I Love Tehy – järjestötapahtuma Himos Parkissa

I Love Tehy – järjestötapahtuma Himos Parkissa

Himoksen monipuoliset tilat, ympäristö ja kattavat palvelut mahdollistavat monenlaisten yksityistilaisuuksien järjestämisen alueella. Syksyllä 2019 omansa järjestää Tehy. Kaikille tehyläisille tarkoitettu vuoden suurin jäsentapahtuma on täynnä tekemistä ja tapahtumia aamupäivästä lähes seuraavaan aamuun. Tarjolla on yhdessäoloa, hyvinvointia ja musiikkia, vanhojen tuttujen tapaamista ja uusiin tutustumista.


Check-in ja rannekkeenvaihto starttaavat tapahtuman

Ennen tapahtuman aloitusta osallistujat hakevat huoneiden / mökkien avaimet sekä majoituksen yhteydessä ostamansa tapahtumarannekkeet Himos Center vastaanotosta. Näin he pääsevät viemään tavaransa majapaikkaan ja rauhassa valmistautumaan päivän koitoksiin. Osallistujat ovat ostaneet liput ennakkoon joko majoitusvarauksen yhteydessä tai lippukaupasta. Paikan päällä lippu vaihdetaan rannekkeeseen, jolla pääsee osallistumaan ruokailuihin ja toimintapisteisiin. HimosLomilla on oma online-lippukauppa, joka mahdollistaa tapahtuman lippujen myynnin kohdistetusti vain jäsenille ja liput luetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä elektronisella lipunlukijalla, millä estetään väärinkäytökset.


2.800-neliöisessä tapahtumateltassa ruokaa ja muuta mukavaa

Tapahtuman sydämenä toimii Himos Parkin tapahtumateltta, missä tehyläiset pääsevät alkajaisiksi nauttimaan maukkaan buffetlounaan. Tarjolla on monipuolinen salaattipöytä, leipää ja kananpoikaa, myös kasvisruokailijoille ja vegetaristeille on tietysti maistuvat vaihtoehdot omissa noutopöydissään. Teltassa pystytään toteuttamaan erityyppisiä ruokailuja cocktail-tilaisuuksista juhlaillallisiin ja railakkaisiin Oktoberfest-tyyppisiin buffet-ruokailuihin.

Tapahtumateltassa voi järjestää myös luentoja, kokouksia, minimessuja ja erilaisia tapahtumia, sillä telttaan mahtuu jopa 7.000 henkilöä kerralla. Ammattilaisten hoitama tekniikka mahdollistaa onnistuneet kokoukset ja myös huikeat bileet, ja valaistuksella voidaan loihtia upeita efektejä ja värimaailmoja. Tapahtumateltta on käytössä keväästä syksyyn, lämpötilaa voidaan säädellä nostamalla tai laskemalla pääty- ja reunaseiniä sekä viileillä ilmoilla lämmityslaitteilla.


Liikkumista, musiikkia, chillailua

Tehyläisille on tarjolla monenlaista toimintaa päivän aikana. Tapahtumateltalla pidettävien luentojen lisäksi toimintaa on ympäri Himosta sekä lisäksi käyntikohteena Lahtisen huopatehdas myymälöineen.

Liikunnallista aktiviteettia on joka lähtöön: jumppavartti, sumopaini, jättinyrkkeily, bungee run, rivitanssi, frisbeegolf ja kyykkä. Ammattilaisten ohjaamana saa mahdollisuuden tutustua polkujuoksuun ja osallistua pieneen juoksukouluun. Ohjelmassa on myös sauvakävelylenkkejä sekä sieniretkiä ja patikointia.  Rauhallisempaan menoon on tarjolla joogaa, mato-ongintaa ja eräruokakoulu. Äänilihaksia pääsee verryttämään karaoketeltassa ja jännitystä on tarjolla bingossa. Myös tehyläisten oma golfkisa järjestetään tapahtuman yhteydessä Himos Golfilla. Niille, joiden taidot eivät kisaan saakka yllä, on mahdollisuus päästä harjoittelemaan lyöntejä Himos Golfin ainutlaatuisella vesirangellä. Pisteenä i:n päälle on savusauna lämpimänä päivän ajan.

 

Ilta huipentuu bileisiin

Iltajuhlaan aletaan virittäytyä Himos Areenalla, missä etkoilla alkuillan tunnelmaa nostattaa bilebändi. Tapahtumateltan herkullisen buffetillallisen jälkeen estradin valtaavat huippuartistit, jotka pitävät fiiliksen korkealla aamupuolelle asti.
Juhlaohjelmaksi voidaan tilata bändien ja artistien lisäksi myös muita esiintyjiä: illan voi kruunata vaikkapa tulishow, standup-esitys tai jopa muutamalle onnekkaalle meet & greet -tapaaminen illan artistin kanssa!

 

Himos Areena

HimosLomilta vaivattomasti avaimet käteen-tilaisuus

Kun on kyse useamman tuhannen henkilön tapahtumasta, suunnittelu alkaa ajoissa, usein jo pari vuotta ennen h-hetkeä. Puhelimitse ja sähköpostilla annettavan informaation lisäksi on hyvä, jos tapahtuman tilaaja pääsee tutustumaan Himokseen paikan päälle; vasta silloin saa parhaan käsityksen siitä, mitä kaikkea alue mahdollistaakaan juuri omaa tilaisuutta ajatellen. Tapahtuman järjestäminen Himoksella on helppoa: suunnittelusta lähtien voi jättää kaiken HimosLomien yritysmyynnin ammattilaisten käsiin. Tilaisuus toteutetaan asiakkaan toiveesta joko kokonaan avaimet käteen -periaatteella tai vain tietyt osat tapahtumasta. Tilat, ruokailut, aktiviteetit, majoitukset, kuljetukset, ilmoittautumiset – kaikki hoituvat helposti yhdestä ja samasta paikasta!

Lisätiedot:

Himos keskusvaraamo |  HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4 | 42100 JÄMSÄ
Myyntipalvelu 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi