HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Referenssit

HimosLomat

Erinomaisen sijaintinsa sekä ympärivuotisen tarjontansa ansiosta HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Kokous ja majoitus Villa Porossa, aktiviteetti ja catering-palvelut.

Kaikki toimi hyvin, paikka on hieno ja tuollaisen kokouksen järjestämiselle sijanniltaan erinomainen – kaikki saavat matkustaa vähän!

Panu Lahtinen, myyntijohtaja B2B, Auto-Bon Oy

Majoitus Himoksella

Majoitus Himos Easyssa, illallinen tilausravintola Liiterissä ja saunominen savusaunassa

Kaikki sujui hienosti, asiakkaat viihtyivät todella hyvin, kuten myös oma väki. Kaikki kehuivat mökkejä ja savusauna oli mielestäni loistava. Ruoat olivat hyviä ja saivat kiitosta. Kaikki paikat sijaitsivat kätevästi kävelymatkojen päässä ja liikkuminen oli helppoa. Huomattavasti parempi ratkaisu kuin laivaristeily viime vuonna samalla porukalla.

Myyntipäällikkö Hannu Nickström, ITW Construction

Kokous Kokouskeskus Koululla, majoittuminen Himosport- ja Villa Vallaton-huviloissa, illallinen Ravintola Liiterissä sekä joukkuekisa

Kiitokset Himoslomille koulutustapahtumamme erinomaisista järjestelyistä! Kokoustilat ja majoitukset sopivat tarpeisiimme erinomaisesti. Ruoka oli maittavaa ja joukkuekisasta tykkäsivät kaikki! Myös linja-autokuljetus rautatieasemalta hoitui hienosti. Tulemme mielellämme toistekin.

Jarkko Kulmakorpi, VR

Kokoustilat Himos

Ammattiliiton kesäpäivät Himoksella

TEAM Teollisuusalojen ammattiliitolla on ollut vuorovuosin Kesäpäivät laivalla ja maissa. Kotimaan kohteita on ollut hankala löytää, koska majoitusta tarvitaan yli 1300 henkilölle. Himos valittiin sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi. Aivan alusta asti neuvottelut ja asioiden hoito ovat toimineet erittäin hyvin, tarjouksen jättämisestä tapahtuman toteutukseen ja laskutukseen asti. Himoksella on joustava ja yhteistyökykyinen henkilökunta, kaikki hieman hassutkin toiveet toteutuivat. Ruoka oli erinomaista ja järjestelyt sujuvia. Kiitos Himoksen henkilökunnalle ja suosittelen lämpimästi Himosta suurien tapahtumien järjestämispaikkana.

Arja Salo, järjestösihteeri, TEAM

Majoitus Koivula-mökissä, ruokailu Liiterissä, aktiviteetteja sekä Savu- ja Rantasauna

Oikein paljon kiitoksia HimosLomalaisille, kaikki järjestelyt toimivat hienosti ja kivaa oli! Kaikki viihtyivät tosi hyvin, osa olisi viihtynyt varmaan pidempäänkin ja tykkäsivät myös aktiviteeteista. Saunat ja poreammeet taisivat silti vetää pisimmän korren tällä kertaa.

Sirpa Kaivola, Deloitte & Touche Oy

Majoitus Keski-Himoksen mökeissä ja huviloissa, ruokailu Tuvassa sekä aktiviteetteja

Erittäin positiivinen asia oli se, että teillä on mahdollisuus räätälöidä asioita meidän näköisiksi. Ainakin itse arvostan räätälöitävyyttä ja moni paikka jää turhan jäykkien tuotteistuksien takia valitsematta. Mökkitarjontanne saa myös plussaa. On tärkeää, että porukka saadaan majoittumaan laadukkaasti ja riittävän keskitetysti.

Arto Hakkarainen, Trust Kapital

HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi