Tuotteet ja hoidot 2021

Liput ja majoitus  •  Tuntikuvaukset  •  Ohjaajat  •  Ohjelma  •  Info 

HOITOJA JA HYVINVOINTITUOTTEITA

Access Bars auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja jopa pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäistämistämme rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja jännitystä, virkistää mieltä ja parantaa verenkiertoa. Hoito aktivoi koko kehoa pään alueen hieronnan kautta ja sillä pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen.

Reiki on vanha japanilainen tekniikka, jossa ns. Universaali elämän energia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Se vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa sekä tasapainottaen kehon omaa energiaverkkoa.

Rumpuhoito/-rentoutus voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähoitona. Rummun ääni värähtelee koko kehossa rentouttaen sitä, avaten jännityksiä ja tukoksia niin fyysisestä kehosta kuin tunnepuoleltakin.

Paikan päällä pääset testaamaan BEMER laitetta. Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä puolestaan auttaa mm. kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Hoitoja saatavilla perjantaista sunnuntaihin. Ajan voi varata myös ennakkoon sähköpostitse: pohjanneidon@gmail.com

https://pohjanneidon.webnode.fi/

MALAKORUT – Crafting Yogi

Rakkauteni malakoruihin heräsi joogaharrastukseni myötä. Ihastuin kauniisiin luonnonkivihelmiin ja santelipuuhelmien rauhoittavaan tuoksuun. Myöhemmin opin, että eri kivillä on omanlaiset energiansa sekä erilaisia symbolisia ja parantavia ominaisuuksia. Malojen lisäksi teen koruja korviin, kaulaan ja ranteeseen. Rakastan erityisesti tehdä tilaustöitä, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme hänelle sopivat ja mieluisat kivihelmet.

Maloissa ja rannekoruissa käyttämäni puuhelmet olen tilannut Intiasta, Vrindavanin pyhästä kaupungista. Siellä perheidensä ja yhteiskunnan hylkäämien leskien yhteisö valmistaa asusteita, koruja, puuhelmiä ja vaatteita. Tällä tavoin omalta osaltani tuen heitä antamalla heille työtä, toivoa ja rakkautta.

Yksikään kivihelmi ei ole samanlainen, se on uniikki – niin kuin sinäkin <3

https://holvi.com/shop/craftingyogi

ST. MALANDRA

Santa Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, joka valmistaa tuotteensa Suomessa. Kevään/ kesän 2019 kokoelma ”Alma Pura” on leikittelevä värien juhla, joka syntyy matkoilta sekä sydämellisistä kohtaamisista. Siihen kuuluu kauniita kimonoja,  suosittuja sametti- ja printtilegginssejä sekä mekkoja ja hupputakkeja.

Kaikki tuotteet ova uniikkeja ja materiaalit on hankittu matkoilta ympäri maailmaa Barcelonasta, Pariisista, Tallinnasta, ja jopa Bangkokista asti. Suunnittelijana toimii Kristiina Maaria Nurmi, joka perusti merkin asuessaan Barcelonassa useita vuosia.

https://www.stmalandra.com/

Namaste Himos tuotteet ja hoidot
Namaste Himos

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi