Pöytiin tarjoiltavat ja ennakkoon varattavat menut ovat tarkoitettu min. 10 hengen ryhmille. Koko ryhmälle tulee varata sama menu. Illallismenutilaukset on tehtävä vähintään 5 päivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksenne mukaisesti.
Riimisuolattua luomu highlander-härän fileetä Vaha-Savelan tilalta, Aurajuusto moussea ja lasimestarinkasviksia L,G
• • •
Kylmäsavulohella täytettyä kuhaa, dijon-hollandaisekastiketta, rucola-perunasosetta, paahdettuja kasviksia L,G
• • •
Lämmin mud cake, kumqvattihilloketta M,G
Toast Skagen L
-katkarapuja, siian mätiä, majoneesia, paahtoleipää
• • •
Ankankoipi confit(FR), tummaa timjamikastiketta, pinjansiemenrisottoa, paahdettuja kasviksia L,G
• • •
Vadelmajäädykettä L,G valkosuklaakastiketta VL,G
Kylmäsavukirjolohta, punajuuriröstiä ja tilli-sinappikastiketta L,G
• • •
Pihvihärän marmoroitunutta ulkofilettä 180g(EU) ja vuolukermaan muhennettuja välimeren kasviksia L,G
• • •
Viskillä maustettu vadelma-cranachan L,G
Lohipastramia ja caesarsalaattia L
• • •
Surf & Turf L,G
-Härän sisäfilepihvi(FI/EU), black tiger rapuja, punaviinikastiketta, punajuuriröstiä, paahdettuja kasviksia
• • •
Tyrnipannacotta L,G
Täyteläistä maa-artisokkakeittoa VEG,G
• • •
Mustapapupihvi, lipstikalla maustettua spelttirisottoa, paahdettuja kasviksia VEG,G
• • •
Passionsorbettia mantelikorissa VEG,G
M – maidoton
L – laktoositon
VL – vähälaktoosinen
G – gluteeniton
Kysy henkilökunnaltamme muista mahdollisesti allergisoivista ainesosista.