanne, joten pysytte koko ajan kartalla käytettävissä olevasta peliajasta.

Riittääkö aika vai jäättekö lukkojen taakse? Kun kaikki pulmat ja tehtävät on ratkottu, aukeaa ovi ja voitte onnitella toisianne: olette suoriutuneet ulos Himoksen pakohuoneesta. Toisinaan käy niinkin, että aika loppuu ennen kuin kaikki pulmat on ratkaistu, eikä ovi aukene. Silloin pelinvetäjä tulee päästämään pelaajat tunnin jälkeen pois huoneesta ja jos jotain jää hampaan koloon, teidän on otettava uusinta yritys toisen kerran.

Pakohuone Himos

Kenelle Himoksen pakohuone soveltuu?

Pakohuonepeliä Himoksella ovat pelailleet monenlaiset eri kokoonpanot, ja peli sopiikin pelattavaksi niin perheen kesken, pariskuntana, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla. Sen erityisempiä varusteita pelissä ei tarvita, sillä kaikki tarvittava on mukanasi pääsi sisällä. Lukutaitoa pelissä tarvitaan, eli ihan perheen pienempiä peli ei oikein palvele. Toki hyppy toiseen todellisuuteen rekvisiittoineen voi nostaa hieman jännitystä alakouluikäisillä lapsilla, joten vanhempien kanssa yhdessä pelaillen lapsetkin voivat peliin osallistua. Yläkouluikäisille pakohuonepeli on ollut mieluisaa tekemistä yhdessä perheen kanssa. Pelaaminen on täysin turvallista ja pääset aina ulos huoneesta niin halutessasi. Himoksen pakohuoneesta on sanottu asiakkaiden keskuudessa, että huone olisi jonkin verran keskimääräistä vaikeampi kuin muut pakohuoneet, mitä he ovat kokeilleet. Oletteko te valmiita ottamaan pakenemishaasteen vastaan?

 

Varaa peli helposti suoraan online varaamostamme tai soita myyntipalveluumme puh: 0207 119 200.

Tervetuloa Himokselle!

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Pssst… Mikäli pakohuonepeli-kärpänen puraisee niin lähiseudulta löytyy myös muita Room Escape- elämyksiä,  kuten Jyväskylässä Way Out ,  Mysteeri, ja Prison Island, sekä Keuruulla Pappilan pakopelit.