Oktoberfest Himos

Oktoberfest Himos – lederhoseneita, wurstia, olutta, musiikkia ja rentoa tunnelmaa

Kolmatta kertaa järjestettävä Oktoberfest Himos kokoaa taas Himos Parkiin railakasta menoa syksyynsä kaipaavat juhlijat, mukana on yritysryhmiä ja kaveriporukoita ympäri Suomen. Oktoberfest Himos järjestetään lämmitettävässä 1000-paikkaisessa teltassa Himos Parkissa.

Tunnelmaa jättitelttaan tuovat Oktoberfest-henkiset koristelut, joista osa tuodaan Oktoberfestien alkulähteiltä Saksasta! Hulvattoman lisänsä tähän tuovat irtoviikset ja peruukit, lederhosenit ja dirndlit, joihin pukeutuvat rohkeasti sekä henkilökunta että moni asiakaskin.


Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos

Oktoberfestin perusta ovat tietysti hyvä ruoka ja juoma. Himos Parkin jättitelttaan katetaan molempina iltoina herkkuja notkuvat noutopöydät. Jos jollekin jää nälkä, niin se ei johdu ainakaan tarjottavista! Vatsantäytettä löytyy jokaiseen makuun: kokonaisena savustettu possua, saksalaisia makkaroita ja muita herkkuja – bretzeleitä ja apfelstrudelia unohtamatta. Tarjottavat huuhdellaan alas milläpä muulla kuin oluella, jota saa niin litran Oktoberfest Himos -tuopissa kuin pienempinäkin annoksina. Niille, joille olut ei ole ykkösjuoma, löytyy tietysti myös hyvä valikoima kurkunkostuketta.

Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos

Mitäpä olisi Oktoberfest ilman musiikkia? Ei mitään! Siksi erinomaisen ruuan ja juoman lisäksi Oktoberfest Himos panostaa huippuhyvään musiikkiin. Sekä perjantaina että lauantaina ruokailua tahdittaa iloinen bilebändi Femu Brass Band, jonka ohjelmisto koostuu pääasiassa Suomi-hiteistä, mutta mukaan mahtuu myös kaikenlaista yllättävää niin menneisyydestä kuin nykymusiikistakin. Perjantain pääesiintyjä on ulkomaita myöten mainetta niittänyt countryversioita hard rock- ja metallikappaleista soittava huikea Steve´n Seagulls ja lauantaina aina yhtä ihana Anna Puu.

Oktoberfest Himos

Joka vuosi Oktoberfesteillä on ollut mukana useita yritysryhmiä joko omalla työporukalla tai yritysvieraiden kanssa. Mikäpä olisi helpompi tapa kiittää työntekijöitä tai kestitä yhteistyökumppaneita kuin tuoda heidät valmiiseen pöytään Oktoberfest Himokselle! Viikonloppuun voi yhdistää asiaosuuden HimosLomien kokouskeskus Koululla ja ennen heittäytymistä illan ohjelman pariin voi harrastaa myös monenlaista muuta hauskaa. Kaikenkokoisille ryhmille järjestetään aktiviteetteja toiveiden mukaan, valinnanvaraa on mönkijäsafareista joukkuekisailuihin ja rivitanssista pöytälätkään.

Aktiviteetin päätteeksi majoitushuvilassa saa huuhdella hiet saunassa ja vaikka rentoutua ulkoporealtaassa ennen keskittymistä illan nautintoihin. Kävelymatkan päässä Oktoberfest-teltasta on tarjolla majoitusta usealle sadalle henkilölle, valittavana on niin tasokkaita huviloita ulkoporealtailla kuin edullisia saunallisia perusmökkejäkin.

Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos

Oktoberfest on myös sopiva paikka järjestää ikimuistoiset juhlat! Kaikki varmasti kiittävät juhlan isäntää tai emäntää siitä, että pönötyksen sijaan juhlakalun virstanpylväälle kohotettiin maljat (tai tuopit) nauttimalla elämästä yhdessä hyvän ruuan, juoman ja musiikin sekä ainutlaatuisen tunnelman kera Oktoberfestissä! Himoksen Oktoberfesteissä on vietetty niin henkilöiden kuin yritystenkin syntymäpäiviä, esimerkiksi ensimmäisessä Oktoberfest Himoksessa Leipomo Elonen juhlisti henkilökunnan kesken rennolla tavalla 50-vuotista taivaltaan. Arki unohdettiin ja kolpakoita kilisteltiin yhdessä saavutuksesta iloiten!

Upeat noutopöydät, koristeet ja asut, herkullinen ruoka, maittava olut, upea musiikki, yhdessäolo ja syksyisen rento meininki: kaikesta tästä muodostuu se mahtava ja ainutlaatuinen tunnelma, jonka voit kokea vain Himoksen Oktoberfestissä!

Tervetuloa viihtymään Oktoberfesteille Himokselle!

Liput »
Majoitus »

Oktoberfest Himos -tapahtuma Facebookissa »

www.oktoberfesthimos.fi