Kokousta ja viihdy!

Järjestä vuoden hauskin kokousviikonloppu Oktoberfest Himos- tapahtuman yhteyteen! Yritysmyyntimme kokoaa teille täydellisen paketin,  jossa yhdistyy huvi ja hyöty.

Ohjelma ja liput  •  Ruokailu  •  Majoitus  •  Info  •  Yrityksille

Kokousta ja viihdy!

Järjestä yrityksellesi syksyn hauskin kick off -viikonloppu, virkistysilta tai vaikka koulutuspäivät Oktoberfestin yhteyteen 23. – 24.9.2022! Päivällä vapaamuotoista ohjelmaa kokoustiloissa tai aktiviteettien parissa ja ilta kuluu letkeästi Oktoberfest teltan pitopöydän, musiikin ja tietenkin oluen äärellä!

Katso päiväkohtainen aikataulu tästä »

Loistavan musiikin lisäksi luvassa on notkuva noutopöytä Oktoberfest henkeen sekä erikoisoluita ja muita tunnelmaan sopivia virvokkeita. Katso menu tästä »

Himos Ykkönen

KOKOUSTILAT

Tutustu Kokouskeskus Koulun persoonallisiin kokoustiloihin! Kokouskeskus Koulussa on useita erikokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat eri pöytäryhmittelyllä sopivan kokoisiksi tiloiksi.

Tutustu kokoustiloihin tästä »

TILAUSRAVINTOLA LIITERI

Tapahtumatelttaan katettu noutopöytä on runsas, mutta jos haluat ruokailla tasokkaammin tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden ennen siirtymistä telttaan, kysy lisätietoja mahdollisuudesta illalliseen Tilausravintola Liiterissä. Liiteri sijaitsee aivan Oktoberfest-teltan vieressä.

Liiterin menuun pääset tutustumaan tästä »

Liiteri Oktoberfest

MUUTA OHJELMAA YRITYSRYHMÄLLESI

Rantasaunan ja savusaunan vuokraus

HimosLomien rantasaunasta ja savusaunasta pääset suoraan Patalahden järven aaltoihin. Molempien saunojen terassilla on lisäksi ulkoporeallas, jonka voit vuokrata ryhmäsi käyttöön. Saunoilla käytössänne myös viihtyisät takkatuvat.

Lue lisää tilaussaunoista »

Oheisohjelmaa jokaiselle

Himos Safarien kokeneet oppaat ohjastavat teidät haastaville reiteille korkeatasoisella city-mönkijäkalustolla. Kysy Himos keskusvaraamosta – me järjestämme!

Tutustu safareihin »

Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin »

Mönkijät Himos

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko lisätietoa palveluista? Soita, lähetä sähköpostia tai jätä tarjouskysely, kerromme mielellämme lisää ja rakennamme juuri teidän ryhmällenne sopivan tilaisuuden.

HimosLomat |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi