Muut ryhmäaktiviteetit

HimosLomat

Tutustu Himoksen monipuolisiin aktiviteetteihin ryhmille ja valitse omasi!

Lisätiedot ja varaukset

Himos Keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Koritornin rakennus

Kisataan yksilölajina tai joukkueina siitä, kuka rakentaa nopeiten korkeimman tornin ilman, että rakentaja tippuu! Juomakoreista rakennetaan mahdollisimman korkea torni yhden rakentajan ollessa koko ajan tornin huipulla.

Perusmaksu 60 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä), 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

koritornin rakennus

Bungee Run

Tässä vauhdikkassa lajissa kaksi kilpailijaa juoksevat pehmustettua rataa ja kisaavat siitä, kumpi pystyy vastustamaan bungee-kuminauhaa kauemmin! Osallistujan minimipaino n. 50 kg.

Kesto 1 – 1,5 h
Perusmaksu 90 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä), 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

Sumopaini

Kaksi painijaa kisailevat toisiaan vastaan tatamilla. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti kaadettua tai työnnettyä kolme kertaa pois tatamilta. Huippuhauska laji porukalla seurata sekä itse osallistua.

Kesto 1 – 1,5 h
Perusmaksu
 60 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä) tai 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

sumopaini

Jättinyrkkeily

Kaksi kamppailijaa ottavat mittaa toisistaan. Voittaja on se, kumpi saa toisen kolmesti ”kanveesiin”. Haasta kaveriporukka naurettavaan nyrkkeilymatsiin. Nyrkkeilykehänä on ilmatäytteinen ”pomppulinna”, hanskoina jättinyrkkeilyhanskat ja lisäksi pääsuojukset.

Kesto 1 – 1,5 h
Perusmaksu 60 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä), 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

jättinyrkkeily

Golf opastus tai vesirange

Miten olisi opastus golfin alkeisiin, leikkimielinen kisailu omalla porukalla tai vain lyöntien hiomista Himos Golfin vesirangella? Opettajana Himos Golfissa toimii PGA Golf Pro Jussi Räihä, ja 18-väyläinen kenttä toimii pay&play-periaatteella. Lue lisää kentästä www.himosgolf.fi 

Ota yhteyttä
puh. 0400 998 666 tai caddiemaster@himosgolf.fi

Himos Golf vesirange

FastScoop

Haasta ystäväsi FastScoopiin, nopeaan ja strategiseen syöttelypeliin, jossa kaksi joukkuetta kisaa voitosta. Tämä vauhdikas laji toimii sekä talvella että kesällä!

Kesto 1 – 1,5 h
Perusmaksu
 60 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä) tai 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

fastscoop

Lavis – suomalainen Zumba!

Lavis on helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa. Tunnilla tutustutaan perinteisiin lavatansseihin hieman erilaisella twistillä.  Laviksessa sovelletaan perinteisiä lavatanssiaskeleita mm. humppaa, jenkkaa, rockia jne. Rennot liikuntavaatteet ylle ja mukavat kengät jalkaan ja jalalla koreasti! Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai jumppakokemusta.

Lähtömaksu 100 € + 15 €/hlö

Rivitanssi

Tilaa ryhmällenne pikaopastus rivitanssin saloihin! Tanssiopettaja opastaa tanssin perusteet ja yhdessä kokeillaan, miten rivitanssi ryhmällänne sujuu. Rivitanssissa ei tarvitse paria, joten se soveltuu hyvin erilaisille ryhmille. Muistoksi saatte halutessanne rivitanssiin olennaisesti kuuluvat hatut kotiin vietäväksi!

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi