Uskallanko varata mökkiloman nyt epävarmana korona-aikana?

Uskallat.

Avaamme seuraavaksi varaustemme peruutusmahdollisuudet selkeästi, niin tiedät mihin sitoudut.

HimosLomilla ei ole kulutonta peruutusta, mutta peruutuskulumme ovat kohtuulliset:

  • Jos mistä tahansa syystä perut varauksesi viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivääsi, on peruutuskulu 95 € / loma-asunto.
  • Jos perut varauksesi alle 14 vrk ennen saapumispäivääsi, perimme peruutuksesta koko varauksen summan.
    (Älä hermostu vaan lue eteenpäin, sillä luvassa on tarkennuksia sairastapausten tai koronarajoitusten osalta!).

 

  • Tiettyinä tapahtuma-aikoina meillä on voimassa tiukemmat ehdot. Tällöin peruutuskulut ovat 50 % varauksen hinnasta (peruttu 59-30vrk ennen varauksen alkua) tai 100 % varauksen hinnasta (peruttu alle 30 vrk ennen varauksen alkua). Peruutuskulu myös tälle ajankohdalle on kuitenkin vähintään 95 €. Tapahtuma-ajat voi tarkistaa täältä »

Olemme kipeinä emmekä voi matkustaa! Mitä teen?

Joku matkaseurueestasi saattaa tosiaan sairastua juuri ennen matkaa. Tällaisia tilanteita varten suosittelemme lämpimästi huolehtimaan ajantasaisesta matkavakuutuksesta, joka korvaa matkan peruuntumisesta aiheutuvat kulut.

Matkustuskielto, koska korona. Mitäs nyt?

Jos viranomaiset kieltävät matkustamisen loma-asuntoihin koko Suomessa tai kotikuntasi alueelta, voimme siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan. Tarvittaessa myös peruutamme majoitusvarauksesi matkustuskiellon ajalta kuluitta.

Miksi varaisin nimenomaan mökkiloman ja juuri Himokselta?

Korona-aikana suosittelemme vahvasti jokaista majoittujaa pysymään omassa mökkiseurueessaan. Silloin mökkeily omalla porukalla on turvallisempaa.

Himoksen keskeinen sijainti, luonto ja laaja valikoima loma-asuntoja puhuvat puolestaan.

Varaa pitkä viikonloppu tai tule vaikka keskellä viikkoa etätöihin!

Miten majoituskohteet siivotaan?

Siivous tapahtuu joko tilattuna siivouksena Himos Mökkipalvelulta tai majoittuvan asiakkaan itsensä siivoamana lähtöpäivänä.

Ennen seuraavan asiakkaan majoittumista, Himos Mökkipalvelun mökkisiivoojat desinfioivat kohteissa ovien kahvat kertakäyttöisellä siivousliinalla. Samalla tarkistetaan mökin siisteys ja tehdään tarvittaessa lisäsiivous. Tilattu siivous tehdään yleispuhdistusaineella THL:n ohjeen mukaan.

Mikäli ilmenee, että mökissä on majoittunut koronalle altistunut henkilö, otetaan mökki pois vuokrauksesta kahden päivän ajaksi, jonka jälkeen se siivotaan mökkisiivoojien toimesta THL:n ohjeiden mukaan.

HimosLomat ei tee ennakkovarauksia, vaan jokainen varaus on sitova. 

Jos haluat tutustua varaus- ja peruutusehtoihimme tarkemmin, lue kaikki täältä »