Pöytiin tarjoiltavat ja 5 päivää ennen tilaisuutta varattavat menut ovat tarkoitettu min. 10 hengen ryhmille. Koko ryhmälle suosittelemme varaamaan yhtenäisen menun. Erikoisruokavaliot huomioimme ilmoituksenne mukaisesti.
Kermaista maa-artisokkakeittoa L, G
• • •
Paistettua turskanfileetä, dijon-hollandaisekastiketta, rucola-perunasosetta, paahdettuja kasviksia L, G
• • •
Omenastruudelia VL, vaniljakastiketta L, G
Kylmäsavukirjolohta, punajuuriröstiä ja tilli-sinappikastiketta L, G
• • •
Pihvihärän marmoroitunutta ulkofilettä 180g(EU) ja vuolukermaan muhennettuja Välimeren kasviksia L, G
• • •
Viskillä maustettu vadelma-cranachan L, G
Graavilohitartar, punasipulia, tilliä, kaprista, maustekurkkua
• • •
Tournedos
-Härän sisäfileepihvi, pekonia, ankanmaksaa, tryffelikastiketta, perunagratiinia, paahdettuja kasviksia
• • •
Crème brûlée, kirsikkahilloketta
Täyteläistä maa-artisokkakeittoa VEG, G
• • •
Mustapapupihvi, lipstikalla maustettua spelttirisottoa, paahdettuja kasviksia VEG, G
• • •
Mango-limeraakakakkua VEG
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
G = Gluteeniton
M = Maidoton
VE = Vegaaninen
Kysy henkilökunnaltamme mahdollisesti allergisoivista ainesosista.