HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Kokoustilat Himoksella, vain 45 min Jyväskylästä

HimosLomat

Himoksen matkailukeskus sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Viihtyisä vanha Säyrylän koulu on uudistettu tunnelmalliseksi kokouskeskukseksi. Koulu sijaitsee samassa pihapiirissä Himos Hotellin ja Himos Areenan kanssa.

Kokouskeskus Koulu

Kokouskeskus Koulussa on useita eri kokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat eri pöytäryhmittelyllä sopivan kokoisiksi tiloiksi. Suuremmat ryhmät voivat sijoittua vaikka useampaan tilaan käyttäen ala- tai yläkerroksen kokoustiloja.

Vanhan koulumaailman mukaisesti sisustetut persoonalliset kokoustilat on varustettu tämän päivän tekniikalla. Äänentoisto tarvittaessa. Koululla on hyvin toimiva internetyhteys, mutta vaativampaan käyttöön suosittelemme ryhmällesi erillistä modeemia (alk. 100 € / 1-5 pvää). Kysy tarvittavia lisäkokousvälineitä tarjouspyynnön yhteydessä.

 • Koulun kokoustilat:  Rehtori, Kanslia, Maantieto, Käsityö ja Biologia
 • Rankammarin kokoustila, jossa samassa rakennuksessa hotellihuoneita ja oleskelutila
 • Seminaari ja minimessutila Himos Areena samassa pihapiirissä
 • Suuret tapahtumat touko-syyskuussa Himos Parkissa
 • Pienet kokoukset luksus huviloissa
kokoustilat yrityksille

Vanhan koulumaailman mukaisesti sisustetussa Kokouskeskus Koulussa on useita eri kokoisia kokoustiloja.

Rehtori – 90 hlöä

Kokouskeskus Koulu

Koulun suurin tila on alakerroksessa sijaitseva Rehtori, johon mahtuu kerralla jopa 90 henkeä. Valoisaan tilaan on kulku kolmesta ovesta ja kokouspäivän lomassa taukoa voi pitää vaikka terassilla. Rehtoriin pääsee kulkemaan helposti myös pyörätuolilla.

Kokousvälineet:

 • Videotykki, kiinteä
 • Valkokangas ja fläppitaulu
 • WLAN
 • Äänentoisto

Luokka: 90 henkilöä, Teatteri: 90 henkilöä, U-pöytä: 22 henkilöä, Diplomaatti: 22 henkilöä

Kokoustilat Himos

Maantieto – 40 hlöä

Kokouskeskus Koulu

Koulun yläkerrassa olevasta tilasta aukeaa ikkunat kolmeen suuntaan. Maantieteellisin elementein sisustetussa tilassa voi kokoustaa kerralla jopa 40 henkeä.

Kokousvälineet:

 • Videotykki, kiinteä
 • Valkokangas ja fläppitaulu
 • WLAN

Luokka: 40 henkilöä, Teatteri: 40 henkilöä, U-pöytä: 18 henkilöä, Diplomaatti: 20 henkilöä

Kokoustilat Himos

Biologia – 30 hlöä

Kokouskeskus Koulu

Yläkerran keskimmäiseen kokoustilaan mahtuu kerralla jopa 30 henkeä.

Kokousvälineet:

 • Videotykki, kiinteä
 • Valkokangas ja fläppitaulu
 • WLAN

Luokka: 30 henkilöä, Teatteri: 28 henkilöä, U-pöytä: 12 henkilöä, Diplomaatti: 18 henkilöä

kokoustilat Himos

Kanslia – 30 hlöä

Kokouskeskus Koulu

Alakerroksessa sijaitsee Kanslia, johon mahtuu kerralla n. 30 henkeä. Viihtyisän tilan ikkunoista on näkymät Patalahden rantaan.

Kokousvälineet:

 • Videotykki, kiinteä
 • Valkokangas ja fläppitaulu
 • WLAN

Luokka: 24 henkilöä, Teatteri: 28 henkilöä, U-pöytä: 14 henkilöä, Diplomaatti: 17 henkilöä

kokoustilat Himos

Käsityö – 16 hlöä

Kokouskeskus Koulu

Kokouskeskus Koulun Käsityö-tila on 16 hengen kokoustila yläkerroksessa.

Kokousvälineet:

 • Videotykki, kiinteä
 • Valkokangas ja fläppitaulu
 • WLAN

Luokka: 16 henkilöä, Teatteri: 18 henkilöä, U-pöytä: 8 henkilöä, Diplomaatti: 12 henkilöä

kokoustilat Himos

TUTUSTU MYÖS

HimosLomat

HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Kokoustilat Jyväskylässä

HimosLomat

Kokous järjestettävänä ja pää lyö tyhjää? Jotain erilaista olisi kiva keksiä, mutta lennokkaat ideat ovat vähissä? Ei se mitään. Lue eteenpäin, niin esittelemme muutamia totutusta pönötyksestä poikkeavia ratkaisuja. Kokoustilat Jyväskylä on jo ihan kulunut juttu – vaihda näkökulmaa ja yllätä vieraasi kokoustamalla Himoksella!

Aivan niin. Meinasi heti alun innostuksessa unohtua kertoa, että Himoshan sijaitsee alle tunnin ajomatkan päästä Jyväskylästä. Siis 50 kilometriä ysitietä pitkin kohti etelää.
Osa ryhmästäsi tulee eri suunnasta, ei pelkästään Jyväskylästä? No hienoa! Ysitietä pitkin meille pääsee myös Tampereen suunnasta. Sieltä on matkaa 100 km. Eli joka tapauksessa vähemmän kuin Tampereelta Jyväskylään. Helsingistäkin ajomatka Lahden kautta on vain reippaat kaksi tuntia. Ja bonuksena vielä: toisin kuin kaupungissa, meiltä ei ilmainen parkkitila lopu kesken!
Ai suositte joukkoliikennettä? Upeaa, se on todella kunnioitettava linjaus. Junat ja bussit pysähtyvät myös Jämsässä ja Onnibussin pysäkki löytyy ihan Himoksen tiehaarasta.

