Metsäkylpy Himoksella

HimosLomat

Metsäkylpy on aito suomalainen kokemus, jossa liikutaan oppaan kanssa jalkaisin luontoa kunnioittaen, kuunnellen, haistellen ja maistellen.

Hengitä ja hiljenny! Himoksen luonto ja ympäristö palveluineen tarjoavat sinulle ikimuistoisen mahdollisuuden rauhoittua.

Aito suomalainen sauna ja metsä ovat uskomaton voimavara ja rentoutumisen lähde – niistä suomalaiset ammentavat kuuluisan sisunsa. Metsäkylpy on kolmen vuorokauden mittainen kurkistus Keski-Suomen luontoon ja suomalaisiin perinteisiin.

Saapuminen (päivä 1)

Pura kassit ja asetu taloksi. Luonnon helmassa sijaitseva mökkimme tarjoaa lempeät puitteet lomailulle. Lepää tai lähde ulkoilemaan – sekä uimaranta että lenkkeily- ja hiihtomaastot löytyvät mökin läheisyydestä.

Metsäkylpy (päivä 2)

Metsäkylpy on parasta hoitoa, sillä jo 15 minuuttia metsässä tutkitusti alentaa verenpainetta. Metsäkylvyssä liikut oppaan kanssa rauhallisesti jalkaisin luontoa kunnioittaen, kuunnellen, haistellen ja maistellen. Oppaan kertomana kuulet mielenkiintoisia yksityiskohtia Suomen luonnosta ja vuodenajoista.

Metsäretken jälkeen ohjelma jatkuu saunomalla suomalaisessa kodissa tai kesämökillä. Rentouta lihaksesi kunnon löylyissä – vuodenajasta riippuen vilvoittelet järveen pulahtamalla tai lumihangessa kierähtämällä. Saunaeväät takaavat miellyttävän illan.

Ohjelman kesto n. 5 h.

Metsäneläimistä kulttuurikohteisiin (päivä 3)

Oletko koskaan pussannut hirveä? Entä rapsuttanut poroa? Hirvikartanolla pääset tutustumaan hirvikartanon emännän tai isännän kanssa perisuomalaisiin metsäneläimiin – nämä eläimet päästävät sinut aivan lähietäisyydelle!

Hirvikartanolta ohjelma jatkuu tutustumisretkellä Keski-Suomen kulttuurikohteisiin – näet Petäjäveden kirkon (Unescon Maailmanperintökohde), Vaherin sisäsataman sekä kiinnostuksesi mukaan joko kansainvälisesti tunnetun Aalto-museon tai upeat Serlachius-museot.

Voit esittää oppaalle toiveita retkeilykohteista, jotka toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sisäänpääsylippujen osuus maksetaan erikseen, ja niiden hinnat vaihtelevat sesongin ja kohteiden mukaan. Sisäänpääsylippujen osuus 0 – 20 € / hlö. Ohjelmaan sisältyy myös ruokailu.

Ohjelman kesto n. 9 h.

Kotiinlähtö (päivä 4)

Rentoutuneena kotimatkalle! Palauta mökin avaimet klo 12 mennessä Himos Center vastaanottoon. Turvallista matkaa!

Lisätietoja majoituksesta:
– Min. 4 hlö
– Mökin varustus: 2 mh, keittiö astiastoineen, tv, wc, oma sauna.
– Majoitus sisältää liinavaatteet.
– Mökin ympärillä havumetsää, sekä suomalaista pelto- ja järvimaisemaa.

Yhteensä 994 €

Hinta 4 hlön ryhmälle sisältää: majoituksen, liinavaatteet, saunaeväät ja ruokailun Hirvikartanolla, sekä ohjatut aktiviteetit (metsäkylpy, sauna, Hirvikartano ja vierailu kulttuurikohteissa).

Lisätiedot ja varaukset

Himos Keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi