perheloma poreallas

Perheloma – edullisesti hauskuudesta tinkimättä!

Tällä hetkellä perheet viettävät vallitsevan tilanteen vuoksi huomattavan  paljon aikaa yhdessä. Yhdessä touhutaan ulkoillen ja patikoiden, tehdään päiväretkiä kotiseudulle ja suosittuja ovat olleet myös pienet lomamatkat. Perhelomia vietetään nyt vain kotimaan rajojen sisäpuolella ja nämä pikku irtiotot antavatkin koko perheelle ikimuistoisia hetkiä yhdessäolosta, joka on varmasti lapsille ja koko perheelle yksi arvokkaimmista muistoista.

perhelomalla, jolulomalla

Perheloma Suomessa

Lapsille rento perheen kesken oleilu luo hyvää ja turvallista pohjaa lapsen kehitykselle. Varsinkin nyt turvallisuuden tunne on tärkeä, koska perheen pienimmät saattavat kuulla uutisista negatiivisia asioita, joita heidän on ehkä vaikea käsittää. Olosuhteiden pakosta monilla on ollut aikaa vain olla ja oleilla perheen kesken! Perhelomat Suomessa ovat nyt erittäin suosittuja, oli kyseessä mökkimajoitus, maatilamajoitus tai hotellissa yöpyminen. Jokainen irtiotto kotiympyröistä pienelle lomamatkalle tuo tullessaan niin paljon enemmän kuin mitä kotoa lähtiessä yleensä osaa edes toivoa. Yhdessä eletty, koettu ja nautittu koko perheen yhteinen loma ei tarvitse olla kallis eikä täynnä super-erikoista extreme-ohjelmaa. Rauhoittava takkatuli mökissä, eläinten näkeminen maatilalla tai buffetaamiainen hotellissa luovat jokaiselle perheessä yhteisen kivan muiston. Perheen yhteinen aika on asia, jota me jokainen aikuinenkin muistelemme omasta lapsuudestamme lämmöllä.

Perhelomat ovat nyt edullisia, koska majoituskohteiden asiakasvirrasta puuttuvat työmatkustajat, yritysten tilaisuudet sekä kansainväliset asiakkaat. Useimmat majoituskohteet ovat kysyntää lisätäkseen laskeneet hintojaan, jotta kotimainen matkaaja innostuisi kokeilemaan edullista perhelomaa. Kun pysähtyy miettimään perheen ulkomaille suunnatun matkan todellisia kokonaiskuluja, niin huomaa, että samalla rahamäärällä tekee useita pieniä lomamatkoja Suomessa. Kokemuksia ja elämyksiä voi ammentaa kotimaassakin. Voisi olettaa, että useampi perhe yllättyy kotimaan matkailun annista, kun sille antaa mahdollisuuden. Talvella Suomesta ei löydy kuumaa aurinkoa ja hiekkarantaa se on varma, mutta eiväthän ne ole pakollisia ominaisuuksia hyvälle lomalle.  Nyt rohkeasti kokeilemaan edullisia perhelomia Suomessa, saatte niistä varmasti iloa ja kokemusta arkeenne!

Lasten moottorikelkka Himos

Perhelomat Himoksella läpi vuoden

HimosLomat ovat kehittäneet vuosien ajan aktiviteetteja ja toimintaa lapsiperheille Himoksella. Kesä- ja talvikautena on ohjelmassa ollut koko perheen viikko-ohjelma, jossa jokaiselle päivälle on jotakin ohjattua ohjelmaa, askartelusta melontaan ja alppicurlingista Peikkometsään. Viikko-ohjelmat suunnittelee, ohjaa ja toteuttaa Himos Safareiden ammattitaitoinen henkilökunta. Lasten moottorikelkalla ajo on jännittävää jos mikä! Himos Safarien ammattilaisten ohjaamana moottorikelkkakoulu, kuten kaikki muutkin ohjelmat, ovat varmasti turvallisia. Kirjallinen diplomi moottirikelkkakoulun käynnistä on tärkeä muisto, jota kelpaa esitellä isovanhemmille loman päätyttyä.

Ympäri vuoden on vuokrattavana aikuisille eFatbike pyöriä ja lapsille sähköavusteisia maastopyöriä. Mikä elämys onkaan, kun pakataan reppuun eväät ja yhdessä pyöräillään sähköavusteisilla pyörällä luonnon helmassa, poiketaan laavulla syömässä retkieväät ja pysähdytään ihailemaan upeita maisemia Himosvuoren huipulta. Toki voi vuokrata ihan tavallisiakin polkupyöriä, joita on myös lasten kokoja. Pyöräreittikartat saat Himos Centeriltä.

Jämsän keskustassa on yksi Suomen parhaista pumptrack radoista, joissa voi taiteilla pyörällä, potkulaudalla ja rullalaudalla. Pumptrack sijaitsee Jämsän keskustassa, johon on matkaa Himokselta vain 7 km. Pumptrack rata sijaitsee Jämsä Areenan liikuntapuistossa, jossa voi harrastaa melkeinpä mitä tahansa ulkoliikuntaa, sillä alueella on kuntoiluvälineet, pelikenttiä useaan lajiin sekä uusinpana Bukk of ice taitoharjoittelurata. Lisäksi keskustasta löytyy kesäaikana ihastuttava maauimala, Lamminsuon frisbeegolfpuisto sekä lasten liikennepuisto. Jämsän liikuntapuistossa viettää kesäaikaan helposti päivän jos toisenkin yhdessä koko perheen kesken.

Talvikaudella Himoksella lasketellaan ja hiihdetään. Vuokrattavana on myös potkukelkkoja, retkiluistimia, pilkkisettejä ja pulkkia, joten  jokaiselle perheenjäsenelle löytynee tekemistä perhelomalla. Himoksen rinteillä laskettelu ja ihastuttava koko perheen Lumila ovat tietenkin vertaansa vailla. Viime talveksi valmistunut Lumila on noin kahden hehtaarin kokoinen alue, jossa riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen.  Alueella on myös kota ja laavu eväiden syömiseen.

Edulliset perhelomat

Perheille on eri sesonkin aikaan erilaisia tarjouksia ja eritoten sesongin ulkopuolella vielä merkittävämmät hinnan alennukset. Näin on tänä aikana melkein jokaisessa majoituskohteessa perhelomien osalta Suomessa. Mikäli loman saa soviteltua vielä arkipäiville, niin hinta on majoituskohteissa yleensä todella edullinen.

Himoksella erittäin suosittua on myös ollut varata isompi tasokas huvila, jossa majoittuu kaksi perhettä. Näin yhden perheen kulu majoituksesta on kohtuullinen, vaikka majoituskohde onkin tasokas ja iso huvila porealtaineen ja upeine tiloineen. Himoksella on myös luksushuviloita, joissa on mm. biljardipöytä, tv-huone tai  grillikatos ulkona, sekä yli 100 porealtaallista mökkiä. Osassa poreallas on sisätiloissa, mutta suurimmassa osassa ne sijaitsevat ulkona.

HimosLomat tarjoaa ennen hiihtoloma– ja kevätsesonkia tarjouksia perhelomalle, jolloin majoitus mökissä on edullista tammikuun ja helmikuun alun aikaan. Tällöin rinteistä on yleensä jo suurin osa avoinna, talven viikko-ohjelma pyörii ja talvi on pakkasineen saapunut. Koronan aikana on varausehdot, jotka joustavat koronatilanteen mukaan, joten varauksen uskaltaa tehdä jo nyt.

Perheen kesken lomailu omassa mökissä on turvallista, joten ei kun reppua pakkaamaan ja lähdetään seikkailemaan!

Varaa edullinen majoitus alkuvuodelle nyt!

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Nopeimmin teet lomavaraukset verkkokaupastamme »