Rallibileet Himos Areenalla

Vuoden 2021 tiedot päivittyvät myöhemmin, tutustu alta vuoden 2020 ohjelmaan

Himos Areenan legendaariset rallibileet tanssittavat perjantaina 7.8. ja lauantaina 8.8.2020! Pölyisen päivän jälkeen kevyt kurkun kostuttaminen lienee paikallaan…

www.himosareena.fi

PE 7.8. BILEJUNA

Kuuden komean nuoren miehen muodostama ammattitason bilebändi vie sinut raiteillaan unohtumattomalle aikamatkalle musiikin eri vuosikymmenille. Bilejuna takaa vuosien keikkakokemuksella unohtumattoman elämyksen jokaiselle kyytiin astuvalle!
Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä koko matkan ajaksi on luvassa kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin ja diskosta poppiin. Bändin valtteja ovat nuorekas, itsevarma ja energinen show, soittajien piinkova ammattitaito sekä palava intohimo musiikkiin. Tästä junasta et halua myöhästyä!

LIPUT 10 €

Himos Areena avoinna 22-03. K-18.

LA 8.8. DISCO INFERNO

Disco Inferno ei ole tavallinen bilebändi.
Bändi on tuhma ja härski, juuri sellainen josta äidit varoittavat tyttäriään. Kuumassa ja sykkivässä show:ssa käsitellään vuosikymmenten discohitit uuden vuosituhannen otteella, roisilla huumorilla ja pikkutuhmalla seksuaalisuudella maustettuna.
Tätä rakastavat kaikki ja tanssilattialle syntyy takuuvarma kaaos. Yleisö nauraa, laulaa, tanssii ja rakastuu! Show’n tärkein elementti on huumori, eikä sitä pysty nauramatta katsomaan – sopii myös tosikoille.

LIPUT 10 €

Himos Areena avoinna 22-03. K-18.

ANNIKA NORD

Annika Nord

MONO PUB & PIZZERIA:

Ihastuttava trubaduuri Annika Nord Mono pub & pizzeriassa ke 5.8. ja to 6.8.2020 klo 20 jälkeen. 

Mono pub & pizzeriassa fiilistelet rennosti livemusiikin tahdissa, nautit kenties muutaman huurteisen ja nälän yllättäessä täyttävän pizzan.

Katso ravintolan aukioloajat ja ruokalista täältä »

VAPAA PÄÄSY!

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi