Pöytiin tarjoiltavat ja 5 päivää ennen tilaisuutta varattavat menut ovat tarkoitettu min. 10 hengen ryhmille. Koko ryhmälle suosittelemme varaamaan yhtenäisen menun. Erikoisruokavaliot huomioimme ilmoituksenne mukaisesti.
Kermaista maa-artisokkakeittoa L, G
• • •
Paistettua turskanfileetä, dijon-hollandaisekastiketta, rucola-perunasosetta, paahdettuja kasviksia L,G
• • •
Omenastruudelia VL, vaniljakastiketta L,G
Toast Skagen VL
-katkarapuja, siian mätiä, majoneesia, Elosen saaristolaisleipää
• • •
Ankankoipi confit, kirsikkakastiketta, sienispelttiä, paahdettuja kasviksia L,G
• • •
Mustaherukkamoussea Veg, G
Kylmäsavukirjolohta, punajuuriröstiä ja tilli-sinappikastiketta L,G
• • •
Pihvihärän marmoroitunutta ulkofilettä 180g(EU) ja vuolukermaan muhennettuja Välimeren kasviksia L,G
• • •
Viskillä maustettu vadelma-cranachan L,G
Graavilohitartar, punasipulia, tilliä, kaprista, maustekurkkua
• • •
Tournedos
-Härän sisäfileepihvi, pekonia, ankanmaksaa, tryffelikastiketta, perunagratiinia, paahdettuja kasviksia
• • •
Crème brûlée, kirsikkahilloketta
Täyteläistä maa-artisokkakeittoa VEG,G
• • •
Mustapapupihvi, lipstikalla maustettua spelttirisottoa, paahdettuja kasviksia VEG,G
• • •
Mango-limeraakakakkua VEG
M – maidoton
L – laktoositon
VL – vähälaktoosinen
G – gluteeniton
VEG – vegaani
Kysy henkilökunnaltamme muista mahdollisesti allergisoivista ainesosista.