Tuotteet ja hoidot

Liput ja majoitus  •  Joogat ja workshopit  •  Ohjaajat  •  Ohjelma  •  Info 

Hoito- ja myyntipisteet avoinna hoitajien oman aikataulun mukaan pe 17-21 ja la 8-21 välisenä aikana.

HOITOJA JA YOUNG LIVING -TUOTTEITA

Access Bars auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja jopa pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäistämistämme rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Silent healing on Reiki-hoitoon perustuva kokonaisvaltainen energiahoito, jossa kanavoidaan Universumin puhdasta ja kirkasta energiaa käsien kautta. Mukana auttamassa ovat mm. asiakkaan omat voimaeläimet, korkeimmat ylösnousseet mestarit ja arkkienkelit.

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja jännitystä, virkistää mieltä ja parantaa verenkiertoa. Hoito aktivoi koko kehoa pään alueen hieronnan kautta ja sillä pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen.

Reiki on vanha japanilainen tekniikka, jossa ns. Universaali elämän energia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Se vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa sekä tasapainottaen kehon omaa energiaverkkoa.

Rumpuhoito/-rentoutus voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähoitona. Rummun ääni värähtelee koko kehossa rentouttaen sitä, avaten jännityksiä ja tukoksia niin fyysisestä kehosta kuin tunnepuoleltakin.

Tarjolla on myös yhdistelmähoitoja, jossa hoitaja intuitiivisesti valitsee hoitomuodon/-muodot asiakkaan senhetkisen tilanteen mukaan.

Katso lisää hoidoista täältä »

MALAKORUT

Itsetehdyt malakorut.
https://holvi.com/shop/craftingyogi

ST. MALANDRA

Santa Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, joka valmistaa tuotteensa Suomessa. Kevään/ kesän 2019 kokoelma “Alma Pura” on leikittelevä värien juhla, joka syntyy matkoilta sekä sydämellisistä kohtaamisista. Siihen kuuluu kauniita kimonoja,  suosittuja sametti- ja printtilegginssejä sekä mekkoja ja hupputakkeja.

Kaikki tuotteet ova uniikkeja ja materiaalit on hankittu matkoilta ympäri maailmaa Barcelonasta, Pariisista, Tallinnasta, ja jopa Bangkokista asti. Suunnittelijana toimii Kristiina Maaria Nurmi, joka perusti merkin asuessaan Barcelonassa useita vuosia.

https://www.stmalandra.com/

Namaste Himos tuotteet ja hoidot
Namaste Himos

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200 |  himoslomat@himoslomat.fi