Isänpäivä ideat – mitä kivaa löytyisi Himokselta?

Isänpäivä ideoita

Ihan paras isänpäiväidea on viedä isä pieneen reissuun.

Isänpäivästä kannattaa tehdä juhlapäivä koko perheelle. Muisto, jota voidaan muistella seuraavaan Isänpäivään asti, ja miksei pidempäänkin! Unohdetaan siis isänpäivänpäivän perinteiset kiemurat, kuivan kakun syöminen ja kahvipöydästä toiseen juokseminen. Päivästä voisi tehdä niin Isälle, kuin koko perheelle ikimuistoisen erikoispäivän, joka kantaa sitten arkipäivinä yhteisenä hyvänä muistona. Ja miksei samalla myös isoisä voisi saada erikoispäivänään enemmän yllätystä kuin aikaisempina vuosina?

Jokainen isä on ainutlaatuinen. Jokainen isoisäkin on ainutlaatuinen. <3

Tehdään isänpäivästäkin ainutlaatuinen.

Mikä olisi isälle isänpäivänä kokemus ja tunne, jota hän arvostaisi ja saisi hänet tuntemaan olevansa tärkeä perheelleen? Hauskinta voikin olla lasten kanssa yhdessä miettiä, mikä olisi heidän mielestään isälle paras päiväohjelma isänpäivänä. Lasten suusta voi tulla uskomatonkin idea, jota kannattaa lähteä pilke silmäkulmassa toteuttamaan! Hassuista kokeiluista kaikkein todennäköisimmin ikimuistoinen isänpäivä, jota voidaan hyvällä mielellä muistella marraskuun räntäsateisina päivinä.

Tai jos lasten ideavarastot ovat jostain syystä ehtyneet, niin anna meidän auttaa. Kurkistetaan Himoksen mökkitarjontaa tuolle viikonlopulle.

Vuokramökki Himokselta

Isänpäivä lahjaidea

Montako kertaa olet lahjonut isää ja isoisää sukilla, kalsareilla tai uudella paidalla? Mitä jos tänä vuonna lahjaidea olisi yhdessä tekeminen ja yhteinen aika.

Tässä meidän ehdotuksiamme:

Ja tärkeimpänä tiivis yhdessäolo perheen kanssa.

Isänpäivä tekemistä

Isänpäivä voisikin tänä vuonna alkaa jo perjantaina työpäivän jälkeisellä siirtymällä Himokselle. Napatkaa mukaan eväät, jotka voitte syödä matkan varrella, esimerkiksi levähdyspaikalla. Se voi olla monille lapsille yksi kokemus lisää. Perjantai-ilta sisältääkin sitten asettumista huvilaan, Himos Centerin vastaanotosta lainattujen lautapelien pelailua, saunomista ja porealtaassa nauttimista.

Lauantai aamuna sitten rauhassa heräillään, katsellaan leffaa ja ulkoillaan. Himoksella löytyy tekemistä ja puuhaa, voitte vaikka koko perhe lähteä eFatbikellä ajelemaan. Tarjolla on maastopyöriä myös lapsille. Pyörät kannattaa varata ennakkoon, koska ovat kovin kysyttyjä. Vaihtoehtoisesti voitte vuokrata mönkijät, ulkopelejä, patikoida laavulle, tai millainen ulkoilu nyt onkin teidän perheelle onkin mieluisaa. Ja jälleen illan tullen nautitaan porealtaan rentouttavasta tunnelmasta ja saunan lämmöstä. Kaikki yhdessä, yhteisestä, kiireettömästä ajasta nauttien!

Sunnuntaina tehdään joko yhdessä ruokaa tai herkutellaan Hirvikartanolla valmiin pöydän ääressä maittava Isänpäivän noutopöytä.  Hirvikartanolla voi tutustua myös ihka eläviin hirviin, hellyttäviin metsäkauriisiin ja poroihin. Saatatte päästä jopa pussaamaan hirven kanssa!

Kaiken kaikkiaan isänpäivä on juhlimisen arvoinen päivä, joten tehdään siitä juhlaa koko perheelle. Mukaan voi tietysti napata ne isovanhemmat, kummit tai tuttavaperheen! Yhdessä on aina hyvä olla.

Varaa mökki isänpäiväviikonlopulle HimosLomien keskusvaraamosta tai suoraan onlinesta »

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi