mönkijäsafari Himoksella

Miltä näyttää mönkijäsafari Himoksella?

Mönkijäsafari Himoksella

Viime viikolla myyntipalvelu- ja markkinointiosastomme saivat kokea hieman erilaisen työpäivän. Kyseessä oli koulutuspäivä, mutta Himoksen monimuotoisen palvelutarjonnan keskellä se ei ollut ihan siitä perinteisimmästä päästä. Emme istuneet kokoustilassa katsellen powerpoint-esityksiä toisensa perään, vaan lähdimme mönkijäsafarille!

Tarkoituksena oli tutustua mönkijäsafari-tuotteeseen, jotta osaisimme jatkossa palvella asiakkaita paremmin. Kun on konkreettisesti istunut mönkijän selässä ja käynyt läpi saman matkan, jonka asiakkaat kokevat, saa paljon paremman kuvan siitä, millainen kokemus safari on ja kenelle sitä voi suositella.

mönkijäsafari himoksella

Mönkijäsafari alkoi tietenkin varusteiden vaihdolla, ja saimme ohjeeksi vetää ajohaalarit, hanskat ja saappaat päälle. Tämä herätti hieman hilpeyttä, sillä kauniissa toukokuisessa aamussa näytimme siltä kuin olisimme lähdössä pilkkiretkelle! Seuraavaksi oli aika suunnata tutustumaan päivän menopeleihin, mönkijöihin. Jotta voi ajaa mönkijällä, pitää kuskilla olla vähintään B-ajokortti, mutta tietenkin myös kyydissä voi istua, mikäli ei itse halua ajaa.

Safari lähti liikkeelle mönkijöiden käyttö- ja turvaohjeistuksesta. Tärkeintä oli kuulemma muistaa pitää turvaväli edellä ajavaan! Starttasimme Himos Centerin pihasta rauhalliseen tahtiin, jotta ryhmämme tottumattomillakin mönkijäkuskeilla on aikaa tutustua, miten ajoneuvo käyttäytyy ja saada tuntumaa. Safarioppaanamme toimi Himos Safarien kokenut safariopas Jonne, ja jos alussa jännittikin, niin alun jännitys karisi pian pois, kun safarioppaan varmoin elkein hän varmisti, että kaikki pysyvät turvallisesti mukana ja homma on hallussa.

mönkijäsafari Himoksella

Safarimme suuntana oli laavu- ja nuotiopaikka Yläisellä Liesjärvellä, joka sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Himoksesta. Mönkijöillä menimme tietenkin hieman pidempää reittiä, jonka varrella näimme ihania järvimaisemia ja saimme nauttia aamuisen metsän lumoavasta tunnelmasta. Mönkijäsafarin yksi hienoimmista puolista oli vaihtuvien maisemien ihailu reitin varrella – vaikka välillä pitikin maisemien sijaan keskittyä seuraamaan tien töyssyjä ja porukan vauhdissa pysymiseen!


mönkijäsafari himoksella
mönkijäsafari Himoksella

Kun saavuimme järvelle, näkymä oli lumoava. Metsän keskeltä tulimme kirkasvetisen järven luo auringon paistaessa kauniisti puiden välistä. Järvi on kirkasvetinen suolampi ja sitä käyttävät myös sukeltajat harjoitteluun sen erittäin hyvän näkyvyyden vuoksi. Me emme kohdanneet järvellä sukeltajia, mutta järven poikki lipui joutsenpariskunta, jota saimme ihailla.

Seuraavaksi oli vuorossa hyvin tärkeä osuus safaria, eli makkaroiden paisto nuotiolla. Tunnetusti ruoka maistuu aina paremmalta luonnon ääressä nautittuna! Paikan päällä joimme tietenkin myös kahvit aamuauringon paisteessa.

mönkijäsafari Himoksella
mönkijäsafari Himoksella

Kun eväät oli nautittu oli aika suunnata takaisinpäin. Emme kuitenkaan päätyneet suoraan takaisin lähtöpaikalle Himos Centerille, vaan meidät ajatettiin vielä Himoksen huipulle ihailemaan ylhäältä avautuvia maisemia, jotka ovat vaikuttavia niin talvella kuin kesälläkin!


mönkijäsafari himoksella

Maisemien ihailun jälkeen Jonne kertoi, että yleensä hän vie mönkijäsafariryhmän vielä läheiselle hiekkakuopalle, jossa mönkijöillä pääsee hieman ”rälläämään”. Meidän naispainotteinen ryhmämme suuntasi tällä kertaa kuitenkin takaisin Himos Centerille. Kaikki ryhmämme jäsenet poistuivat safarilta hymyissä suin ja todellakin yhtä elämystä rikkaampana, kiitellen safariopastamme erinomaisesta retkestä. Tätä voi todellakin suositella asiakkaille!

Lisää mönkijäsafareista sekä tarjolla olevista safarivaihtoehdoista voit lukea täältä!

Lisätiedot ja varaukset:

HimosLomat myyntipalvelu
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi