Koronavirus HimosLomat

Koronapandemian aikana pyydämme jokaista majoittuvaa asiakkaamme huomioimaan: 

  • Hyvän käsihygienian liikkuessasi Himoksella eri palvelupisteissä sekä mm. viranomaisten antamat aivastus- ja yskimisohjeet.
  • Ravintolatiloissa tulee toimia annettuja ohjeita noudattaen. Ohjeet ovat näkyvillä ravintolan ovessa, myös henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin.

Himos Centerin vastaanoton palvelu

Toivomme, että vain varaaja tai hänen ennakkoon valtuuttamansa henkilö yksin noutaa avaimen Himos Centerin vastaanotosta.
Muut odottavat ulkona tai autossa. Huomioi turvavälit muihin asiakkaisiin.

Suosittelemme maskin käyttöä Himos Centerin aulassa.

Matkustajailmoituksen pyydämme ehdottomasti täyttämään jo etukäteen, näin vähennämme kontakteja ja vastaanotossa vietettyä aikaa huomattavasti.

Mikäli et halua lainkaan asioida vastaanotossamme, niin voimme jättää avaimesi kirjekuoressa Himos Centerin tuulikaappiin nimelläsi.  Ilmoita tästä meille tulopäivänä puh. 020 711 9210.

Mikäli Himoksella lomailunne aikana joku ryhmästänne huomaa koronaviruksen aiheuttamalle taudille tyypillisiä oireita, huomioithan seuraavat toimintaohjeet:

  • Sairastunut ottaa välittömästi yhteyttä Jämsän terveyskeskukseen tai omaan terveyskeskukseensa.
  • Sairastunut tai kukaan muu ryhmässä olleista ei saa lainkaan liikkua yleisissä tiloissa tai olla missään kontaktissa muihin asiakkaisiin Himoksella.
  • Avain palautetaan Himos Center vastaanottoon avainpalautusluukun kautta ulko-oven ulkopuolelta. Ei asiointia vastaanotossa.
  • Välitön ilmoitus oireilusta Himos Center vastaanottoon, jotta mökkinne desinfioidaan lähtönne jälkeen (puh. 020 711 9210).

Majoituskohteiden siivous

Siivous tapahtuu joko tilattuna siivouksena Himos Mökkipalvelulta tai majoittuvan asiakkaan itsensä siivoamana lähtöpäivänä.

Ennen seuraavan asiakkaan majoittumista, Himos Mökkipalvelun mökkisiivoojat desinfioivat kohteissa ovien kahvat kertakäyttöisellä siivousliinalla. Samalla tarkistetaan mökin siisteys ja tehdään tarvittaessa lisäsiivous.

Mikäli ilmenee, että mökissä on majoittunut koronalle altistunut henkilö, se siivotaan mökkisiivoojien toimesta THL:n ohjeiden mukaan.