Varmaan sait kiinni ajatuksesta, miksi kokoustilat Himoksella on siis sijainnillisesti monessa tilanteessa parempi ratkaisu kuin kokoustila Jyväskylästä?

Jatketaanpa siis eteenpäin itse kokoustiloihin ja meidän monipuolisiin palveluihimme!

Kokoustilat Jyväskylän seudulla: Himos yhdistää kaupungin ja luonnon parhaat puolet

HimosLomat

Himoksen kokoustilat sijaitsevat perinteisen Säyrylän puukoulun tiloissa, jotka on vanhaa kunnioittaen remontoitu kohtaamaan nykyhetken ryhmävieraidemme tarpeet. Vanhat kartat, opetuksessa käytetyt taulut, pulpetit ja kouluvihot koristeina luovat mielenkiintoisen kontrastin 2020-luvun kokoustiloissa.

Pääosa kokoustamiseen suunnatuista tiloistamme sijaitsee siis Kokouskeskus Koulussa. Kirkkaan punainen Koulu puolestaan seisoo Himos Parkissa keskellä Himoksen tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Ikkunoista näet mökkimaiseman lisäksi Patalahti-järven ja Himoksen tunnetun festivaalikentän.

Kuten sanottu, ravintolamme Tupa kitchen & bar ja Mono pub & pizzeria sijaitsevat Kokouskeskus Koulun kanssa samassa pihapiirissä, joten kokousvieraiden ruokkiminen ja tarvittaessa perinpohjainen juottaminenkin onnistuu helposti.

Entä missä se luonto on? No joka puolella! Kokousvieraidemme päiväohjelmaan sisältyy lähes poikkeuksetta vähintään yksi aktiviteetti raikkaassa ulkoilmassa. Miltä kuulostaisi avantoseikkailu, mönkijäsafari tai tiimihenkeä nostattava joukkuekilpailu? Avaa Kokouskeskuksen ulko-ovi ja safarioppaamme ovat käytettävissäsi.

Minkä kokoisia kokoustiloja Jyväskylästä olet etsimässä?

HimosLomat

Oli ryhmäsi koko mikä tahansa, Himoksella on sinulle sopiva kokoustila. Kokouskeskus koulun tilat muuntuvat sujuvasti ryhmille, joiden koko vaihtelee välillä 12-90 hlöä. Pienemmät ryhmät haluavat useimmiten kokoustaa rennosti joko saunatiloissamme Rantasaunalla tai Savusaunalla, tai sitten yksinkertaisesti jossakin siisteistä kokoushuviloissamme.

Ylittääkö ryhmäsi koko 90 hlöä? Ei ongelmaa. Meillä on Himos Areena. Sekin sijaitsee siinä samassa pihassa Kokouskeskuksen ja ravintoloiden kanssa. Himos Areenalla järjestät seminaarit esimerkiksi yli 200 hengelle. Juhlava buffetillallinenkin meillä sujuu Himos Areenan tiloissa jopa 600 hengelle.

Kokous ja majoitus Himoksella

HimosLomat

Kokous Koululla ja majoitus isolle porukalle mukavissa huviloissamme? Kuulostaa todella toimivalta kombolta. Kokous- ja ravintolatilojemme lähellä majoitat jopa 130 henkilöä keskenään yhtenevissä Himos Easy -huviloissa. Jokaisessa huvilassa on 3 makuuhuonetta, yhteen huvilaan voi majoittua 7 henkilöä. Osassa huviloita on halutessasi vuokrattavissa myös ulkoporeallas. Muitakin vastaavanlaisia isojen ryhmien majoittamiseen soveltuvia mökkialueita meiltä löytyy!

Kokous ja majoitus luksushuvilassamme ilman siirtymiä? Onnistuu kyllä, kuinka monen hengen porukka teitä olisi tulossa? Kokoustamiseen soveltuvia huviloita meillä on 10-21 hengen ryhmille. HimosLomat keskusvaraamon kautta varausta tehdessäsi voit myös varata huvilaan kokousvälineet, niin toimitamme sinne ennen saapumistanne mm. videotykin ja valkokankaan. Mikäpä sen mukavampaa olisikaan, kuin laittaa ruokaa porukalla ja saunoa vapaasti omassa tahdissa! Tai jos ette halua laittaa ruokaa, niin ravintolaanhan toki pääsee ja cateringinkin kautta voi mökkiin tilata.

Varaa kokoustasi varten persoonalliset kokoustilat Keski-Suomesta, Himokselta!

HimosLomat

HimosLomat keskusvaraamo on ammattimainen tapahtumajärjestäjä, kokeneet yritysmyyjämme tuntevat kokouspäivien suunnittelun kikat yhtä hyvin kuin omat käsilaukkunsa. Kokouskeskus Koulu Himoksella on ehdottoman persoonallinen ja rento ja kaikki tarvitsemasi ravintolapalvelut sijaitsevat samassa pihapiirissä.

Mitä muuta enää tarvitset? Heitä pallo, otamme tukevasti kopin ja voit yllättää kanssakokoustajat positiivisesti.

Kokoustilat Jyväskylässä jäävät taatusti Himoksen kokouskokemuksen varjoon!

HimosLomat yritysmyynti  |  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi