Kokoustilat Himoksella

Miten kokouspäivä järjestetään?

Miten kokouspäivä järjestetään? Millaiset kokoustilat Himoksella on? Miksi kokoustaisin juuri Himoksella? Entä millaisia ravintoloita Himoksella on? Tuleeko Himokselle lähteminen kalliiksi?
Näihin useiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin tarjoamme vastauksia tämänkertaisessa blogitekstissämme.

 

Miten kokouspäivä järjestetään?

Kokous- tai koulutuspäivien järjestämisessä on huomioitava muun muassa kokoustilojen varaukset, ruokailut, mahdolliset oheisohjelmat sekä viihde, ja kenties majoituskin. Himos keskusvaraamon yrityspalveluissa työskentelee myynnin ammattilaisia, jotka tuntevat vuosien (jotkut vuosikymmentenkin) kokemuksella kokouspäivän järjestämisen pääperiaatteet kuin omat käsilaukkunsa. Jos kokous- tai virkistyspäivän järjestämisvelvoite on siis osunut omalle kohdallesi, säästät itseäsi soittamalla suoraan Himos keskusvaraamoon. Yritysmyyntimme neuvoo sinua ja huolehtii, että kaikki sujuu, etkä unohda mitään oleellista.

Kokoustilat Himoksella

 

Millaiset kokoustilat Himoksella on?

Himokselta löytyy kokoustilat 4-220 hengen ryhmille ympäri vuoden ja kesäaikaan hoituvat myös useamman tuhannen osallistujan tapahtumatkin. Alle 10 hengen ryhmät kokoustavat useimmiten tasokkaissa kokoushuviloissa, kun sitä isommille ryhmille suosittelemme Kokouskeskus Koulun viihtyisiä tiloja (kuitenkin alle 90 hengen ryhmät). 90-220 hengen kokoukset tai seminaarit järjestämme puolestaan Himos Areenalla. Kesäkaudella suurten ryhmien käytössä ovat myös Terassi Riemun ja Tapahtumateltan katetut tilat, joita pystytään muuntelemaan monenlaiseen käyttöön esimerkiksi juhlaruokailusta autonäyttelytilaksi tai seminaarihallista konserttisaliksi.

Himos Park tapahtumat

 

Miksi kokoustaisin juuri Himoksella?

Himos on aivan erilainen kohde kuin kaupunkikeskustojen kokoustilat. Puitteemme ovat toki nykyaikaiset, mutta luonto ja monipuoliset aktiviteetit odottavat aivan majoitus- ja kokoustilojen ulkopuolella. Kokousvieraillemme huolehdimme asianmukaisten fasiliteettien lisäksi esimerkiksi kahvitukset, ruokailut ja majoituksen, mutta lisäksi tarjoamme todella laajan valikoiman virkistävää tekemistä. Tiukan palaverisession välissä on mahdollista pitää taukoa vaikka vauhdikkaan köydenvedon parissa, ja päivän päätteeksi porukan voi viedä vuodenajasta riippuen esimerkiksi mönkijä- tai moottorikelkkasafarille, avantoon, golfaamaan, kisailemaan joukkueittain Himoksen herruudesta tai vaikka joogatunnille. Entä miltä kuulostaisi savusaunan löylyt ja rento aivoriihi ulkoporeessa illan hämärtyessä?

Jääuinti Himos

 

Millaisia ravintoloita Himoksella on?

Yritys- ja ryhmävieraitamme palvelee ensisijaisesti pääravintolamme Tupa kitchen & bar. Ravintola on remontoitu keväällä 2019, joten nyt tunnelma on herkullisen ja laadukkaan ruuan kanssa tasapainossa. Toinen, erittäin suosittu ravintolamme on tilausravintola Liiteri, jonka rustiikkinen puuliiteritunnelma houkuttelee ryhmiä istumaan iltaa kerta toisensa jälkeen. Samasta pihapiiristä löytyy myös Mono Pub & Pizzeria, joka nimensä mukaisesti tarjoilee pizzoja ja pubitunnelmaa (talvikaudella usein myös karaokea), sekä tietenkin alueen kiistaton bilemekka, Himos Areena.

Taukotarjoilut Himoksella

 

Tuleeko Himokselle lähteminen kalliiksi?

Ei sen kalliimmaksi kuin kokouspäivien järjestäminen jossain muuallakaan. Himos sijaitsee vain reippaan 2 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta meille ajaa vähän reilussa tunnissa ja Jyväskylästä kestää vain 45 minuuttia. Välimatkat ovat siis lyhyet ja meille on helppo saapua.

Kokouspäivän hintaan toki vaikuttaa kokonaisuus, mutta esimerkiksi kokopäiväkokouksen hintaan 48 €/hlö sisältyy aamiainen, kokoustilan käyttö, lounas sekä taukotarjoilu iltapäivällä (nälässä ei meillä tarvitse olla).

Lisäksi Himos keskusvaraamon kautta varattu kokousmajoitus huvilassa maksaa vain 60 €/hlö/vrk (hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous). Aktiviteettien hinnat vaihtelevat suuresti: patikointi on luonnollisesti edullisempaa kuin moottorikelkkasafarille lähteminen, mutta näissä kannattaa myös ajatella ryhmädynamiikkaa ja porukan kiinnostuksen kohteita.

Himos keskusvaraamon avaimet käteen -periaatteella hoituvat kokousjärjestelyt säästävät aikaa (eli myös rahaa) sekä hermoja, kun aikataulutuksista ei tarvitse sopia monen tahon kanssa erikseen. Lisäksi Himoksella kaikki toiminnot aina majoituksesta kokoustiloihin, ravintoloihin kuin aktiviteetteihinkin sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan, joten toimiminen paikan päällä on liikkumisenkin puolesta sujuvaa.

Mönkijät Himos

 

Jäikö vielä kysyttävää?

Jos mieleesi heräsi vielä lisää kysymyksiä, tai haluat jutella kokous- tai virkistyspäivän, tai peräti tapahtuman järjestämisestä ammattilaisten kanssa, ota yhteyttä Himos keskusvaraamon yritysmyyntiin! Voit myös pyytää tarjouksen netissä »

Lisää konkreettisia vinkkejä kokouspäivän järjestämiseen Himokselta löydät täältä »

Himos keskusvaraamo
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi