Tuntikuvaukset

Liput ja majoitus  •  Ohjelma  •  Ohjaajat  •  Tuntikuvaukset  •  Tuotteet ja hoidot  •  Info

Chakra Groove (Kylli Kukk)

Joogafilosofiaa ja chakra tietoutta musiikin ja tanssin siivittämänä eli kyseessä ns. ”toiminnallinen luento”. Tanssi läpi elementtien, maasta taivaisiin. Musiikki kutsuu sinut nautiskelemaan eri chakrojen taajuuksilla. Kyllin rohkaisevassa ohjauksessa uskallat heittäytyä kokemaan elämänmakuisen skaalan omaa itseäsi ja luonnollista ilmaisuasi.

Gong yoga & Sound healing (Jani Toivonen)

Gong Jooga on ykseyden, luovuuden ja transformaation joogaa mikä yhdistää hyvinvoinnin eri ulottuvuuksia yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi. Gong Joogassa syvennytään omaan kehoon ja luodaan luonnollista yhteyttä omaan itseen liikkeen, pysähtymisen ja hengittämisen avulla. Harjoitukset valmistelevat ja virittävät kehomme sekä mielemme vastaanottamaan syvän rentoutumisen tilan äänihoitoa varten.

Hengityksen tehokurssi (Arttu ”Breathingman” Lipsonen)

Tehokurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita. Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy.
Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti.

Psoas – Sielun lihas (Magnus Appelberg)

Lonkankoukistaja, nimeltään Psoas, on liikkuvan ihmisen keskeisin lihas. Lantion ja keskivartalon hallinnan tärkein komponentti sijaitsee niin syvällä kehossa, että sen suora koskettaminen ei ole mahdollista ilman tarkkaa anatomian tuntemusta. Psoas lukitsee helposti sisäänsä traumoja sekä stressiä. Sen vapauttaminen, rentouttaminen ja vahvistaminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen liikkumiseen, käyttäytymiseen ja tapaan reagoida stressiin. Juuri tämän takia sitä on kutsuttu sielun lihakseksi.

Joogassa sen toimivuus vaikuttaa ratkaisevasti asanoiden sujuvuuteen. Tässä työpajassa tulet oppimaan miten voidaan koskettaa omaa Psoasta, rentouttaa ja vahvistaa sekä venyttää sitä. Opit miten sen toiminta vaikuttaa useaan asananaan joogassa. Olo työpajan jälkeen on virkistynyt, rauhoittunut ja vakaa. Magnuksen jakaa yli kolmen vuosikymmenen anatomisen tietonsa inspiroivasti ja suurella sydämellä.

Astangajooga (Magnus Appelberg)

Astangajoogalle on ominaista yhdistää liike ja hengitys sujuvaksi kokonaisuudeksi missä jokaisella liikkeellä on tarkkaan määritelty hengitys. Tällä tunnilla tulemme tekemään helpohko harjoitus joka sopii kaikille joogajille, riippumatta onko aikaisempaa kokemusta astangasta vai ei. Harjoittelemme tarkasti hengityksen säätämistä juuri sopivan intensiiviseksi, jotta harjoitus olisi rento ja sujuva. Tule kokemaan miten astanga herättää kehon ja rauhoittaa mielen. Paras lähtö päivälle!

Syvärentoutus (Kaie Hakonen)

Muistatko, kuinka olosi on kevyt, rento ja samalla niin energinen ja voimautunut? Kehosi muistaa! Kaien lempeässä ohjauksessa pääset syvärentoutuksen avulla palauttamaan yhteyden kehon ja mielen välille sekä vahvistamaan levollisuutta, tyytyväisyyttä ja luottamusta itsessäsi. Tämä syvärentoutus-työpaja on sinulle, jos haluat päästä irti kaikesta turhasta ja nauttia rennosta hyvästä olosta.

Rohkeutta elämään -luento (Kaie Hakonen)

Mitä on rohkeus? Miten löydät lisää rohkeutta olla juuri se versio itsestäsi, joka haluat ja ansaitset olla? Tämä luento on sinulle, kun kaipaat inspiraatiota ja vinkkejä siitä, miten lopetat itsesi pienentämisen ja alat elämään omannäköistä ja itsesi arvoista elämää. Kaikki tarvittava valo on jo sinussa, nyt on aikaa antaa sen kirkkaana loistaa!

Aamusadhana (Ari Marjamäki & Siri Vedya)

Aikainen 2,5 tunnin aamuharjoitus, jota kundaliinijoogit tekevät samaan tapaan kaikkialla maailmassa. Sadhana koostuu kolmesta osasta. Ensin lausutaan pyhä runoteos “Japji Sahib”, jota kutsutaan myös Sielun Lauluksi (noin puoli tuntia). Sen jälkeen tehdään fyysinen kundaliinijoogaharjoitus ja rentoudutaan (yht. noin tunti). Lopuksi on vielä mantrameditaatio (noin tunti), jossa lauletaan seitsemän kaunista vesimiehen ajan mantraa musiikin säestyksellä. Lämpimästi tervetuloa kokemaan aamusadhanan voimakas, kehoa, mieltä ja sielua puhdistava vaikutus, joka antaa uutta energiaa koko päivän ajaksi.

Meri Sisälläni -työpaja (Emmi Ohraniemi ja Susanna Jussila)

Tunne elämän virtaus. Tunteet asuvat kehossa ja ilmenevät kehollisesti. Kun oppii kannattelemaan itseään sisäisen virtauksen keskellä, voi löytää voimaa elämän isompiinkin aallokoihin. Työpaja johdattaa kokemuksellisuuden äärelle virtaavan liikkeen, somaattisten harjoitusten ja luovan kirjoittamisen avulla. Työpaja on tutkimusmatka siihen, miltä liike tuntuu sisältä käsin, kun päästää irti kontrollista.

Lotta Maija Saunapihalla

Lotta Maija yhdistelee kappaleissaan Kalevalaista runonlaulupoljentaa, toistolauluperinnettä, Suomen kansan vanhoja runoja ja omia tekstejään. Keikalla kuulet hänet nainen ja kitara -kokoonpanolla. Tämän esityksen aikana saat olla kannateltuna ja päästää irti. Lempeä ja juureva musiikki vie sinut yhteyteen, missä olet turvassa luonnon sylissä.

Yoga Namaskar (Asha Piotelat, in English)

Yoga Namaskar is a very simple and complete process by itself that nurtures the physical, psychological and energy dimensions of a human being. There are some sets of dynamic asanas which strengthen the nervous system especially the lumber part of the spine and increase the energy flow in the entire body.

Yin Meditation (Jouni Hallikainen)

Tervetuloa meditatiivisen yinjoogan lempeään syleilyyn. Luvassa pehmeästi soljuva aamuharjoitus, jossa avataan kehoa pitkäkestoisilla yinjooga-asanoilla ja rauhoitetaan mieltä erilaisilla meditaatiotekniikoilla. Yin Meditation on meditaatiota yinjooga-asennoissa ja samalla kiehtova syväsukellus kehon sekä mielen syövereihin.

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi