Tuotteet ja hoidot

Liput ja majoitus  •  Ohjelma  •  Ohjaajat  •  Tuntikuvaukset  •  Tuotteet ja hoidot  •  Info

KÄSIN TEHDYT MALAKORUT – Crafting Yogi

Rakkauteni malakoruihin heräsi joogaharrastukseni myötä. Ihastuin kauniisiin luonnonkivihelmiin ja santelipuuhelmien rauhoittavaan tuoksuun. Myöhemmin opin, että eri kivillä on omanlaiset energiansa sekä erilaisia symbolisia ja parantavia ominaisuuksia. Malojen lisäksi teen koruja korviin, kaulaan ja ranteeseen. Rakastan erityisesti tehdä tilaustöitä, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme hänelle sopivat ja mieluisat kivihelmet.

Koruissa käyttämäni puuhelmet olen tilannut Intiasta, Vrindavanin pyhästä kaupungista. Siellä perheidensä ja yhteiskunnan hylkäämien leskien yhteisö valmistaa asusteita, koruja, puuhelmiä ja vaatteita. Tällä tavoin omalta osaltani tuen heitä antamalla heille työtä, toivoa ja rakkautta.

Yksikään kivihelmi ei ole samanlainen, se on uniikki – niin kuin sinäkin <3 Hand made with love <3

Verkkokauppaan »

ST. MALANDRA

Santa Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, joka valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Kevään/kesän 2023 kokoelma ”Alma Arcoiris” on leikittelevä värien juhla, joka syntyy matkoilta sekä sydämellisistä kohtaamisista. Siihen kuuluu mm. kauniita kimonoita sekä suosittuja samettilegginssejä.

Kaikki tuotteet ova uniikkeja ja materiaalit on hankittu matkoilta ympäri maailmaa Barcelonasta, Pariisista ja Italiasta. Kokoelmassa käytetään myös luksusmerkkien ylijäämäkankaita, etsien ekologisempaa lähestymistapaa muotiin. Suunnittelijana toimii Kristiina Maaria Nurmi, joka perusti merkin asuessaan Barcelonassa useita vuosia. Santa Malandran putiikki sijaitsee Helsingissä Ullanlinnassa.

Verkkokauppaan »

RENTOUDU NAMASTE HIMOKSELLA

Access Bars on se ihana delete-nappula, joka luo tilaa mieleesi ja hiljentää sisäistä apinalaumaasi. Todellinen kovalevyn tyhjennys ja eheytys,  joka lataa akut, vapauttaa mielen ja rentouttaa kehon.

Korva-akupunktio NADA on viittä korvan akupunktiopistettä pisteitä hyödyntävä menetelmä, jonka tarkoituksena on tasapainottaa hermostoa, kehoa ja mieltä. Hoito rentouttaa ja rauhoittaa, selkeyttää ajatuksia ja mieltä, sekä lisää sisäistä keskittymistä ja tietoisuutta.

Energeettisellä jäsenkorjauksella oikaistaan kehon virheasennot rentouttamalla syviä, kireyksiä ylläpitäviä lihaksia sekä hermostoa. Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja vapauttaa energiakiertoa, jolloin keho saa lisää elinvoimaa korjata itse itsensä. Käsittely purkaa tehokkaasti stressiä niin kehosta kuin mielestä.

Intialaista päähierontaa kutsutaan myös stressipesuksi, eikä turhaan, sillä useimmat saattavat nukahtaa penkkiin kesken päähieronnan. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, niska, hartiat, käsivarret, kasvot ja korvat. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen

Ajanvarauksen voi tehdä etukäteen tai vasta paikanpäällä. Hoidot ovat olleet suosittuja, joten jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme varaamaan hoidon etukäteen elonpalo(at)gmail.com

Niina Pahula ja Miia Setälä

Lisätiedot hoidoista ja hoitajista sekä heidän yhteystietonsa löydät ”Rentoudu Namaste Himoksella” Facebook-tapahtumasta »

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi