Himos lapsen silmin

Himos tarjoaa lapsille lumiriemua ja paljon muutakin!

Talvella Himos tarjoaa lapsille lumileikkejä, unohtumattomia kokemuksia, menoa ja meininkiä sekä rauhallista yhdessäoloa.

Lasten moottorikelkka Himos

Viikko-ohjelmassa monenlaista tekemistä

HimosLomien viikko-ohjelma on HimosSafarien toteuttamaa hauskaa yhdessä tekemistä. Osa aktiviteeteistä sopii koko perheelle ja osa lapsille. Joka talvena yksi suosituimmista aktiviteeteistä on lasten moottorikelkkakoulu. Moottorikelkkakoulussa lapset pääsevät kokeilemaan ajamista lasten moottorikelkalla. Moottorikelkkailua varten on oma ratansa, jolla harjoittelu tapahtuu turvallisesti. Ajelun jälkeen kaikille osallistujille on tarjolla kuumaa mehua ja kuskeille jaetaan ajokortit.

Pilkkiretki Himos

Lomatekemistä koko perheelle

Koko perheelle sopivia aktiviteetteja ovat esimerkiksi pilkkiretket, alppicurling ja erilaiset moottorikelkkasafarit. Pilkkiretket suuntautuvat Patalahdelle kävelymatkan päähän Himos Centeristä. Alppicurling pelataan samalla jäällä ja siinä joukkueet pelaavat toisiaan vastaan yrittäen saada vastustajan kiekkoja pois pelialueelta.

Jonkinlainen moottorikelkkasafari on viikko-ohjelmassa jokaiselle päivälle, jona viikko-ohjelmaa järjestetään. Kuskilla täytyy olla vähintään T-ajokortti eli traktorikortti, mutta kyydissä olijan tärkein tehtävä on nauttia ja pitää kiinni.

Lapsiperheen Himos

Lumileikkien upeana uutuutena Himoksella on HimosLumila. Liki kahden hehtaarin kokoisessa Lumilassa on luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen. Kolme eri laavua mahdollistaa hyvin eväiden nauttimisen ja pienen huilitauon päivän tohinoista ja slueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen. Himoksen vuokraamosta alle 7-vuotiaat saavat tunnin ilmaisen välinevuokrauksen.

Lumen vallatessa maiseman Himoksella myös perheen pienimmät murtomaahiihtäjät on huomioitu omalla ladulla, jonka varrella on matkaa piristäviä peikkojen kuvia. Suurin osa Himoslaakson laduista on sopivia lapsille, koska ne eivät ole liian vaativia.

Nurmolandia

Jämsässä on mukavia vierailupaikkoja myös Himoksen ulkopuolella. Yks suosikki on Nurmolandia, jossa pääsee näkemään kotieläimiä ja auttamaan maatilan töissä. Tilalta löytyy esimerkiksi hevosia, kanoja, pupuja ja kalkkunoita. Jämsänkoskelta löytyy uimahalli Koskikara, jossa pulikointia varten on kuntoallas, terapia-allas ja lasten allas. Uskaliaimmille on talvisin mahdollisuus myös avantouintiin. Luistelua voi harrastaa Jämsän jäähallilla, jossa on joka viikko avoimia yleisöluisteluita ja kypäräpakollisia mailavuoroja. Jäähallilta löytyy lisäksi myös ulkokenttä, jossa oma pieni tila luisteluun ja kaukalo kiekon peluuseen.

Kaiken tämän ulkoilun ja aktiviteetin jälkeen tulee kova nälkä. HimosLomien oma ravintola Tupa kitchen & bar tuo tähän helpotuksen. Tuvassa lapsille on oma á la carte lista, josta jokainen saa rakentaa oman annoksensa. Jos ei ravintola miljöö houkuta, voi napata ruuat myös mukaan ja nauttia ne omassa rauhassa mökillään.

Tupa kitchen & bar lastenlista

Jos lomalle osuu säiden puolesta huonompi päivä, tai aikaisempien päivien riennot ovat väsyttäneet lomalaiset, hyvä vaihtoehto päivän viettoon on lukeminen tai perheen kesken pelailu. Himos Centerin vastaanotosta löytyy takkahuoneellinen kirjoja lainattavaksi ja iso kasa erilaisia lautapelejä pelattavaksi.

Me HimosLomilla haluamme olla apuna järjestämässä kaikille vieraillemme mahdollisimman ikimuistoisen lomaelämyksen.
Autamme mielellämme lomasi suunnittelemisessa!

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi